anacım ironiyi anlamadınmı. ahmet hakanı ne çok sevdiğimi hep yazarım konularda@elit81 yorumun şaşırtmadı beni yine
bütün yorumları okumadım ama bu yorumun beni çok şaşırttı.. yanlış anladım sanırımoky den olduğu için şaşırdım.. ben seni hep hümanist olarak koydum kafama çünkü...
kime yapıldığı benim için önemli değil. İster desteklediğim olsun, isterse karşı görüşlm.. Hiç kimsenin ama hiç kimsenin böyle bir saldırı haketmediğini düşünüyorum.. saldırı şekli, bu ülkenin vatandaşı, bu ülkenin gazetecisi.. Hadi bunlarıda geçtim bu ülkenin evladı oda.. İnsan yada hayvan kim olursa olsun kimse şiddete maruz kalmamalı...
oky ironi yaptı,kendi kendini dövdü,dövdürdü deniyor ya@elit81 yorumun şaşırtmadı beni yine
bütün yorumları okumadım ama bu yorumun beni çok şaşırttı.. yanlış anladım sanırımoky den olduğu için şaşırdım.. ben seni hep hümanist olarak koydum kafama çünkü...
kime yapıldığı benim için önemli değil. İster desteklediğim olsun, isterse karşı görüşlm.. Hiç kimsenin ama hiç kimsenin böyle bir saldırı haketmediğini düşünüyorum.. saldırı şekli, bu ülkenin vatandaşı, bu ülkenin gazetecisi.. Hadi bunlarıda geçtim bu ülkenin evladı oda.. İnsan yada hayvan kim olursa olsun kimse şiddete maruz kalmamalı...
yanlış anladığıma çok mutlu oldumanacım ironiyi anlamadınmı. ahmet hakanı ne çok sevdiğimi hep yazarım konularda
elite atıfta bulundum mesajlarımda ben:)
böyle anlaşılmak bile feci ya. ay irkildim bir an
düşünki hümanistliğimle dalga konusu bile oluyorum profillerde. o derece hümanistim ben:)yanlış anladığıma çok mutlu oldum
ahmet hakanı sevmesen bile bu şekilde bir yorum yapmayacağını biliyorum..düşünki hümanistliğimle dalga konusu bile oluyorum profillerde. o derece hümanistim ben:)
feci döverim kendimi.neeeyyy okyy kendi kendinimi dövmüşsün
siyasette geyik girince çok karışık oluyor.
tabiiki. şiddete karşı olduğumu herkes bilir . akpden birinede yapılsa aynı tepkiyi veririm ben.ahmet hakanı sevmesen bile bu şekilde bir yorum yapmayacağını biliyorum..
ama baskı sadece şiddetle olmuyor pelin, psikolojikte oluyor.
valla ben çok karşılaştım alay eder tavırla konuşacaklarına karşıma çıksalar benim için daha iyi.
neyse velhasıl şiddeti kınıyorum, ama basının çok da baskı gördüğüne inanmıyorum.
bak bence baskı, bi ara ben çok bunalmıştım, hatta uzak kalmıştım siyasetten, cahil, fakir, makarnacı, kömürcü tarzında direk öyle olmasada bu tarz kinayeli yorumlar aldım. ve uzaklaştım. sonra geri döndüm de . bu baskı değilde nedir pelin?
cıksss haketti,yazmasaydı,konuşmasaydı denecek.Seni KK'dan uzaklaştıran alaycı yorumlar dahi baskı unsuruyken, bir basın mensubu önce hedef gösterilip, tehdit ediliyor. Sonra darp ediliyor. Ve sana göre basın çok da baskı görmüyor, öyle mi?
Muhalif medyanın baskı altında olduğunu görmeniz için ne olması gerekiyor? Bunun bir tık ilerisi ölüm. Ahmet Hakan veya başka bir gazeteci öldürülünce mi 'Evet ya bu adamlar susturulmaya çalışılıyor' diyeceksiniz.
birde şiddetin sonucu ölümde olabilirdi. dayak yediği için ölwn ibsan o kadar çokki dünyada. beyin kanaması kalp keizi vsSeni KK'dan uzaklaştıran alaycı yorumlar dahi baskı unsuruyken, bir basın mensubu önce hedef gösterilip, tehdit ediliyor. Sonra darp ediliyor. Ve sana göre basın çok da baskı görmüyor, öyle mi?
Muhalif medyanın baskı altında olduğunu görmeniz için ne olması gerekiyor? Bunun bir tık ilerisi ölüm. Ahmet Hakan veya başka bir gazeteci öldürülünce mi 'Evet ya bu adamlar susturulmaya çalışılıyor' diyeceksiniz.
pelinle konuşurken pelin bana baskının sadece şiddetle olmadığını psikolojik olduğunu söyledi, bende evet psikolojik baskı oluyor bunun önüne kimse geçemezki dedim.Seni KK'dan uzaklaştıran alaycı yorumlar dahi baskı unsuruyken, bir basın mensubu önce hedef gösterilip, tehdit ediliyor. Sonra darp ediliyor. Ve sana göre basın çok da baskı görmüyor, öyle mi?
amaan mai burası türkiye,uğur mumcu'nun katilleri yakalandı mı? abdi ipekçi,ahmet taner hoca neye kurban gitti?Seni KK'dan uzaklaştıran alaycı yorumlar dahi baskı unsuruyken, bir basın mensubu önce hedef gösterilip, tehdit ediliyor. Sonra darp ediliyor. Ve sana göre basın çok da baskı görmüyor, öyle mi?
birde şiddetin sonucu ölümde olabilirdi. dayak yediği için ölwn ibsan o kadar çokki dünyada. beyin kanaması kalp keizi vs
pelinle konuşurken pelin bana baskının sadece şiddetle olmadığını psikolojik olduğunu söyledi, bende evet psikolojik baskı oluyor bunun önüne kimse geçemezki dedim.
neye ne taraftan bakacağıma, baktığımı nasıl yorumlayacağıma ben karar veririm. özgürlük özgürlük diyen sizler bence basına baskı yok dediğimde illa beni olduğuna inandırmaya çalışıyorsunuz.
aynen. geçen aylarda bir adam karısını döverken öldürdü ya.Döverek adam öldürmesiyle meşhur zaten ülkem. Vatandaşından, esnafına herkes kanun olmuş. Döverek adam terbiye ediyorlar.