Ahmet Hakan'a saldıran şüphelilerin ilk ifadesi: Trafik nedeniyle tartıştık

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Saldırının bir araç takibi sonrasında yaşandığı Doğan Medya Center’ın güvenlik kameralarına yansımıştı
page_ahmet-hakana-saldiran-suphelilerin-ilk-ifadesi-trafik-nedeniyle-tartistik_476971914.jpg

http://t24.com.tr/haber/ahmet-hakan...oynukalindan-kalles-degiliz-aciklamasi,311434

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a saldırıda bulunan 4 şüphelinin kimlikleri belli oldu. Şüphelilerin verdikleri ilk ifadede trafik nedeniyle tartıştıklarını ve aralarında itiş kakış yaşandığını söyledikleri öğrenildi. Ancak saldırının bir araç takibi sonrasında yaşandığı Doğan Medya Center’ın güvenlik kameralarına yansımıştı.

Şüphelilerin Ahmet Güler, Kamuran Ergin, Fuat Elmas ve Uğur Adıyaman olduğu belirtildi. Şüphelilerden Uğur A.'nın saldırıda kullandıkları aracın kiralandığı şirketin sahibinin kardeşi olduğu öğrenildi. Şüphelilerden 2'sinin daha önceden tehdit, yaralama ve narkotik madde kullanmak suçlarından poliste kayıtları olduğu ortaya çıktı.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, şüphelilerin ilk sorgularında trafik nedeniyle tartıştıklarını aralarında itiş kakış yaşandığını söyledikleri öğrenildi. Polis, olayda bir azmettirici olma ihtimaline karşı şüphelilerin bilgisayar, telefon gibi özel cihazlarını incelemeye aldı.

Polis yetkilileri, Ahmet Hakan'ın Cem Uzan'la Twitter'daki tartışmasının da incelendiğini söyledi.

http://t24.com.tr/haber/ahmet-hakan...ilk-ifadesi-trafik-nedeniyle-tartistik,311458

hatta, el işaretiyle AÇSANA LAN CAMI dediler Ahmet Hakana.. Oda beni beni çevirmeli değil basmalı diye hareket edince oldu.

Bu sebeple bile olsa kimsenin kimseye şiddet uygulama hakkı yok
Nerden bakarsan bak elde kalıyor yani. ki hiç sanmıyorum trafik yüzünden olduğunu.
Gazeteciliğin fıtratında vardır belkide bilinmez.

tabii canımmmm başka ne olabilir ki:KK51:

ifadeye de bak "tartıştık", ahmet beyle fikir teatisinde bulunduk falan:KK53::KK53:

ağız burun daldık demiyo da:KK53:

Bahane mi bu? Valla trafikte tartıştık lafı çok kolay bir savunma şeklidir ama beyanı esas alırsak şiddetin haklı yanı yoktur.

Bir kişiye 4 kişi, birinin elinde silah veya bıçakta olabilirdi.

Bahane mi bu? Valla trafikte tartıştık lafı çok kolay bir savunma şeklidir ama beyanı esas alırsak şiddetin haklı yanı yoktur.

Bir kişiye 4 kişi, birinin elinde silah veya bıçakta olabilirdi.

öldürmeye gelmemişler belli ki, ama kaburgaları burnu kırıldığına göre bayağı hırpalamışlar, bundan sonra Ahmet Hakan da çizgisinden bi geri basma olur mu merak ediyorum

öldürmeye gelmemişler belli ki, ama kaburgaları burnu kırıldığına göre bayağı hırpalamışlar, bundan sonra Ahmet Hakan da çizgisinden bi geri basma olur mu merak ediyorum

Sanmıyorum, aynen devam eder gibi geliyor bana. Ama gerçekten çok ilkel birşey trafik ya da her ne sebeple olursa olsun bir insanı dövmek, canına kast etmek.

Çok geçmedi üstünden İstanbul'da birileri arasında kavga çıkmıştı da adamın biri kafasına darbe almıştı, üstünde tepiniyorlardı resmen:KK43: kaburgaları ciğerine batıp iç kanama da geçirebilirdi Ahmet Hakan.

Şu veya bu sebeplerle şimdiye kadar 65 gazeteci öldürülmüş, bir çoğunun faili hala bulunamadı.

Gazeteci illa doğruyu yazıyor, doğru hareket ediyor diyemeyiz fakat onları susturmanın yolu kaburgalarını kırmak, öldürmek değil, gider suç duyurusunda bulunursun, dava edersin.

Kusura bakılmasında insanlar şiddete meyilli, kadın erkek çoluk çocuk Şiddetle yoğruluyor, sonrası böyle vahim tablolar çıkıyor ortaya, bugün trafik kavgası yarın sen benim sempati duyduğum kişi hakkında ileri geri yazamazsın saldırılarına döner, Şiddeti sevenler durumdan gayette vazife çıkarabiliyor zira.

Şimdi haberlerde izliyorum saldırdan kırmızılı olan vatan hainimiyiz lann! Ne çekiyorsun diye bağırıyor ne kadanda tanıdık bi tarz :KK53:

Tabi güvenlik kameralarında adamların dışarda Ahmet Hakan ın kanaldan çıkmasını bekledikleri görüntüleri yayınlandı. İnsanlarımız ne kadar iyimser ya trafikte çıkan tartışma sonucu dayak yediğine kendilerini inandıracak kadar...

X