Ahsen Tv bu röportajlar hakkındaki düşünceleriniz nedir ? Bu röportajlardaki amaç nedir? Açıklama yapayım tek tek cevap vermek zor oluyor ilk defa internette rastladım bi anlayamadım oradaki amacı Olumlu yada olumsuz görüş belirtecek kadar bile fikrim yok videoları karşıma çıktı bilenler aydınlatsın diye paylaştım.
Düşüncem yok çünkü adını bile ilk defa duydum , öyle bir kanal mı varmış? herhalde röportajı yapanlar dışında kanalın varlığından haberdar olan başka kimse yok
youtube falan gördüm, çok umursamadım umuramayıda düşünmüyorum bu kanalın sahibi yöneticisi falanmısın ? niye soruyorsun ? bdv bölümüne açtığına göre senin için bir dert bu galiba
Üşenmedim baktım. Röportaj ları tam izlemedim. Tipleri görünce tamamen zıt olduğum görüşte olduklarını tahmin ettim. Daha fazla sinirlenmemek için izlemiyorum böyle şeyleri.
Şu fotoğraf her şeyi özetliyor arkadaşlar. Gereksiz boş beleş bi adam almış eline mikrofonu saçma sapan şeyler soruyor saçma sapan muhabbetlere giriyor, insanlığa hiçbi faydası yok yani.
Sadece bi iki videosunun bi kaç dakikasına bakmam bile sinirlerimi zıplatmaya yetmişti zamanında.
Cahil bir adamın ilgi çekme çabası olarak görüyorum. Röportajları da başarısız.
Görüşlerinden de hiç haz etmiyorum.
Cahil bir adam işte üstünde düşünmeye değmez bile.