- Konu Sahibi CennetKokulum
-
Canım, benim bir arkadaşım yıllardır kullandığı ahşap perde farbalarını bulaşık makinesi deterjanı ile yıkamış ve ham tahta elde etmişti. Sonra da zımparalayıp beyaza boyamıştı. Hatta o zamandan beri bulaşık makinesini her çalıştırışımda ne kadar zehirlendiğimizi düşünürüm. Eğer istersen dolabın görünmeyen bir tarafında dene.
Ancak zımpara da olsa, deterjan da olsa seni çok yoracağından eminim. Bir marangozla konuştun mu? Belki sadece kapakları söküp o zımparalayabilir. Ev sahibine de sor istesen. Hani yaptırıp kiradan falan düşmenize izin vermez mi?
Çift Taraflı Sünger Zımpara diye googlede arat koçtaçta çok uygun fiyata bulabileceğin ürün ayrıca bu ürün arabalarda kullanılıyor. Rahat çıkarır bence bant izleri ama önce bildiğimiz bulaşık süngeri ve cif ile bir dene olmadı bulaşık tei ile çıkarmayı
sana son alternatifim kapakları söküp bir mobilya atölyesinde zımpara yaptırman
folyo kaplarsam belli olrumu kısmına gelince hemen hemen hiç belli olmuyor
özellikle bol desenli veya ahşap budaklı alman
düz renkler hem kullanımı zordur hemde hatlarını hemen belli eder
uygun şekilde ek yaparsan belli olmuyoren ıyısı folyoyla kaplamak evet ama cok ıyı zımbalamam LAZIMKI altta kabarıklık olmasın tek tereddutum dolap kapaklarının enı 60 cm fenal folyolar 45 cm ek yaparken bellı olurmu ondan cekınıyorum yoksa bu folyo konusunda kutu kaplarken bayagı tecrube edındık esımle ahsap desenlı alırım zaten akannehir
anuşka neden bahsettıgını anlamadımbilmiyorumkismile ahsep perde farbalası ne kı
kıradan dusmez ben kendı ımkanımla yapacam sokturme olayına gelınce dedıgım gıbı cok eskı modeller ole dırek mobılya sokecek yerı yok sokulse bıle gerı takılmazsempatiksalakcinni
uygun şekilde ek yaparsan belli olmuyor
cnm praktikerden al folyoyu altı da güzelce zımparala en temiz yolu bu boyamayla filan uğraşma yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?