• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Kural'dan ilk açıklama!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Ahmet Kural'dan ilk açıklama!

• Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Sıla, ‘Hiçbir ceza yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek’ dedi. Ahmet Kural ise Buket Aydın'la Kanal D Haber'e konuştu: Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum

İşte Ahmet Kural'ın açıklaması:

Öncelikle böyle çirkin iddialarla karşınızda olduğum için çok üzgünüm. Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum.28 Ekim günü Sıla ve ailem yemek yedik. Güle oynaya evimize geldik. Ayrıntıları savcıya vereceğim ifadede öğreneceğiniz üzere aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tutum. Onun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum. Bununla ilgili hukuki yollara başvuracağım. Çok üzgünüm, çok!

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/ahmet-kuraldan-ilk-aciklama-41005802

Durup dururken silada niye böyle bir açıklama yapsin
Ahmet kuralin hiç bir açıklamasına inanmıyorum kadının beyani esastır şiddet gordum dediyse bitmiştir

adam daha oncekı sevgılısının parmagını kırmıstı
sılanın hatası daha oncede aynı sebeplerle ayrıldıgı adamla tekrar barısması
bu konuda sabıkalı olan adamla bırlıkte olup, benzer sebeple ayrılıp ,tekrar tekrar aynı seylerı yasamak demek bile bile lades demektir

tuğba ekinci de, senin güçlü bi "bayana" küçük bi çocuk gibi şikayet etmek yakışıyor mu, her ilişkide olan şeyler, şiddet görmek istemeyen "bayanlar" şiddet görmez buyurmuş:confused::confused::confused:

*28 ekim salı değil pazar.

Adam hala gerginliğini atamamış heran birinin kafasına küllük atacakmış gibi duruyor. Aralarında itişme olmuş, itmeyeceksin kardeşin, git öteye derken bile hızlıca dokunmayacaksın. Zaten Sıla gibi bi kadına bu boş adamı yakıştırmamıştım, böyle bi kadını kaldıramadı ezildi ancak böyle üste çıkabilirdi.

*28 ekim salı değil pazar.

Adam hala gerginliğini atamamış heran birinin kafasına küllük atacakmış gibi duruyor. Aralarında itişme olmuş, itmeyeceksin kardeşin, git öteye derken bile hızlıca dokunmayacaksın. Zaten Sıla gibi bi kadına bu boş adamı yakıştırmamıştım, böyle bi kadını kaldıramadı ezildi ancak böyle üste çıkabilirdi.

aynen çok tuhaf bi hali var

tuğba ekinci de, senin güçlü bi "bayana" küçük bi çocuk gibi şikayet etmek yakışıyor mu, her ilişkide olan şeyler, şiddet görmek istemeyen "bayanlar" şiddet görmez buyurmuş:confused::confused::confused:

Kendini rezil edecek bir açıklama yapmadan duramıyor, nerde medyatik olay saçmalamadan geçmiyor. Bu da böyle bir zavallı işte

Bir kadın böyle bir açıklamayı kolay yapamaz, Sıla'nın ihtiyacıda yok bir tugba ekici de değil.
Gercekten şiddet gördüğünü düşünüyorum.

Yani beden dilini bilenler daha iyi anlar tabi Ama çok gergin ve yalan söylediği çok belli değil mi?

yani beden diliyle ilgili okumuş etmişliğim yok ama haklısın adam öfke dolu ve kendini zor kontrol ediyor gibi duruyor
zaten kolundaki morlukta sadece tutmayla olcak bişey değil gibi

Simdiye kadar asla sansasyonel olaylarla gundeme gelmemis sila neden boyle bir seyi medyaya tasisin dayak yedim desin?ben kendisine inaniyorum adliyeden cikarken konusamadi bile aglamamak icin zor tuttu kendisini.
Rezil karaktersiz adam hic sevmezdim ve silaya yakistirmazdim zaten.

Ooo eski nişanlısının da parmağını kırmış öyle mi?
Açıkçası ben de Sıla'nın böyle ucuz numaralar peşinde olacağını düşünmüyorum. Da kimseye de güven olmuyor diğer yandan.
İnsanlar gergin olabilir ama bunca iddia, geçmiş ilişkisi vs. derken videodaki hali de daha bir anlamlı geliyor.

Back