Merhaba söylediğiniz şeyi hiç duymadım ama neden leep olmuyorsunuz cin 3 gerileme durumu çok zorMerhaba herkese ... lütfen biriniz Aidin Salih’in rahim temizliği tedavisini yapmış olsun..bu konu çok önemli hpv16 cın3 leep olmayacağım 26 yasındayım fakat elimi çabuk tutmalıyım zaman geçiyor. Lütfen bu konu ile gerçek yorum ve yönlendirmeler, uygulayanlar rica ediyorum. görüyorum sitede rahim hastası olan çok fazla kadın var bilgisiz, bizler gibi. Fakat çabalayan, araştıran, bir umut Işığı görürüm diye kaybolmakta olduğumuz tedaviler.. Yazılarınızı bekliyorum sevgiler ..
Siz suan kendinizi büyük riske atiyorsunuz..Hemen leep olmaniz lazim..Merhaba herkese ... lütfen biriniz Aidin Salih’in rahim temizliği tedavisini yapmış olsun..bu konu çok önemli hpv16 cın3 leep olmayacağım 26 yasındayım fakat elimi çabuk tutmalıyım zaman geçiyor. Lütfen bu konu ile gerçek yorum ve yönlendirmeler, uygulayanlar rica ediyorum. görüyorum sitede rahim hastası olan çok fazla kadın var bilgisiz, bizler gibi. Fakat çabalayan, araştıran, bir umut Işığı görürüm diye kaybolmakta olduğumuz tedaviler.. Yazılarınızı bekliyorum sevgiler ..
Ya güzel kardeşim bak aynı kişi organ ve kan nakline karşı, bu mantıklı mı sizce?Hacamat oldum kanser hücresinin olmadığını düşünüyorum beyinde yaşadığımız olumsuz titreşimlerin üzüntülerin vücuttan atılamayan birikinti olduğunu düşünüyorum sizce değil mi ? 26 yaşındayım cın3 çıktı belki daha ileri ama bilmiyorum herşeyi yapıyoruz doktorlarladan çıkamıyoruz leep olsam tekrarladı olacak aidin salihi bir araştırmanızı öneriyorum ben de korkuyorum bazen yanlış mı yapıyorum diye ama bilmiyorum kalbim böyle yap dıyor
Tıp tektir. Ameliyat olmanız gerekiyorsa olursunuz, daha sonra ilaçlarla aranıza mesafe koymak istiyorsanız koyarsınız. Doktor antibiotik yazar, içmezsiniz ya da yazmayın dersiniz.Bilmiyorum kafam cok karışıyor ne yapmama gerektiğini düşünmekten ve araştırmaktan olumlu olumsuz ayırt etmekten yanlış bir tedavi sürecinden korkuyorum
Yani gerçekten kafanız karışmış bence cin 3 leep olmayarak çok şey kaybetmiş olabilirsinizBakacağım söylediklerinize.. teşekkür ederim umarım iyi sonuçlar tedaviler doğrultusunda olur her iyileşme.
Seni çok iyi anliyorum.Bende babami teyzemi bu son 3 sene içinde o hastaliklardan kaybettim.HpV yi ilk duyduğumda aynı korkulari yaşadım.Ama sonra anladim ki rahim agzindaki hücre rahime ilerlemediği sürece temizlenebiliyor leep işlemi ile..Ve kontrol altinda olduğun sürece hiç bir sey olmayacak.Keşke o diğer kötü hastalıklarda rahim ağzi gibi önceden sinyal verebilse.Malesef ki olduktan sonra anlaşılıyor.O yüzden şanslisin.Rabbim beterinden saklasin.Çok teşekkür ederim enerjiniz için gerçekten ❤ Bu gün aradım doktoru 1 haftaya ins leep oluyorum.. psikolojim cok bozuldu ailemi akrabalarımı 2 sene ara ile annem dahil 5 sene olmak üzere kanserden kaybettim. Sanki bıçak değince dağılacak psikolojisi anlıyorsunuzdur.. leep olacağım teşekkür ederim hepinize sizlerde cok değerlisiniz ❤