• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ahşap bebek karyolası arıyorum.

eylulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
898
7
118
Park yatağımız kırıldı. Oğlumda 1 yaşını geçtiği için tekrar park yatak almak istemiyorum. Normal büyük yatakta da yatamayacağı için 2 sene daha yatabileceği ve düşme ihtimali olmayan karyola arıyorum.

Babytech markasına internetten bi bakar mısın, çok güzel ahşap beşikleri var, beğeneceğini umuyorum.

Ilgilendiğin için sağol canım. Baktım.fiyatlar çok uçukmuş ama modeller çok güzel. Teşekkür ederim.

bende bir tane var kullanmıyorum. çok yer kapladığı için. ahşap karyola aynı zamanda üç çekmeceli ilerde çekmeceyi kaldırıyorsun tek kişil normal yatak boyuna geliyor. Aşağıdaki resime benzer modelde fakat renksiz sadece ahşap renginde. düşünürsen 180 tl ye verebilirim.

BEBEK-BESIGI-KARYOLASI-BUYUYEN-BABYHOPE-KARYOLA__65737497_1.jpg

Bu sitede çilek mobilyanın sallanan ve sabitlenen beşiğini satıyordu birisi bi araştır istersen bende kullanıyorum o beşiği ve çokta memnunum hatta resmi bu
$ILEK-B~1.JPG

bende bir tane var kullanmıyorum. çok yer kapladığı için. ahşap karyola aynı zamanda üç çekmeceli ilerde çekmeceyi kaldırıyorsun tek kişil normal yatak boyuna geliyor. Aşağıdaki resime benzer modelde fakat renksiz sadece ahşap renginde. düşünürsen 180 tl ye verebilirim.

BEBEK-BESIGI-KARYOLASI-BUYUYEN-BABYHOPE-KARYOLA__65737497_1.jpg

tşk ederim canım ama daha uygun birşey arıyorum. çünkü 2 sene sonra normal bazalı yatağa geçecek. Bütçemi aşıyor. yinede teşekkür ederim.

bunu ileride tek kişilik yatak olarak da kullanabiliyorsun. sadece içine yatak alman gerekecek. aynen tek kişilik yatak gibi oluyor. yatak başlığı da var.

[
daha önce ilanını vermiştim beğenirsen resimdekinin aynısıdır montajlı olmadığı için resmini çekemedim almak istersen 80 liraya vericem kızım büyüdüğü için baza kullanıyorum çok kullanılmadı kızım yatmadığı için

Eklentiler

• $sademobilya2.jpg
    $sademobilya2.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 265
bende bir tane var kullanmıyorum. çok yer kapladığı için. Ahşap karyola aynı zamanda üç çekmeceli ilerde çekmeceyi kaldırıyorsun tek kişil normal yatak boyuna geliyor. Aşağıdaki resime benzer modelde fakat renksiz sadece ahşap renginde. Düşünürsen 180 tl ye verebilirim.

[ımg]http://mcdn01.gittigidiyor.net/6573/bebek-besıgı-karyolası-buyuyen-babyhope-karyola__65737497_1.jpg[/ımg]

konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama hala güncelmi öğrenmek istedim????

Back