• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahsen Tv

Bambuuuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
14
6
1
Ahsen Tv bu röportajlar hakkındaki düşünceleriniz nedir ? Bu röportajlardaki amaç nedir? Açıklama yapayım tek tek cevap vermek zor oluyor ilk defa internette rastladım bi anlayamadım oradaki amacı Olumlu yada olumsuz görüş belirtecek kadar bile fikrim yok videoları karşıma çıktı bilenler aydınlatsın diye paylaştım.✋

Son düzenleme:
youtube falan gördüm, çok umursamadım umuramayıda düşünmüyorum bu kanalın sahibi yöneticisi falanmısın ? niye soruyorsun ? bdv bölümüne açtığına göre senin için bir dert bu galiba :D

Once bunun neresi dert onu soyle sonra cevap veririm. Malum burasi "Bir Derdim Var" bolumu cunku.

Şu fotoğraf her şeyi özetliyor arkadaşlar. Gereksiz boş beleş bi adam almış eline mikrofonu saçma sapan şeyler soruyor saçma sapan muhabbetlere giriyor, insanlığa hiçbi faydası yok yani.

Sadece bi iki videosunun bi kaç dakikasına bakmam bile sinirlerimi zıplatmaya yetmişti zamanında.

Cp-8D2RWgAAG0Q9.jpg

Cahil bir adamın ilgi çekme çabası olarak görüyorum. Röportajları da başarısız.
Görüşlerinden de hiç haz etmiyorum.
Cahil bir adam işte üstünde düşünmeye değmez bile.

Bu kanalın bir muhabiri nişantaşında bi teyze tarafından bi dünya hakarete uğramısti
Neden?
Sadece kıyafeti yüzünden
Bi zahmet onu da bulun ekleyin

Bekliyorum

Bu ülke kimsenin değil, herkesin, her kesimin

Bende bu hazımsız tahammülsüz kesimle birarada yaşamaktan hiç hoşlanmıyorum
Nokta

O ne? Neyse senin reklam amaçlı girdiğin belli oldu. Sayende Haberimiz oldu öyle bir kanaldan... ne zaman kurulduğunu da yazaydın bari

Back