sanatçımı bundan olsa olsa şarkıcı olurneyin ekmeğini yiyorsanız ondan yanasınız sanatçıklar sizi
yok dediğim gibi sanatçık bu. sanatçı farklısanatçımı bundan olsa olsa şarkıcı olur
aynenyok dediğim gibi sanatçık bu. sanatçı farklı
insanların iki yüzlülüğü işte sahnede çırılçıplak çocuğunu örtülü medyaya çıkar örtülü bu ne perhiz ne lahana tursusuYahu ne olay oldu . Kime ne?
tam nokta atışıinsanların iki yüzlülüğü işte sahnede çırılçıplak çocuğunu örtülü medyaya çıkar örtülü bu ne perhiz ne lahana tursusu
oo çok iyi yapmışsın,hangi dilden anlıyorsa o dili konuşucan devir böyleEee bu zamanda din tacirligi en gecer akce oldu. Herkes yapiyor. Valla baktim bu is tutuyor, ben bile yaptim.3 yildir tek kurus odemeyen kiracima Kurban bayramindan onceki ay, "sakin bana borcunu odemeden kurban filan kesme, kabul olmaz" dedim. Uc yillik kira aninda hesabima yatti.
Ondan da bize ne crypticim . Yani bu kadar mesele edilmesi cok garip değil mi?insanların iki yüzlülüğü işte sahnede çırılçıplak çocuğunu örtülü medyaya çıkar örtülü bu ne perhiz ne lahana tursusu
gündemde insanlar canım yaptığı masum değil bence şirin görünmek için,ben olsam çocuğumu bu tarz düşüncelerimde kullanmazdımOndan da bize ne crypticim . Yani bu kadar mesele edilmesi cok garip değil mi?
Bunu kullanmak ya da kullanmamak olarak dusunmuyorum canim. Peygamber efendimiz ne demis? " Kalbini mi yarip baktın? "gündemde insanlar canım yaptığı masum değil bence şirin görünmek için,ben olsam çocuğumu bu tarz düşüncelerimde kullanmazdım
Bunu kullanmak ya da kullanmamak olarak dusunmuyorum canim. Peygamber efendimiz ne demis? " Kalbini mi yarip baktın? "
Benim de haz ettiğim bir durum ve kişi degil ama bu olayı bu kadar büyütüp çocuğunu kullaniyor vs demek de anlamsız ve yanlış geliyor. Ne amaçla yaptığını tahmin edebiliriz ama kesin bilemeyiz. Kalbini yarip bakmadik ya
canım çocuğunu boyalı çıkarsaydıda aynı tepkiyi verirdim yemin ederim..sen masum düşünüyorsun,evet iyi niyetli pek çok insan vardır ama insanlar garip oldu gerçekten konuyla alakasız belki ama kızkardeşim kuran kursu hocası arkadaşı var ,facede genç kızken başı açık fotorafını koymuş,nişanlı başını örtmüş nişanlık kıyafeti en sonda çarşaflı konuşma yaparken,bazı dindar kesimden arkadaşlar mangalda kül bırakmazken yaptıkları harika yemekleri facede paylaşır pizza yerken döner yerken,yiyemeyen var diyince bakmasınlar deniyo,burada arkadaş ramazanda su içerim sokakta dedi diye savcılığa vericeklerdi nerdeyse,halk olarak nereye gidiyoruz acaba?Bunu kullanmak ya da kullanmamak olarak dusunmuyorum canim. Peygamber efendimiz ne demis? " Kalbini mi yarip baktın? "
Benim de haz ettiğim bir durum ve kişi degil ama bu olayı bu kadar büyütüp çocuğunu kullaniyor vs demek de anlamsız ve yanlış geliyor. Ne amaçla yaptığını tahmin edebiliriz ama kesin bilemeyiz. Kalbini yarip bakmadik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?