Ahşap boyamadan anlayan kızlar, fikir lutfen...( resımlı)

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
kızlar kırada oturuyorum kızımın odasında eskı evlerde olan yukluklerden var zaten bına eskı yapı ve yıllardır oturan kıracılar hep poster felan yapıstırmıs her yerı leke ızolabant uhu kalıntısı dolu goruntu cok kotu dolabın rengı cevız ama nasıl desem cilalı gıbı ustu ayna gıbı parlıyor resmı eklıyorum ben bu dolaptan nasıl kurtulurum bunu ahşap boyası tutarmı tutmaz dersenız zımpara kagıdıda ıse yaramaz buna dedıgım gıbı oje jilası var gıbı ustunde
tutmassa 2. secenegım yapıskanlı folyo oalacak ama ustunde cok kalıntı var alttan cok bellı olur ve nasıl gecırebılırım bu kalıntıları kalıntılar uhu gıbı ve bant kalıntıları

Son düzenleyen: Moderatör:
tek şansın zımpara ama ahşap zımparası en kalınından olmalı
başka türlü ne boya işe yarar nede folyo
yada astar sürüp zımpara yapacan
yapacanda o kadar parlak cilayı astarda tutmaz bilmiyorumkismile

üffffff napacam oyle tek kapak da degıl 6 kapak bır duvarı kaplıyor folyo yapsam daha ıyı mı ozaman folyoda ensız gelıyor ek yamam geekecek bellı olurmu acaba bıde zımpara bant kalıntılarını sokmez gıbı gelıyor yapış yapış

Çift Taraflı Sünger Zımpara diye googlede arat koçtaçta çok uygun fiyata bulabileceğin ürün ayrıca bu ürün arabalarda kullanılıyor. Rahat çıkarır bence bant izleri ama önce bildiğimiz bulaşık süngeri ve cif ile bir dene olmadı bulaşık tei ile çıkarmayı
sana son alternatifim kapakları söküp bir mobilya atölyesinde zımpara yaptırman
folyo kaplarsam belli olrumu kısmına gelince hemen hemen hiç belli olmuyor
özellikle bol desenli veya ahşap budaklı alman
düz renkler hem kullanımı zordur hemde hatlarını hemen belli eder

Canım, benim bir arkadaşım yıllardır kullandığı ahşap perde farbalarını bulaşık makinesi deterjanı ile yıkamış ve ham tahta elde etmişti. Sonra da zımparalayıp beyaza boyamıştı. Hatta o zamandan beri bulaşık makinesini her çalıştırışımda ne kadar zehirlendiğimizi düşünürüm. Eğer istersen dolabın görünmeyen bir tarafında dene.
Ancak zımpara da olsa, deterjan da olsa seni çok yoracağından eminim. Bir marangozla konuştun mu? Belki sadece kapakları söküp o zımparalayabilir. Ev sahibine de sor istesen. Hani yaptırıp kiradan falan düşmenize izin vermez mi?

Son düzenleme:

anuşka neden bahsettıgını anlamadımbilmiyorumkismile ahsep perde farbalası ne kı

kıradan dusmez ben kendı ımkanımla yapacam sokturme olayına gelınce dedıgım gıbı cok eskı modeller ole dırek mobılya sokecek yerı yok sokulse bıle gerı takılmazsempatiksalakcinni

en ıyısı folyoyla kaplamak evet ama cok ıyı zımbalamam LAZIMKI altta kabarıklık olmasın tek tereddutum dolap kapaklarının enı 60 cm fenal folyolar 45 cm ek yaparken bellı olurmu ondan cekınıyorum yoksa bu folyo konusunda kutu kaplarken bayagı tecrube edındık esımle ahsap desenlı alırım zaten akannehir

uygun şekilde ek yaparsan belli olmuyor
cnm praktikerden al folyoyu altı da güzelce zımparala en temiz yolu bu boyamayla filan uğraşma yerimseniben

Hani perde kornişini gizleyen ahşap farbalar var ya onlardan sözediyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…