Ahmet Hakan’a evinin önünde saldırı

Simdi eline diline beline sahip olmayanlar dayagi hakediyorsa Ahmet Hakandan once dovulecek coooooooook kişi var

tamam anlaştık,ver oyunu akp ye,şaka bır yana,sız at gözlüğünü çıkarmanız yeterlidir
Eskiden gazetelerin bulmaca eklerinde noktaları birleştirip şekil çıkartırdık ya işte sizin cümlelerinizin çoğunu da anlamak için öyle birleştirip anlamaya çalışıyorum.

İkinci diyeceğim ise zaten 13 senedir Akp iktidardı,hiçbirşeyini göremedik,şimdi oy verirsek mi sizin deyiminizle lale devri yaşayacağız;zaten 13 senedir onlar lale devrini yaşıyor,kimsenin tekrar bunu isteyebileceğini sanmıyorum.

Bazı kadınlardan utanıyorum, bir de kendileri gibi çocuk yetiştirecekleri/yetiştirdikleri için gelecekten de korkuyorum.
Önce insan olmayı başaraydın da sonra çocuk yoğuraydın.
Her devrin elbet var sonu, o son bir an önce gelsin istiyorum. Bik bik bik müthiş bilimsellikte! aydın! bilgilendirici! fikirlerinizden o zaman mahrum kalınacak ama ne yapalım, kader.
Turan Dursun'u öldürdüler yetmedi, geri kalan dini bilgisi olup sesi çıkan herkesi yok etmeliler ki kimse uyanmasın aman ha.

Bazı kadınlardan utanıyorum, bir de kendileri gibi çocuk yetiştirecekleri/yetiştirdikleri için gelecekten de korkuyorum.
Önce insan olmayı başaraydın da sonra çocuk yoğuraydın.
..
şu yazını pek dikkate almıyorum canımm.. yorum yapacağın zaman yok çocuk yetiştireceklermiş yok insan olaydında sonra doğuraydın.. bunları yazacağına hani o çok bilmişliğinle düzgün bişiler yaz seni bana para ilemi veriyorlar be cicim..

Kimseden alıntılayıp yazmamıştım halbuki. Yarası olanın gocunduğu doğruymuş demek.
Göz ardı et dedim artık nadide yorumlarınızı göremem, belli bir seviyenin altındaki yorumlar sinir ediyor insanı. Tanımadığınız birine cicim micim demek ne kadar doğru bir tartın.

off kavuncumm valla uğraşamicam senle benim yaptığım yoruma elbet cevap yazarsın ama yok utanıyorum ,,yok çocuk doğurmasaydın, yok insan olaydın,, yo0k nasıl çocukl yetiştirecekler,, boş kelimeler bunlar cicim dersin gerçekten samimi olduğun birine ,, cicim var bide böyle dalga geçercesine hahh işte sen o ikinci oldun o yorumlarınla.. şimdi ben senin yüzündende banlanmak istemiyorum..

eee. bu ne perhis ne lahana turşusu. hem etmez hem sonucuna katlansın.
çelişkiler silsilesi
niye çelişki olsun okyy bu adam konuşmuyormu ona buna sataşmıyormuu.. bel altı dokunmalar yapmıyormu.. karşılıklı küfürleşmiyorlarmı.. yahu ne istiyorsunuz ben sana saydırıcam sen ne kadarını hazmedebileceksinn.. oky o yüzdem dedim kim olursa olsun eline beline diline azuıcık dikkat edecek diyee..

hiç kimse dayağı haketmez... ama valla kim bik, bikte konuşursa sonuçlarına katlansın dikkat et kim diyorum..

Kakao yaa yapma etme bik bik öterse ne demek.
ağzı olan konuşuyor hpimiz birşeyler söylüyoruz.
Şimdi biri sana kalkıp dese ki bik bik ötüyorsun bunun sonucun da kemiklerini kıracağım sen katlanır mısın? böyle birşeye.
Emin ol katlanmassın kimse katlanmaz. Biraz empati yapmanı öneririm sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…