Ahsenden harika bebek takımları ve çeşitli el işleri çok uygun fiyatlarla aranızda

ahsen76

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
238
0
48
Arkadaşlar el emeklerimizle aranıza katılmaya karar verdim benim annem yıllarca dantelden örgüden evini geçindirmiş perdeler yatak örtüleri ne takımlar ama şimdide ona naçizane yardımcı olmak istiyorum kesinlikle elişlerine kefilim paket gibi yapar muhteşem örgüleri ve çok uygun fiyatlarla karşınızda siparişte alınır Bu fiyatlara bu şıklık daha ne olsun birde PTThesabım var kesinti olmadan kolay alışveriş
BU SÜPER TAKIMI """""""""""""20TL"""""""""""""

http:

bu çok şık takım fiyatı sadece """""""""""13.5tl"""""""""""

BU ÇOK ŞıRıN BEBEK YELEĞı SADECE """"""10 TL"""""""""""

Son düzenleme:
ÖRNEK PRıNÇ BıRDE ıŞKEMBESı VAR BUNUN
[COLOR="Black"[COLOR="DarkRed"]]Bunuda oğluşuma anneannesi ördü fakat istanbulda havasına göre fazla kalın sırtına sokulmadı istemiyor çünkü sıkıntıya gelemez sadece ip parasına veriyorum 7.5tl duysa bidaha bir şey örmez ama giyilsin beklemesin dolapta[/COLOR][/COLOR] 2.3YAŞ ARASI

Son düzenleme:

ARKADAŞLAR ANNEM HEVESLE ÖRÜYOR YENı BıTTı BU TAKIM 1-3YAŞ ARASI KIZÇELERE SÜPER YELEK 10TL

ÇOK DEĞıŞıK DOĞUM YADA DOĞUM GÜNÜ HEDıYESıDE OLABıLıR EL EMĞı DAHA KIYMETLıDıR

ELBıSESıNı ÇOK ıP GıTTı ONA RAĞMEN """""""ELBıSE20TL""""""""
RESıM PARLAMIŞ ESAS RENGı EN ÜSTEKıDıR TAKIMIN

KIZLAR BAYILIRLAR DÖNEN ETEKLERE

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım çok uygun benim annem yapıyor ama arkadaşlarıma mutlaka gösteririm bunu hayırlı satışlar :emir_bebek:

çok sevinirim cnm gösterirsen ihtiyacı olduğu için uygun veriyoruz gerçekten İlgine ayrıca teşekkür edrim cnm

10-AYLA-2YAŞ DAHıL GıYDıRıLıR RESıMDEKı BEBEKTE1YAŞ BEBEKTıR BAHAR RENKLERıNDE MEVSıMLıK TIĞ ıŞı BU ŞIKLIK prensesler bol bol döneceklerdir sadece""""""""""20tl"""""""""""""

Son düzenleme:

HANİ DERLER YA OKLAVAMA KILF BİLE ÖRDÜM ÇEYİZİME AMAKOCA YOK BİZİM ANNEDE TUVALET KAĞIDINA ÇOK ŞEKER KILIF YAPMIŞ BİRDE MÜŞTERİLERİ ÇIKSA,YAPTIĞI EL İŞLERİNEsenağlamakaydirigubbakcemile3

HER RENK YAPILIR ÇEYİZLERE MAKİNE ÜSTLERİNE ÇOK ŞIK

kız bebeklerı ıcın battanıye modelı ve fıyatını yazarsanız cok sevınırım etrafımda bebek battanıyesı soran cok ayrıca bende arıyorum yakında bı kız bebegım olucak daha fazla modelde koyarsanız ıyı olur tskler

X