Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Ahşap renklerinin ağırlığı sıcak havası mı beyazın toz tutmaması ferahlığı mı??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

seromer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
158
8
34
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyaçım var mayısta düğünüm var yeni mobilya bakmaya başladım ama kafam çok karışık bakmadan önce yemek odasını sehpalarımı beyaz düşünüyordum ama baktıkça sanki biraz çiğ, soğuk mu duruyor evi refah göstermesini seviyorum toz göstermemesi de ayrıca avantajı ama Zamanla sararma yapabiliyor dediler diğer yandan ahşap renkleri de daha sıcak Bi hava katıyor sanki ama refah durmaz mı o da , toz sıkıntısı çekermiyim sürekli bu iki seçenek arasında gidip geliyorum fikirlerinizi bekliyorum beğendiğim mobilyaları da buraya ekleyim söyle dursun ilk iki mi son iki mi sizce??

Eklentiler

• image.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 352
  • image.jpeg
    28 KB · Görüntüleme: 330
  • image.png
    104,7 KB · Görüntüleme: 312
  • image.jpeg
    26 KB · Görüntüleme: 327
Merhaba,evde beyazcıyımdır bende çok severim beyazı.Temiz ,ferah bir hava verir herşeylede kolay kombinlenir.Ama soğuktur sıcacık bir ev havası vermez.Önceki evim beyazdı ve tam olarak böyle düşünüyorum.Ama kahve tonlar daha sıcak duruyor evde.Daha keyif veriyor.Şuan ki evimde kahve tonlarında.Sizin ilk 2 model oldukça şık ve modern duruyor.İlk 2 diyorum ben..

Bende sizin gibi düşünüyorum ama evim henüz belli değil küçük Bi salonum olursa kahve tonlar boğar mı diye korkuyorum Bi de şimdiki genç odam venge rengi sürekli temizliğini ben yapmasam bile tozundan bıktım bu kombinde de zorlar mı diye düşünüyorum

Evet ev küçük olursa dediğiniz gibi boğar koyu renkler.O zamanda beyazın ferahlığına ihtiyaç duyarsınız.Maalesef koyu renklerde toz olayı yoruyor insanı tozunu alır almaz tekrar üzerinde tozlar görüp çıldırabiliyorsun.Bu durumda şöyle yapın beyaz alın mobilyaları pembeler,maviler,morlarla çok sıcacık bir hava verebilirsiniz.Koltukları falan renkli seçersiniz.Benim koltuklarda dahil herşey beyaz olduğundanda soğuk duruyordu.Ama siz halı,koltuk,perde....bunlarla renk katabilirsiniz...Şunlara baksanıza ne kadar güzel duruyor

Öncelikle hayırlı olsun canım inşallah tüm seçimlerin içine sinsin:) Konuya gelince, beyaz mobilyalarla da çok sıcak bir hava yaratılabiliyor, şamdanlar, çerçeveler, aydınlatma elemanları vs. gibi elemanlarla. ayrıca değişmeyen mobilyalarda nötr renkleri kullanıp geri kalan değişebilen elemanları turkuaz, limon yeşili gibi renklerden seçince çok sıcak ve modern bir hava yaratılabilir diye düşünüyorum. Sadece her yer beyaz olduğunda bende rahatsız oluyorum rahatsız ediyor ve kendimi mekanın içinde yüzüyor gibi hissediyorum. Beyazın fazlası göz yoruyor ve oturaksız duruyor. Değişik renklerle dengelemek lazım. Kahve'ye gelince, kahve tonları hepimizin evinde alışık olduğumuz tonlar olduğu için elimiz ve aklımız gidiyor, kaliteli bir kahverengi ahşap mobilya aslına bakarsanız hiçbir şeye değişilmez ancak değişiklik isteyenler için biraz daha klasik kalıyor ve tabi ki toz tutma derdi var.

Daha beyaz olup da bunu çok beğendim dediğim birşeye rastlamadım bu resmini koyduğum beyaz da nisbeten iyi ama güzel Bi beyaz bulursam sıcak renklerle kombinleyebilirim tabiki tamamen beyazda bende irrite oluyorum aklımı karıştıran aslında bu kahve tonlardaki yemek takımını çok beğenmem oldu o yüzden biraz da kahveye kendimi daha yakın hissettim ama tabi evde Nasıl durur onu da hayal etmek lazım

Evet gerçekten güzeller bende beyazı daha canlı renklerle kırmayı düşünüyorum ama işte kararsız kaldım çünkü beyaz olup da çok beğendiğim Bi takıma rastlamadım henüz modern beyaz yemek odaları çok sade düz basit geliyor biraz daha avangard modellere geçince de bilmiyorum salon da avangard olmak zorunda bu sefer kullanışsız mı olur diye düşünüyorum salon yaşam alanımız olacak kapısını kilitleyip misafire açmayacağım o yüzden daha rahat modeller olmalı