Ahmet Hakan’dan Yavuz Bingöl’e: Ben senin basın danışmanın değilim

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698

Gazeteci Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Berkin Elvan’ın annesini yuhalatmasını ‘insani’ bulmasının ardından gelen eleştirilerin faturasını kendisine kesen Yavuz Bingöl’e, “Ben senin basın danışmanın değilim” dedi.

Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Yavuz Bingöl’ün “Benim için 2011’de ‘Derviş gönüllü dostum’ diye yazan bir gazeteci bunu yapmamalıydı. O röportajı yayınlamadan önce, bu sözlerimin tepki çekeceği konusunda beni uyararak bu kısımları yayınlamamalıydı. Yayınladı da eline ne geçti?” demesine yanıt verdi.

“Yavuz kardeşim!” diye başlayan Hakan, şöyle devam etti: “Benim görevim, ‘Böyle söyleme Yavuz, çok tepki çekersin… Sen en iyisi şöyle söyle’ demek değildir. Ben senin basın danışmanın, kariyer planlayıcın, imaj yapıcın, durumunu kurtarıcın falan değilim. Ağız senin ağzın, kulak senin kulağın. Ağzından çıkanı kulağının duymasını sağlayacak tek bir unsur var, o da sensin!”

‘Özeleştiri diye bir şey var dostum’
Bingöl’ün başkalarını suçlamak yerine özeleştiri yapması gerektiğini belirten Ahmet Hakan, “Özeleştiri diye bir şey var dostum… Özeleştiri yapmak, başkalarını suçlamaktan biraz daha zordur ama çok daha fazla onurlu bir iştir”ifadelerini kullandı.

ahmet hakan nerede ışık görüyorsan o tarafa dönüyon sen ama olmaskii.. senin dönmenden benim başım döndü..

Adamın kafası karışık yanar döner kendi de kendini tanımlayamıyo garip bi kişilik hasılı..

bazen bir yorum yapıyor alkışlıyorum anamm.. bazen o aynı konuya benzer bir yorum yapıyor nasıl laa. diyorum çenem dibe düşüyor aynı konular (hemen,hemen) farklı yorumlar..
ee kakao. bazen bazıları dönemin adamı olmayı tercih ederler. cesur değillerdir . birden dönüverirler

bugün sen başa geçersin anında sana gelir yarın çaptan düşersin seni anında bırakır diğeerine döner. kısaca böyle kişiliklere her konuda sadece siyasette değil,
asla güvenmemek gerekir. sırrtta bıçakla kalırsınız oracıkta

anladım..
başarı tabii neye göre başarıysa artık. yazık
adını altın harflerle güvenilmeyecek adam olarak yazdırdı.
oda unutulur,ama ben bunun en çok hanı diyorya ben tekeşli olamam,tıpta adı var ya onun,kelimeyı bulamadım,öle dıyorya birlikte olduğu kadınnlara,kendı ıfadesi var,zaten ordan belli ne dönek olduğu,haa buldum poligam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…