• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahşap boyama çok amaçlı kedicik

sahraaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
118
0
96
İstanbul
grnt009y.jpg

ben bu kediciği kızıma boyadım,odasında şemsiyelik olarak kullanıyoruz ama tuvalet kağıtlığı olarak ta kullanılabiliniyor yanda ki açıklığı tuvalet kağıtlarını almak için başka amaçla da kullanalır mesela poşetlik arzuya kalmış bi şey her yerde güzel:1rolleyes:

grnt014ykd.jpg

bu da kızımla birlikte boyadığımız kızımın toka ve takı kutusu
resimler pek güzel deil arkadaşlar ama şimdilik böyle olsun diğerlerini güzel çekerim işalla

bir şey sorucam sprey boyayla mı byadınız
uzerıne vernık sprey attınız mı ya da cıla ?

yapıskan kagıt resım yapıstırmak ıstedıgınızde neyle yapıstırıyorsunuz?

(sekıllı kagıt yapıstırıp spreyle sabıtlemem gereken bır kutum var da hazır boyalı....)

bir şey sorucam sprey boyayla mı byadınız
uzerıne vernık sprey attınız mı ya da cıla ?

yapıskan kagıt resım yapıstırmak ıstedıgınızde neyle yapıstırıyorsunuz?

(sekıllı kagıt yapıstırıp spreyle sabıtlemem gereken bır kutum var da hazır boyalı....)

Kusura bakma canım cevabım biraz geç oldu. Ahşap boyası ile boyayıp, sprey parlak vernik ile cilaladım, çekmeceli kutunun üzerindeki kelebekler kolay transfer yani sakızlardan çıkan dövmeli kağıtlar gibi uygulanıyor kağıttan veya peçeteden yapıştırmak istersen peçete yapıştırıcıları ve dekupaj yapıştırıcıları var onlardan temin etmen gerekir]

Back