• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Hakan'ı tehdit eden AKP'li vekilden saldırıdan sonra açıklama

• Konu Sahibi Konu Sahibi etkin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.yonhaber.com/surmanset/ahmet-hakani-tehdit-eden-akpli-vekilden-saldi

Ahmet Hakan’ın Nişantaşı’ndaki evinin önüne gitmeyi düşünen ve "Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş”diyen AKP Milletvekili Abdürrahim Boynukalın, Ahmet Hakan'a saldırı sonrasında Twitter'dan açıklama yaptı.

Boynukalın Hakan'a geçmiş olsun dilerken şu ifadeleri paylaştı:
729db1cf-ecfe-47a4-b972-ef066461d1b2.jpg

Peh yaaaaa sinir oluyorum boyle şeylere, tobe tobe konuscam simdi mahkemelik olcam, sinirlerim bozuluyor valla, mileti gaza getiriyordu, hürriyeti basıyordu. Neyse kalb ağrıdı biktim artik ya Allah in adaleti var çok şükür burda beni seni kandırırlar diğer tarafta Allah kanmaz.

Belim ağrıdı Allah kahsetsin su siyaset bölümüne girmemeliyim, tv de zaten hemen kanal degistiriyorum.

Daha geçen hürriyetin camını çercevesini indirmesine rağmen göz göre göre söylediğine bak

hiç inandırıcı değil.

Şuraya ne yazsam az gelecek. Edeceğim bütün küfürleri etmiş sayıp, susuyorum.

Hiçbirşeyi bizden öğrenmediğiniz gibi kalleşliği, ikiyüzlülüğü de bizden öğrenecek değilsiniz elbet.

Çok basit bir soru soracağım ; dokunulmazlığın kalkmasını isteyen partiler hangileri ? Bu partiler CHP, HDP ve MHP ise

CHP(132) + HDP(80) + MHP(80) = 292

AKP(258)

292 > 258

Dokunulmazlığın kalkması için neyi bekliyoruz ? Seçim hükümetinde böyle bir karar alınamaz diye bir madde var mı bilmiyorum. 292 kişi yetersiz mi inanın bunuda bilmiyorum sadece topladım... Örnek veriyorum bunun meclisten geçmesi için örnek veriyorum 300 oy mu alınması gerekiyor ? Bu konuda çok bilgim yok sadece sesli düşünüyorum...

Seçilirsem bunu yapacağım demek yerine neden bu konuda 3 parti adım atmıyor ?

Dokunulmazligin kalkmasi, bu yapilan matematik aciklamayla olunur gibi görünse bile, yani teoride öyle görünse bile pratikte bir fayda görmez, cünkü hersey su an devletin elinde. Kimin dokunulmazligini nerede savunacagiz ? Kim yargilayacak ?

Ona bakarsiniz, bizim su an coktan bir koalisyon kurmamiz gerekirken, 5 ay sonra 2. secime gidiyoruz, niye ?
Yani ülkede dogru gitmeyen, adaletle yürümeyen, demokrasi ile savunulmayan hic bir eylemin bir anlami yok.

Back
X