Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben bu kediciği kızıma boyadım,odasında şemsiyelik olarak kullanıyoruz ama tuvalet kağıtlığı olarak ta kullanılabiliniyor yanda ki açıklığı tuvalet kağıtlarını almak için başka amaçla da kullanalır mesela poşetlik arzuya kalmış bi şey her yerde güzel:1rolleyes:
bu da kızımla birlikte boyadığımız kızımın toka ve takı kutusu resimler pek güzel deil arkadaşlar ama şimdilik böyle olsun diğerlerini güzel çekerim işalla
Kusura bakma canım cevabım biraz geç oldu. Ahşap boyası ile boyayıp, sprey parlak vernik ile cilaladım, çekmeceli kutunun üzerindeki kelebekler kolay transfer yani sakızlardan çıkan dövmeli kağıtlar gibi uygulanıyor kağıttan veya peçeteden yapıştırmak istersen peçete yapıştırıcıları ve dekupaj yapıştırıcıları var onlardan temin etmen gerekir]
bu da kızımla birlikte boyadığımız kızımın toka ve takı kutusu resimler pek güzel deil arkadaşlar ama şimdilik böyle olsun diğerlerini güzel çekerim işalla