ahşap sepet beşik kullanan yada alan anneler acill yardımmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi hs21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güle güle kullansın bebeşin canım.
ben bu ahşap beşiklere bayılıyorum :69:
ama kime sorsam(satıcılarıda dahil) 6 aydan sonra kullanamıyor bebek diyor.
benim içimde kala kala almaktan vazgeçmiştim.
beyaz ahşap 5 yaşa kadar kullanabileceği sade bir beşik aldım ben.
eğer bebeğinin bebek odası olacaksa ya da bunun haricinde ilerde beşik alacaksan gayet kullanışlı olur.
benim evim eşya yönünden çok kalabalık olduğu için.
ben ne bebek odası ne de 2 tane beşik(biri küçük diğeri büyük) düşünmediğim için almadım.
ama evim geniş olsaydı alırdım.
yani bu biraz senin koşullarınla alakalı.
ama bana kalırsa ideal bir ürün.
ilk 6 ay zaten senle aynı odada kalır ve bunu kullanırsınız,odasını ayırıncada diğerine geçer.
bende çingene beşiği dedikleri hamaktan aldım mesela.
o da ilk 6 ay için ideal sadece ama yinede aldım.
memelekete giderken götürmesi kolay olur vs diye.
yani eğer beğendiysen içinde kalmasın :nazar:

inş hayırlı sağlıklı günlerde kullansın bebişlerimiz canım biz oda aldık boş odam var büyüyen beşik olan takımlardan da ona geçene kadar yanımızda olması için bunu aldık da bide bunun şu modelleri var ya
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/baby-tech-120-sarayli-ahsap-bebek-besigi-naturel-101100876
onu mu alsaydık dedim iç genişliği aynı sadece bunun yanlarında tahta yok bez olduğu için acaba ömrü kısa mı olur bilemedim bunların sallanması kısıtlı ama bizim aldğımz baya ileri geri gidiyo sabitlenedebiliyo inş sorun olmaz :)

bunu kullanırken güvenlik açısından çok dikkat etmelisin. 4. aydan sonra aşağıya sarkma-düşme tehlikesine karşı çok dikkat etmek gerekir. 6. aydan sonra hiç kullanılmamalı. bende eski usul yerde sallanan tahta beşik almayı düşünüyorum. eğer sallanmayı çok isterse. yoksa niyetim yok. karyola , beşik gibi ürünler alırken yükseklik ölçüsü çok önemli. içine yatağı koyduktan sonra kaç cm olduğu ? çünkü bir çok marka hakkında sırf bu konuda şikayetle var.hastanelik olan bebeklerin aileleri tarafından . yatak odasına portatif nuna sena park yatak, bebek odasına da 5 yaşına kadar kullanabileceği 2 çocugun kullnabileceği 70,140 karyola aldık. şimdilik çok memnunuz.

böyle ürünleri almadan şikayervar sitesine bakıyorum.sana da tavsiye ederim.tahta bir beşik için tahta kurusu şikayeti vardı.
verniksiz modellerde tahta kurusu olabiliyor. ama senin model vernikli gibi görünüyor.

güle güle kullanın.

Eki Görüntüle 941911 Eki Görüntüle 941910

Eklentiler

• $besik.webp
    $besik.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 17.443
hayırlı olsun canım ben hala karar veremedm güle güle kullansın inş bebişlerimiz :)

inş hayırlı sağlıklı günlerde kullansın bebişlerimiz canım biz oda aldık boş odam var büyüyen beşik olan takımlardan da ona geçene kadar yanımızda olması için bunu aldık da bide bunun şu modelleri var ya
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/baby-tech-120-sarayli-ahsap-bebek-besigi-naturel-101100876
onu mu alsaydık dedim iç genişliği aynı sadece bunun yanlarında tahta yok bez olduğu için acaba ömrü kısa mı olur bilemedim bunların sallanması kısıtlı ama bizim aldğımz baya ileri geri gidiyo sabitlenedebiliyo inş sorun olmaz :)

odası varsa bunu almakla iyi yapmışsınız zaten 6 aydan sonra dönmesi riskli oluyor.
ki o sıralarda odasına geçer.
bu gösterdiğin modelde harika gerçekten fakat tahta olmaması ve sallanmasının kısıtlı olması kötü.
o yüzden senin aldığın daha iyi.
ilk başta ne kadar idealist olunsada(çocuğumu sallamaya alıştırmayacağım vs...) çocuk gazlı bir bebekse mecbur sallayacaksın başka yolu yok.o yüzden sallanan bişey olması iyi olmuş.
ben beşiğimizi sallanan model aldım.ilk başta sabitleyeceğim.durmadığı bir dönem olursa o zaman sallanır pozisyona getiririm.
sırf bunun için hamak bile aldım.
komşumun 2 bebeği art arda oldu.
o sallanmayan beşik almış ilkine.baktı çocuk durmuyor bi beşik daha almak zorund kalmış.riske girmeye gerek yok.
o yüzden iyi yapmışsın :34:
ama odasındaki yatağı sallanır bi model değilse,bu beşiğide çok sallamamaya çalış ki odasına geçtiğinde zorlanmasın.

güle güle kullansın bebeşin canım.
ben bu ahşap beşiklere bayılıyorum :69:
ama kime sorsam(satıcılarıda dahil) 6 aydan sonra kullanamıyor bebek diyor.
benim içimde kala kala almaktan vazgeçmiştim.
beyaz ahşap 5 yaşa kadar kullanabileceği sade bir beşik aldım ben.
eğer bebeğinin bebek odası olacaksa ya da bunun haricinde ilerde beşik alacaksan gayet kullanışlı olur.
benim evim eşya yönünden çok kalabalık olduğu için.
ben ne bebek odası ne de 2 tane beşik(biri küçük diğeri büyük) düşünmediğim için almadım.
ama evim geniş olsaydı alırdım.
yani bu biraz senin koşullarınla alakalı.
ama bana kalırsa ideal bir ürün.
ilk 6 ay zaten senle aynı odada kalır ve bunu kullanırsınız,odasını ayırıncada diğerine geçer.
bende çingene beşiği dedikleri hamaktan aldım mesela.
o da ilk 6 ay için ideal sadece ama yinede aldım.
memelekete giderken götürmesi kolay olur vs diye.
yani eğer beğendiysen içinde kalmasın :nazar:
$IMG_20140121_103737.webp$IMG_20140121_103746.webp

canım annemler bu beşikten alacaklar.sence nasıl? umarım birkaç yıl idare eder bizi :44:

güle güle kullansın bebeğin canım,gayet güzel.
bizim beşiğin modeline benziyor.
sadece ben çok renkli sevmediğimden bembeyaz sipariş verdim ona göre gelecek.

ben de bembeyaz istoyrdum ama ellerinde bu var.ve fiyatı komple 250,00 tl sizin ne kadardı cnm.

Eki Görüntüle 948101 Eki Görüntüle 948102

canım annemler bu beşikten alacaklar.sence nasıl? umarım birkaç yıl idare eder bizi :44:

ben de bembeyaz istoyrdum ama ellerinde bu var.ve fiyatı komple 250,00 tl sizin ne kadardı cnm.

bayağı ucuzmuş canım,kaç yaşa kadar peki sizinki?
benimkinide annem aldı.
bizimki 5 yaşa kadar kullanabileceği şekilde,sallanan model.bizimkinde de herşey dahil 480 tl.
sen bayağı uygun almışsın.

güle güle kullansın bebeğin canım,gayet güzel.
bizim beşiğin modeline benziyor.
sadece ben çok renkli sevmediğimden bembeyaz sipariş verdim ona göre gelecek.

bir de canım.bu beşik ne kadar kullanılır sence?uzunluğuna uzun da dar geldi azcık ,bir derinliği falan nasıl sence?

bayağı ucuzmuş canım,kaç yaşa kadar peki sizinki?
benimkinide annem aldı.
bizimki 5 yaşa kadar kullanabileceği şekilde,sallanan model.bizimkinde de herşey dahil 480 tl.
sen bayağı uygun almışsın.

canım bana orda çalışan kız 5 yasa kadar dedi ama forumda kızlara sorduğumda zannetmiyoruz dediler ben de sana sorayım dedim.ölçülerini de sormadım ama 60x110 veya 60x120 olmalı.sence yine de iyi mi fiyatı falan ? tamamı ahşap sadece yandaki uzun uzun çubuklar var ya onlar plastik

canım bana orda çalışan kız 5 yasa kadar dedi ama forumda kızlara sorduğumda zannetmiyoruz dediler ben de sana sorayım dedim.ölçülerini de sormadım ama 60x110 veya 60x120 olmalı.sence yine de iyi mi fiyatı falan ? tamamı ahşap sadece yandaki uzun uzun çubuklar var ya onlar plastik

canım fiyatı her türlü iyi,ufacık beşikler bile en az 300 den başlıyor çünkü.
benimki ful ahşap,ebat olarak tam hatırlamıyorum(henüz gelmedi) ama benimkinin içi genişti epey.
yani bana 5 yaşa kadar rahat yatar gibi geliyor.
seninkide gayet geniş bende en azından bi 3 4 yaş garanti.
fiyatını çok uygunmuş canım iyi olmuş alman.

Eki Görüntüle 948101 Eki Görüntüle 948102

bizimde odasındaki yatağı bu tarz işte bunun büyüyeni öyle olduğu için ebatı daha geniş sallanmıyo o öyle olduğu için sepet alıcam ben işte baya uzun süre kullanıcak diğerini zaten inş. ben bide şunu beğendim
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/babylife-lux-sallanir-sepet-bebek-besigi-2014-103023703
ahşap beşikle aynı işlemi görecek sonuçta diğeri sadece görsellik mi bilemedim karar da veremedik :)

Son düzenleme:
odası varsa bunu almakla iyi yapmışsınız zaten 6 aydan sonra dönmesi riskli oluyor.
ki o sıralarda odasına geçer.
bu gösterdiğin modelde harika gerçekten fakat tahta olmaması ve sallanmasının kısıtlı olması kötü.
o yüzden senin aldığın daha iyi.
ilk başta ne kadar idealist olunsada(çocuğumu sallamaya alıştırmayacağım vs...) çocuk gazlı bir bebekse mecbur sallayacaksın başka yolu yok.o yüzden sallanan bişey olması iyi olmuş.
ben beşiğimizi sallanan model aldım.ilk başta sabitleyeceğim.durmadığı bir dönem olursa o zaman sallanır pozisyona getiririm.
sırf bunun için hamak bile aldım.
komşumun 2 bebeği art arda oldu.
o sallanmayan beşik almış ilkine.baktı çocuk durmuyor bi beşik daha almak zorund kalmış.riske girmeye gerek yok.
o yüzden iyi yapmışsın :34:
ama odasındaki yatağı sallanır bi model değilse,bu beşiğide çok sallamamaya çalış ki odasına geçtiğinde zorlanmasın.
canım koyabilirsen aldığın beşiğin modelini görmek isterim diğeri mobilya olduğundan bunu küçük bişey istedim zaten ama iki model arasında kaldım
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/babylife-lux-sallanir-sepet-bebek-besigi-2014-103023703
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/baby-tech-sarayli-ahsap-besik-kargo-bedava-100255255(bu sadece görsellik mi bilemedm ikiside aynı işi görürmü acaba)

bizimde odasındaki yatağı bu tarz işte bunun büyüyeni öyle olduğu için ebatı daha geniş sallanmıyo o öyle olduğu için sepet alıcam ben işte baya uzun süre kullanıcak diğerini zaten inş. ben bide şunu beğendim
ahşap beşikle aynı işlemi görecek sonuçta diğeri sadece görsellik mi bilemedim karar da veremedik :)

bu iyi midir ya ben hala kararsızım.sallanıyor da ama ne bileyim.yanlarıındaki uzun şeritlerin plastik olması ...:44:

biz mobilyacıya yaptırıyoruz ben ince ahşaptan korkuluk istemiştm adam çocuk biraz büyüyünce asılıp kırabilir kalın yapıyım dedi mantıklı geldi oyüzden bu beşik için de geçerli olabilir o 5 yaşına kadar yatabileçceğini söylemişlr çünkü oyüzden oyaşa kadar yapabilr bunu

Back
X