Ahmet İSLAM-Nazal Valv cerrhasi ve törpüleme

caglaipekli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
1
0
34
Merhaba Arkadaşlar ben 1 ay önce nefes alamama,nefes darlığı,burun eti ve daha önceden burnuma bir darbeden dolayı oluşan ufak bir kemik çıkması problemiyle medipol hastesinde görev yapan kbb doktoru Doc.Dr.Ahmet İslam a gittim.Daha önce bu problemlerımle ilgili bir çok kbb doktoru ve plastik cerraha gitmiştim ama her seferinde yanliş içime sinmeyen yönlendirmelere maruz kalmıştım,içime sinmediği içinde hep ameliyattan korkmuştum taki Ahmet İslam a gidene kadar.Kendisi hastasına son derece objektif ve büyük bir hassasiyetle yaklaşan,herşeyden önce hastanın rahatsızlığını ortadan kaldırmak,hastayı rahatlatmak amaçlı hareket eden,hasta yanlısı, son derece ilgili ve iyi bir doktor. Benim burnum fazla dar olduğu için rahat nefes alamıyordum burun etlerim büyümüştü ve burnumda kemik çıkmıştı.Kendisi son derece başarılı bir amelyat ile hem nefes almayla ilgili problemimi çözmüş dışardan gözle farkedilmeyecek şekilde burun deliklerimi büyültmüş , burun etlerimi küçültmüş burun kanatlarıma kıkırdak koyup nefes almamı rahatlatmış ve burnumda ufak bir noktayıda torpuleyerek harika bir görünüme kavuşmasını sağlamıştır.Burun konusu çok hassas olduğu için kendi başımdan geçen bu amelyatı sizlerle paylaşmak istedim .Burun la ilgili hem estetik hemde başka problemler yaşayan arkadaşlar Ahmet İslama gönül rahatlığıyla gidebilirler kendisi hem çok iyi hemde çok ilgili bir doktordur.Benim bütün problemlerim ortadan kalktı çok şükür şuan çok rahat nefes alıyorum..

Cnm benim hic boyle Nefes sorunlarim yoktu gecirdigim ameliyat sonrasinda olustu Ahmet bey Revizyon da yapiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…