Ahmet mit-Bab- Esrar

Bir arkadaşım Bab-ı Esrar ve Beyoğlu Rapsodisini önerdi. Elimdeki kitabı bitirdim biran önce alıp okumayı planlıorum..

guzeldı merak uyandıran bır kıtaptı ama tasfırler yetersızdı mesele konunun en onemlı kadınını tasfır etmemıs bır yerde eksıklık vardı hıssı uyandırıyor kıtap ben elıf safagın dılını daha cok sevıyorum keske aşkı okusaydım okuyanlar cok benzıyormu ıkısı bırbırıne yanı aynı kıtabı okumus gıbı olurmuyum alırsam

Evet iki kitapta Mevlana ve ruhikizi olan Şems'i anlatıyor ama farklı
bir içerikte.Ahmet Ümit Bab-ı Esrar'da konuyu bir cinayet olarak işlemiş ve Şems'in
farklı bir yüzünü yazmış.Aşk'ta ise yaşanan gerçek bir aşkla pekiştirmiş konuyu
Elif Şafak ve daha farklı algılamamızı sağlamış konuyu.Bence iki kitapta
okunmalı...............................................................[/
COLOR]

bab_ı esrar'ı aldım ama nedense bır turlu baslayamadım..

beyoğlu rapsodisini beğenmemiştim..çok çocukca ve basit gelmişti..

diğer kitapları hakkında fikrim yok

babı esrar ve aşkı arka arkaya okumuştum. Konuların bu kadar benzeştiğini bilerek almamıştım ama kitaplar birbirlerini destekledi. ikisini de tavsiye ederim ayrıca ahmet ümitin kavim adlı kitabını da okumalısınız.tavsiye ederim.

ben de bab-ı esrar dan sonra aşk ı okumuştum. ikisini de önemle tavsiye ederim. hatta art arda okuyun çok güzel oluyo...

Elif Şafak'ın Aşk isimli kitabını okumadım ama bende Ahmet Ümit'in kitaplarını sıkı takip ederim

ahmet ümitin kitabından aşktan aldığım tadı alamadım,kitabın alt şifrelerinde çok samimi olmayan bişeyler var sanki,beni rahatsız etti...

ahmet ümitin kitabından aşktan aldığım tadı alamadım,kitabın alt şifrelerinde çok samimi olmayan bişeyler var sanki,beni rahatsız etti...

Burada Ahmet Ümit Şems'in farklı yanını bizlere tanıtıyor.Yani Elif Şafak
Aşk adlı kitabındaki Şems Bilgelik yönü ağır bir karakterdi.Bab-ı Esrar'da
ise Şems'in farklı bir kişiliği,zıtlıkla gelen gerçekleri ifade etmesi
konu edilmiş..................................

evet çok güzeldi gerçekten...bir ara artık yavaş yavaş okudum hemen bitmesin diye..arada bahsi geçen hikayeler,şiirler...çok güzeldi gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…