Ahmet Maranki, hemoroid tedavisi ( TV programında açıkladı)

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
merhaba arkadaşlar biraz önce Seda Sayanda,Ahmet Maranki hemoroid için kürler verdi sizinle paylaşmak istiyorum.Çünlü bende de aynı dert ver.Yaklaşık 2 yıldır.Dışkılama sonrası kanamam oluyor.Önceden geçmişti sonra yine sık sık olmaya başladı.Sanki biryerler yırtılıyormuş gibi.Ve küçük bir meme oluşmuş.Elimle itince içeri giriyor.Bende bulabilsem kesin çözüm çok iyi oalcak ama aşağıdaki maddeleri bugünden itibaren deneyeceğim.Ayrıca Maranki dedi ki 'asla basur memelerini kestirmeyin'

1- Saf zeytinyağı ısıtılır.Ilıyınca sabah aç karnına,akşam yatmadan önce aç karnına 50gram içilir.Birkaç gün devam edilir.İçmeye alışınca bu miktar çoğaltılabilir.Eğer sade saf zeytinyağını içemiyorsanız biraz limon damlatılır.
2- Pamuğu zeytinyağı ile ıslat.Akşam yatarken makat deliğinie fitil gibi koy.Sabah çıkar.Bütün iltihapı söküyormuş.
3- Yeşil zeytinin çekirdeğini 5-6 zeytin,kurut ve mikserde öğüt ve çay gibi iç.
4- Bir bardak kaynamış suya 2gr papatya koy.10dk beklet.Bu karışıma pamuğu batır ve basurlu bölgeye pansuman yap.(bunu da söyledi ama ben kaçırdım,netten okuyup yazdım)
5- Bir bardak kaynar suyun içine 1 tutam ince doğranmış maydonuz ilave edilir.bu karşım 5-10 dk boyunca kaynatılır.Kaynayan maydanoz kürü 20dk.demlendikten sonra bu kür ile basurlu böle bolca ıslatılır.(bunu söylediğini duymadım ama nette paylaşmış oradan yazdım)

Bu kürleri deneyen varsa işe yarayıp yaramadığını söylerlerse sevinirim.Umarım bir an önce bu kabusdan kurtuluruz.Herkese acil şifalar diliyorum.

X