ilk ve son tüp bebek denememi Ahmet Zeki Işık ile yaptım, olumsuz sonuçlandı, süreç boyunca telgraf gibi bilgiler verdi, önce gaz verip sonra da riskli hasta olduğumu sürekli hatırlatıp moralimi bozdu, keşke Funda hanımın hastası olsaydım diye çok düşündüm, sıra beklerken o kadını çok izledim, hatta birkaç kez Ahmet bey olmadığı için ultrasonuma o girdi, hala da keşke en baştan ona gitseydim diye düşünürüm. İçinizi sıkmayın, zaten transfer medikal park hastanesinde olacak, Funda hanım gayet yeterli bir doktor, zamanı bile belli transferin, bundan sonrası Allahın taktiri, Ahmet bey sihirli ellere sahip değil, işlem neyse o yapılacak, Funda hanım yapar transferi, belki size de uğurlu olur, ben tedavi olurken hep onun hastalarından hediyeler geliyordu, sürekli odasında mutlu insanlar görüyordum, ahmet bey ise o kadar yoğundu ki, biz içerdeyken 10 dakikalık görüşmede 10 kişi girip çıkıyordu. Bana tedavisiz imkansız demişti, kendisinden çok emindi, havuz yöntemini konuştuk, sonra doğal yolla hamile kaldım. Ha bir de bana hamile kalsam bile çocuğumu kucağıma alma ihtimalimin %5 olduğunu da söylemişti, nefretle anıyorum kendisini, hayatımın o dönemini hatırlamak bile istemiyorum
not: adamın hakkını yemeyeyim, 35 yaş altı hastalar çok memnun kendisinden, ben ve 40 yaş üstü diğer arkadaşımın deneyimleridir bunlar. Sizinle çok ilgilendiğine göre ona göre risk grubunda değilsiniz, çocuğunuz olacak yani. Allah analı babalı büyütsün diyeyim şimdiden.