Ahmet Kural'dan ilk açıklama!

Ahmet Kural hakkında şuan tam hatırlayamadığım ama sözlüklerde varolan bir iddia vardı, üstü örtüldü.
Bir eğlence mekanında genç bir kadının üzerine yürüyüp küfürler savurması, darp etmeye yeltenmesi hakkında.
3-4 sene oldu sanırım.
Ve Sıla gibi fiziken çok güçlü ve heybetli bir kadını tartaklamak, kolay iş değil.
Artık ne kadar psikopatsa bu herif, maddi manevi ve fiziki olarak dimdik ayakta duran bu kadını bile gafil avlamış, herhalde konumu itibariyle şikayet edemeyeceğine güvenerek aciz duruma düşürmeye çalışmış.
Aile yemeği sonrası kavga çıkması da enteresan.
Zaten önceki olayları sebebiyle nefret etmiştim bu adamdan, şimdi gidip yüzüne tüküresim var.
Sıla’ya helal olsun, magazindi dile düşerimdi yalan beyanla itham edilirimi dinlemedi, gitti hakkını aradı kadın.
Bir kere daha her anlamda gücüne hayran bıraktı.

Son düzenleme:
Valla gercekten yapmış mi yapmamis mı bilinmez ama bu haberden sonra ahmet kural'ın ipini çekerler dibe doğru süzülür gider yavastan unutulur su an ki popülerliğinden eser kalmaz bakın görün. Zaten yaptıysa da beter olsun

bence tam tersi olcak, yeni moda bi laf çıktı ya, bizim ülkede herşey olabilirsiniz ama rezil olamazsınız, o hesap
evli erkekle beraber olan kadın ya da dayak atan erkek daha popüler oluyor, garip...

bence tam tersi olcak, yeni moda bi laf çıktı ya, bizim ülkede herşey olabilirsiniz ama rezil olamazsınız, o hesap
evli erkekle beraber olan kadın ya da dayak atan erkek daha popüler oluyor, garip...
Misal İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Gülben Ergen, Burak Yılmaz, Şeyma ve daha niceleri.
İlk aklıma gelenler bunlar, daha da geliyor ama yaz yaz bitmez.
Genç nesil zaten kimin eli kimin cebinde, kim kimi dövmüş belli değil.

Az önce twitterda gördüm, buraya yazmaya gelmiştim siz de aynı şeyi bahsediyorsunuz sanırım.
Sözlükteki o konuyu Radikal haber yapmış.
http://www.radikal.com.tr/hayat/eksi-sozlukte-ortaligi-karistiran-ahmet-kural-entrysi-1256699/

yazıyı da alıntılıyorum
RADİKAL - İşte 'Mademoiselle' adlı yazarın Ekşisözlükte Ahmet Kural hakkında yazdığı ve olay yaratan o yazı!

"tanımam etmem, hayatımda ilk defa yakınen bu gece bir mekanda gördüm. ortak bi tanıdık vasıtasıyla tanıştırılma talihsizliği yaşadım. daha tokalaşırken bütün laubaliliği paçalarından akan bir tavır sergilemesinin akabinde davranışına şaşıp nasıl bir bakış attıysam "oha bu beni sevmedi, ben döverim lan bunu?" dedi.

sarhoştur dedik alttan aldık, sevdiğimiz bir arkadaşın arkadaşıdır dedik sustuk. annem gördüğünde "itici bu" diyip kanalı değiştirmekte ne kadar da haklıymış diye içimizden konuştuk. sarhoşluktan geberiyor olmasa direk bahattin gibi g.te pıçağı takılası tavırlar içindeydi. bu yüzden kendisinden bilmemkaç yaş küçük olmama rağmen ömründe görmediği alttan alma ve olgunluk tarafımdan gösterilmiştir.

daha sonra gelip "neden bana uyuz oldun neden beni sevmedin -lan-?" diye bir soru yöneltti, kendisinin hiç mütevazi olmadığını, göründüğü gibi olmadığını söyledim tanışma şeklini garip bulduğumu belirttim. "eee neaaapcan??" dedi. ben de şakayla karışık "ekşiye yazcam" dedim. yapacağımdan da değil, gülüp geçse, "mütevazi olmayan kişi" falan yazılırdı en fazla. fakat o andan itibaren "yapmazsan o.ç'sun orda benim 10 tane hesabım var, seni bulurum (tehditkar burada nickini bulurum demek istiyor) ve a.k hepiniz anca orda oturup millete giydirin a.k'larım "dedi. bunu söylerken de aynı anda küfür etmeyi yeni öğrenmiş bebeler gibi "salak, aptal,manyak,gerizekalı" demekteydi. aynen böyle. tebessüm edip "peki, bul" dedim. ben gülünce iyice çıldırıp üzerime su falan attı, araya birileri girmese "dövücik"miş kendisi. "aman gözünü sevim cevap verme, alkollü zaten görmüyonmu?" denilince mekandan çıktık, yoksa pek susulası bi olay değildi.
sevgili ahmet, sırf çalıştığın insanların gecesi bozulmasın diye seni orda yumruklamadım. ama beni bul ve dediğini yap. anladınmı? bunu yap!

gişe filmleriden gelen iki günlük şöhret her b.ku yemeye, karşısındaki bir kadına adammışcasına dalmaya yeltenmeyi muktedir kılmıyor.

neyse hayat sürter burnunu.

edit: normalde hayatımda kimseye "eyvallah" eden bir insan olmadım. aksine dikbaşlılığımı, sözlükte de özel hayatımda da çok kişi bilir.. fakat karşımdaki insan o an savaşmaya denk görülecek bir insan değildi arkadaşlar. şizofrenleri bile mahkemeler cezai ehliyeti olmadığı için cezalandırmıyor. bu halinde ona kendisi gibi davranmam uygun olmazdı ve hayatımda ilk defa böyle birşeyi alttan aldım. gelen "nasıl susarsın, nasıl tahammül gösterirsin mesajlarına istinaden bu editi girdim. sağolun..

edit2: seni tanımış zaten bulsa n'olur diyen arkadaşlara;
"nickin ne senin?!" dedikten sonra beni bulacağını iddia etmişti. zahmet etmesin, ben yazdım zaten buraya.. adımı hatırlayacağını sanmıyorum ama ortak arkadaşlar iletecektir kendisine. bulması zor değil.

evet doğru. olay beşiktaş 'ta bir mekanda gerçekleşti. isim vermemiştim ama bir başkası vermiş. demekki o kişi de oradaymış.

ahmet efendi 10 ekşi sözlük hesabıyla ağzıma s.çtırabilir. buyursun. muhtemelen kim olduğumu olay sonrası ayılınca öğrenip özel hayatta da saldırıya geçecek. yine buyursun çeyrek mafya. ayıkken her türlü savaşa varım.

ayrıca aynı dizinin oyuncularından birisi, bu iğrençliğe aşırı sinirlenerek yanımda olduğundan teşekkür ediyorum kendisine, isim vermeyeceğim. bu ilk değilmiş. kendimi unutup onu sakinleştirdim.. demekki insanlık hala yaşıyor, alem o kadar da g.t olmamış meğersem. bunu görmek tesellim oldu. tam bir delikanlı idi.

ahmet kural kişisine öncesinde hiçbir gıcığım yoktu. görünüşe göre efendi bile bulurdum. bu yüzden mütevazi olmamayı yakıştıramadım ilk etapta. bu entryi de "yapmazsan o.ç'sun" dediği için yazdım.. başka hiçbir sebebi yok.

ps: ve yazılma falan yok kimse kimseye yazmadı bence. yazsaydı karşısında "meahmud emmi" varmışcasına iğrençleşmezdi zaten."

Ahmet Kural`ı samimi bulamadım ki İşler Güçler zamanında çok beğendiğim kişiydi. Kardeş Payı`nda kibirli halleri kendisinden soğuttu diziyi bile izlemeyi bırakmıştım.

N nicksiz aynen budur.
İlk okuduğumda sevdiğim bir dizileri vardı, takibi bırakmıştım.
Ayrıca Burcu Kıratlı(eski nişanlısı) ona da bir şeyler yaptığı konuşuluyordu.
Kadın ayrılık sonrası saçlarını kazıtmıştı hiç umutmam.
Aynı zamanda mesleğim gereği set ortamını da duyardık( birkaç arkadaşım ekipteydi)
Diyeceğim o ki, sırf bir formül tutturdu ve deli para kazanıp kazandırıyor diye bunca zaman her türlü pisliği örtüldüğü için, şuan hem de Sıla bir kadında balonu patladı.
Pek de iyi oldu.
Televizyon ve sanat dünyasında bunun gibi niceleri mevcut, tek tek ifşa olup en azından toplumun ipini çekmesini görmek azrumdur.

Kadın saçını kazıtacak kadar neler yaşadı acaba.
Ben bu olaylarını dizisini takip ederken duymamıştım ama bir kaç kibirli hareketini görüp severek izlediğim diziden soğumuştum.
Sıla`yı takdir ediyorum tıpki geçen gün yine gazetelerden gördüğüm internet dizisindeki bir oyuncuyu takdir ettiğim gibi adını unuttum.

Bahsettiğim oyuncunun adı Elit İşcan.

Bu adama birşey olmaz, bizim millet balık hafızalı yine gülüp geçeriz, hatta prim bile yapabilir.
Sıla muhalif zaten hertürlü linç edilir.
Kadın olmak bu ülkede zaten yeterince zor yorumlarda bile ayetlerle örnekler veren hanzolar varken bu adamın yaptığı yanına kar kalır.

Oo neleri varmış Ahmet Kural'ın, duymamıştım. Hep de şiddet içerikli.
Projelerini vs. takip ettiğim biri değildi, denk gelirsem anca ama gördüğüm kadarıyla da pek ısınamamıştım zaten, boşuna değilmiş.
Bir noktada patlak vermiş artık.
Sıla'ya destek de yoğun, Ahmet Kural için süreç öyle kolay geçmez bence.

Sila'ya cok gecmis olsun,hukumet gibi kadin devrilmez!
Ama anlayamadigim bir durum var.
Sila bu adamin gecmisini hic mi bilmiyordu?Geceleri Istanbul'un mekanlarında sahne alan Sıla,bu mekanlara gelen ünlüleri tanımayacak,çıkardığı olaylardan haberdar olmayacak.
Adamın pislikleri azıcık araştırmayla bize kadar ulaştı.Hic mi araştırmadı adamı yoksa aşkın gözü bu kadar kör mü gerçekten?
Ahmet Kural'i savunmuyorum bu şekilde anlaşılmasın.
Hatta yargıtay bu adamın medyatikliginden faydalansın derim.Oyle bir ceza versin ki kadına şiddete icin duymayan kalmasın.Magazinler günlerce Sıla'ya gösterilen şiddeti değil,Ahmet Kural'a verilen cezayı konuşsunlar.

Aşkın gözü kör bence, insan duyduklarına ya da gördüklerine bi bahane bulup yumuşak karşılayabiliyor, kendi kendini manipüle ediyor
araştırma dediğin şey de aşkın doğasına aykırı zaten bence, kim zaten aşık olmuş olduğu birini bi araştırayım der ki

tuğba ekinci de, senin güçlü bi "bayana" küçük bi çocuk gibi şikayet etmek yakışıyor mu, her ilişkide olan şeyler, şiddet görmek istemeyen "bayanlar" şiddet görmez buyurmuş
poposunu okadar calkalaya calkalaya gobek atıyor kı sureklı
kan dolasımı saglıklı degıldır onun
beyıne ulasamadan konusuyorsa demek... onu anlayısla karsılamak lazım

Sıla daha önce tokat attı iddiasıyla ayrılmamış mıydı?
Aynı adama geri dönmek,kör kütük aşık olmak demek mi?
Bu kadar kör olunmamalı,dönmekle hata etmiş.

Olayların iç yüzünü,tahrikleri,tehditleri,sebepleri bilmem yanlarında değildim ama şiddet işin içindeyse haklı bile olunsa haksız duruma düşülür işte böyle.
Hiçbir savunulacak yanı olmaz,fiske dahi vurduysa elleri kırılsın derim.
Yakışık olmadı hiç bu olay.
Utanç verici.
Sıla şarkıları ile gündemde olan,işini yapan,sansasyonel olmayan bir şarkıcı,böyle basit numaralarla gündem oluşturacağına ihtimal vermiyorum, ben inandım şiddet gördüğüne, azını çoğunu bilmem ama darp var belli.
Zamanla açığa çıkar eğrisi doğrusu.

Ayrıyetten kadının beyanına yüzde yüz güvenilen bu pozitif ayrımcılığa da karşıyım tamamen.
Çok yanlış sonuçlar doğuruyor bu durum.

Güzel memleketim bu olayı da unutur nasılsa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…