- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Simdi eline diline beline sahip olmayanlar dayagi hakediyorsa Ahmet Hakandan once dovulecek coooooooook kişi varbir zamanlar kanal 7 dide program yapardı bu adam ondan evveli masonluk için kitap yazdı ve çok büyük kaza atlattı yani ölümden döndüü...sonra yavaş , yavaş saffını değiştirdi.. insanoğlu ELİNE, DİLİNE , BELİNE sahip olmalı.. umarım tez zamanda iyileşir.. vee herşey olabilir kendinide dövdürmüş olabilir,, gerçekten sataştığı kişiler tarafındanda dövülmüş olabilir orası muamma...
hiç kimse dayağı haketmez... ama valla kim bik, bikte konuşursa sonuçlarına katlansın dikkat et kim diyorum..Simdi eline diline beline sahip olmayanlar dayagi hakediyorsa Ahmet Hakandan once dovulecek coooooooook kişi var
bik bikhiç kimse dayağı haketmez... ama valla kim bik, bikte konuşursa sonuçlarına katlansın dikkat et kim diyorum..
Eskiden gazetelerin bulmaca eklerinde noktaları birleştirip şekil çıkartırdık ya işte sizin cümlelerinizin çoğunu da anlamak için öyle birleştirip anlamaya çalışıyorum.tamam anlaştık,ver oyunu akp ye,şaka bır yana,sız at gözlüğünü çıkarmanız yeterlidir
..Bazı kadınlardan utanıyorum, bir de kendileri gibi çocuk yetiştirecekleri/yetiştirdikleri için gelecekten de korkuyorum.
Önce insan olmayı başaraydın da sonra çocuk yoğuraydın.
Kimseden alıntılayıp yazmamıştım halbuki. Yarası olanın gocunduğu doğruymuş demek...
şu yazını pek dikkate almıyorum canımm.. yorum yapacağın zaman yok çocuk yetiştireceklermiş yok insan olaydında sonra doğuraydın.. bunları yazacağına hani o çok bilmişliğinle düzgün bişiler yaz seni bana para ilemi veriyorlar be cicim..
off kavuncumm valla uğraşamicam senle benim yaptığım yoruma elbet cevap yazarsın ama yok utanıyorum ,,yok çocuk doğurmasaydın, yok insan olaydın,, yo0k nasıl çocukl yetiştirecekler,, boş kelimeler bunlar cicim dersin gerçekten samimi olduğun birine ,, cicim var bide böyle dalga geçercesine hahh işte sen o ikinci oldun o yorumlarınla.. şimdi ben senin yüzündende banlanmak istemiyorum..Kimseden alıntılayıp yazmamıştım halbuki. Yarası olanın gocunduğu doğruymuş demek.
Göz ardı et dedim artık nadide yorumlarınızı göremem, belli bir seviyenin altındaki yorumlar sinir ediyor insanı. Tanımadığınız birine cicim micim demek ne kadar doğru bir tartın.
cıks banb yok artık:)bende savunmam , babamın oğlu yok
öf banlanıcaz yine sus en iyisi
aa geyiktendemi yok kız?cıks banb yok artık:)
eee. bu ne perhiz ne lahana turşusu. hem etmez hem sonucuna katlansın.hiç kimse dayağı haketmez... ama valla kim bik, bikte konuşursa sonuçlarına katlansın dikkat et kim diyorum..
yok valla:)aa geyiktendemi yok kız?
aa ben geyikten var sanıyodum ozaman kasmıyım hiç benyok valla:)
rahat ol:))aa ben geyikten var sanıyodum ozaman kasmıyım hiç ben
şu an ben kavunla polemiğe girdim banlanmıcakmıyımm..yok valla:)
hayır. ban yokmuşşu an ben kavunla polemiğe girdim banlanmıcakmıyımm..
niye çelişki olsun okyy bu adam konuşmuyormu ona buna sataşmıyormuu.. bel altı dokunmalar yapmıyormu.. karşılıklı küfürleşmiyorlarmı.. yahu ne istiyorsunuz ben sana saydırıcam sen ne kadarını hazmedebileceksinn.. oky o yüzdem dedim kim olursa olsun eline beline diline azuıcık dikkat edecek diyee..eee. bu ne perhis ne lahana turşusu. hem etmez hem sonucuna katlansın.
çelişkiler silsilesi
haaa iyiymişş.. bende sıkılmıştım bu polemikten banlanmaya zorla sataşıyorlar azıcık cevap veriyordum hopp bann..hayır. ban yokmuş
hiç kimse dayağı haketmez... ama valla kim bik, bikte konuşursa sonuçlarına katlansın dikkat et kim diyorum..