Ahmet Hakan’a evinin önünde saldırı

Sana cevap yazarak düşünce özgürlüğüne kastettiğimi düşünüyorsan, bir daha alıntılamam. İkna etmek gibi bir niyetim yok. Yorumun bana göre çelişkiliydi, bunu yazdım. Gerilmene gerek yok.
gerilmedim, alıntılamandan hoşlanmasam cevap vermem, yada alıntılama derim. ki yaptım zaman zaman bunu. belkide pelinle konuşmanın tamamını okumadın o yüzden çelişkili yazığımı düşündüm. basına özgürlükse, fikirlerede özgürlük. ne olursa özgürlük yok derim biliyomusun? bütün muhalif yayınlar ortadan kalkar, piyasada sadece akp şakşakçısı gazteciler kalır, işte ozaman basın özgürlüğü yok derim. benim fikrim.
#fikirlereözgürlük.

ama şu an yine öyle değilmi. son mesajına yakın bir durumda muhalif medya.

ama şu an yine öyle değilmi. son mesajına yakın bir durumda muhalif medya.
yapma oky, saymayalım şimdi burda muhalif yazarları ve gazeteleri, neler yazdıklarını, algıyla nasıl oynadıklarını.
bence olması gereken bu, geçende bahsettim hep bi tarafdan yazarlarsa tadı kalmaz zaten, inan sözcüden tut zamana akite kadar hepsini okumaya çalışıyorum kim neyi nasıl yorumluyor diye.

ama şunuda unutma korkarak yazıyor çoğu. her an yargılanma korkusuyla.
bak kkda bile bir konu yüzünden ki demeyeyim şimdi,bir sürü üye şikayet edildi geçen aylarda. bizler bile yazamıyorsak gazetecileri düşün. onlar bizden dahada göz önündeler

Sonuç olarak Ahmet Hakan'a yapılan bu saldırı muhalif kesime gözdağı veriyor, kendinize ayar çekmezsiniz biz size ayar çekeriz diyor mu? Evet. Artık herkes hükümete eleştiri yazarken 10 kere düşünüyorsa 100 kere düşünecek yada yazmamayı tercih edecek. Basın özgür müdür bu durumda?

korkuyla yazıyolar ama yazıyolar, yarın b hükümeti kurulsa bugün rahat rahat yazanlar korkuyla yazmaya başlarlar. bu iş böyle malesef.

ben bildim bileli ahmet hakan sert ve sivri yazar bugüne kadar fiili bi saldırı olmaması, dün cem uzanla tartıştıktan sonra saldırya uğraması tesadüfmü?

işte anca böyle yazabiliyorlar. buyrun sonuçlar. gözaltıları. arada şanslılar kurtarıyor paçayı..
cem uzan olup olmadığı belli değil. net konuşamayız ayrıca

işte anca böyle yazabiliyorlar. buyrun sonuçlar. gözaltıları. arada şanslılar kurtarıyor paçayı..
yani, bilemem belkide çok alakasız biri çıkar, belki akpli biri. kimsenin avukatlığını yapmam.

Yani böyle bir durumda insanın aklına ilk gelen onu tehdit eden kişiler olur.
Bireysel bir adli vakka da dahi sorarlar husumette olduğunuz birileri var mı yok mu diye ilk onlar sorgulanır.
Bu olayda da azmettiriceleri yüksek ihtimal Cem Uzan ve AKP'li vekil Boynukalın.Küçük bir ihtimal tartıştığı kişiler, en küçük ihtimal kendi kendisini dövmesi. Ama üstü kapanacak bu meselenin dayak yediğiyle kalacak gibime geliyor.

Bir dönem Fadime Şahinler, Müslüm Gündüzler vardı . bilmem hatırlar mısınız? Tv lerden bangır bangır afişe edildiler, yargılandılar , falanlar filanlar. Aydın Doğan'ın gücü zirvelerde. Medya tv ve radyo ve gazete ve dergilerden ibaret.
Oyunlar yazılır, oyuncular oynar.
Ancak aklı kamil insanların bunlara inanası gelmez. Bi tutarsızlık vardır bi yerlerde ama adını da koyamaz. Kim inanır peki bunlara? Yanlışı bilen ama bildiği yanlışı yazanla çıkarları örtüşen. Tıpkı bugün gibi. Bugün sağ medyada bir müddet önce paralel medyada olduğu gibi. Bu bana George Orwel'in 1984 ündeki yeni söylem sözcüklerinde "çiftdüşün"ü hatırlatıyor. Gerçeği gerçek olduğunu bile bile yalan kabul etmek. Gerçek Yalandır!

Peki Ahmet Hakan bu işin neresinde. Çok güzel bi yerinde: Gelmişi ile, yöneldiği istikamet ile, harcanmak için en ön safta . Aydın Doğan; gelmiş geçmiş en iyi senaryo yazarı, en iyi durumdan vazife çıkarma ustası, en iyi sinekten yağ çıkarıcı, en iyi masum oyuncu, en iyi harcayan, harcadıkça kazanan.

Öyle yada böyle tekmeyi yiyen Ahmet Hakan. Çok geçmiş olsun kendisine.

Pelin şuan açıklama ne olursa olusun örnek; a şahsıymış trafikten ötürü kavga etmiş deseler bile inanmayan kesim inanmayacak, hatta Ahmet Hakan çıkıp onaylasa bak gördünmü korkuttular diyecekler.
ikinci bi örnek bilmemne boynukalın yaptı deseler e canım ama oda haketti, yada olurmu canım onun üstüne attılar diyecekler.

yanlış anlamayın, mesajınızda kimi övdüğünüzü anlayamadım.

Derlerse desinler lavinya gerçek bir tane o da değişmeyeceği için sıkıntı yok bence
bekleyip görücez bakalım gerçek ne? valla ben hiç öyle bi şey demem kendi adıma suçsuz birini suçlamak vicdanıma ters.

bende demem asla, banane babamın oğlumu yani savunucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…