Ahmet mit-Bab- Esrar

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Bab-Esrar'da Ahmet Ümit Mevlana ve ruhikizi olan Şems'in
hikayesini ve bugünümüz ile bir hikayede pekiştirmiş,
içine biraz da cinayet,mistik duygular koymuş.
Yalın bir anlatım vede akıcı bir konu.Einizden bırakamayacaksınız.....................................

Ahmet ümitin bütün kitaplarını okudum çooook severek hiç sıkılmadan bi solukta okuduğum ender yazarlardan birisi...Patasana başta olmak üzere beyoğlu rapsodisi,sis ve gece,kukla yı tavsiye ederim..Akıcı dili ve merak uyandıran kurgusuyla hiç sıkmaz..Ayrıca yazacağı konuyla ilgili geniş kapsamlı araştırmalar yapıp ona göre yazan birisi olduğu için çokça da şey öğretir..

çok tşk ederim cnm verdiğin kitapları arıcam mutlaka.

Ahmet Ümit Elif Şafağın AŞK adlı kitabı gibi
Bab-ı Esrar'da Mevlana ile Şemsin hikayesini farklı bir şekilde
ele almış vede çok güzel yazmış..............................................

Evet cok akıcıydı ,birazda polisiyeydi bu kitabı okuduktan sonra Elif şafak AŞKı okumanızı tavsiye ederim:)

aşk ı henüz okumadım ama bu kitabı okudum

evet çok akıcı yalın bir dille yazılmış

fakat tasvir tarzı beni düşündürdü

şems ve mevlana konusunu birazdaha incelem merakı uyandırdı bende

zira bazı konular sıradışı geldi açıkcası..

AHMET ümit in neredeyse yüm kitaplarını okudum

bab-ı esrarda farklı bir tarz denemiş ama yinede okuyorum henüz yarısındayım sonlara doğru daha çok sarmaya başlıyor

ahmet ümit ve kitaplarını çok beğeniyorum

severek okuyorummzemuszemus

ilk 100 sayfa geride kaldı ve bence gayet güzel,
ilk defa Ahmet Ümit okuyorum ve sırada Ayşe Kulin var,Köprüden başka kitabını okumamıştım,çok güzel olduğundan bahsediliyor,kitaplarının....

elif şafak aşktan sonra okudum bab-ı esrarı eşim ilgimi çekeceğini düşünerek onuda almış sürükleyici geldi bana 2 günde bitirdim şemsi biraz farklı anlatmış ama güzeldi tavsiye ederim

elif şafak aşktan sonra okudum bab-ı esrarı eşim ilgimi çekeceğini düşünerek onuda almış sürükleyici geldi bana 2 günde bitirdim şemsi biraz farklı anlatmış ama güzeldi tavsiye ederim

Evet Elif Şafak'ın Aşk adlı kitabındaki Şems'ten farklı olarak buradaki
Şems Bilgeliğin ters yönünü yani zıddı ile bulunan yönünü aktarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…