Bende sizin gibi düşünüyorum ama evim henüz belli değil küçük Bi salonum olursa kahve tonlar boğar mı diye korkuyorum Bi de şimdiki genç odam venge rengi sürekli temizliğini ben yapmasam bile tozundan bıktım bu kombinde de zorlar mı diye düşünüyorumMerhaba,evde beyazcıyımdır bende çok severim beyazı.Temiz ,ferah bir hava verir herşeylede kolay kombinlenir.Ama soğuktur sıcacık bir ev havası vermez.Önceki evim beyazdı ve tam olarak böyle düşünüyorum.Ama kahve tonlar daha sıcak duruyor evde.Daha keyif veriyor.Şuan ki evimde kahve tonlarında.Sizin ilk 2 model oldukça şık ve modern duruyor.İlk 2 diyorum ben..
Bende sizin gibi düşünüyorum ama evim henüz belli değil küçük Bi salonum olursa kahve tonlar boğar mı diye korkuyorum Bi de şimdiki genç odam venge rengi sürekli temizliğini ben yapmasam bile tozundan bıktım bu kombinde de zorlar mı diye düşünüyorum
Evet gerçekten güzeller bende beyazı daha canlı renklerle kırmayı düşünüyorum ama işte kararsız kaldım çünkü beyaz olup da çok beğendiğim Bi takıma rastlamadım henüz modern beyaz yemek odaları çok sade düz basit geliyor biraz daha avangard modellere geçince de bilmiyorum salon da avangard olmak zorunda bu sefer kullanışsız mı olur diye düşünüyorum salon yaşam alanımız olacak kapısını kilitleyip misafire açmayacağım o yüzden daha rahat modeller olmalıEvet ev küçük olursa dediğiniz gibi boğar koyu renkler.O zamanda beyazın ferahlığına ihtiyaç duyarsınız.Maalesef koyu renklerde toz olayı yoruyor insanı tozunu alır almaz tekrar üzerinde tozlar görüp çıldırabiliyorsun.Bu durumda şöyle yapın beyaz alın mobilyaları pembeler,maviler,morlarla çok sıcacık bir hava verebilirsiniz.Koltukları falan renkli seçersiniz.Benim koltuklarda dahil herşey beyaz olduğundanda soğuk duruyordu.Ama siz halı,koltuk,perde....bunlarla renk katabilirsiniz...Şunlara baksanıza ne kadar güzel duruyor