Kınamayanlar düşünsün derim neyse.tabiiki kınamalısın. çünkü kimse vandallığı,şehir eşkiyalığını,savunmamalıyız.
bugün ona yarın sizlere bizlere.
düşünmek ve düşüncesini yazabilmek, düşünce özgürlüğmüzü için bunu yapmalıyız.
yarım izledim. tam değil.Kınamayanlar düşünsün derim neyse.
Akşam izlediniz mi tarafsız bölgeyi canım ben izledim ilk defa sonuna kadar izledim...
Akşam tarafsız bölgede güzel güzel konuşuyordun ama...
Ben içimden demiştim bu adama saldırılar mı bu gece diye hay Allah yanlış dilekde bulunmuşum tüh ya tabi yinede şiddetle kınıyorum...
Yeminle aynı bende ama ben daha önce cem uzan konusundan haberim yoktubende baktım ve daha önceleride yazılarını yorumlarını az çok takip ettiğim için bu adamın başına bir iş gelicek dedim..
sabah haberleri açtık aaaa dedim...saldırıya ugramış
Bu yaşadığımız lale devri değil taş devrine geri döndük.dün,korkmadan konuşan-yazan gazetecilerin can güvenliği yok ülkenin en karanlık dönemlerini yaşıyoruz derken birileri olur mu canım altın çağını yaşıyoruz lale devrindeyiz gibi demişti
buyurun size lale devri!
yahu basın kısıtlaması falan değil ki bu. adam daha dün gereksizin biriyle sokak dalaşına girdi, gözümüzün önünde küfürleşti. e buda onun sonucu, göz önünde bukadar seviyesizleşilmez.
bu yorumumdan oh iyi oldu dediğimi çıkarmayın. hiç bi şekilde, hiç bi koşulda şiddeti savunmam.
elbette pelin, ama dün küfürleşip bugün bu olay oluyo, bence basına baskı değil. en azından bu olay değil. öyle olsa bugüne kadar çoktan bütün kemikleri kırılırdı ahmet hakan ve türevlerinin.Lavinya dünkü olay körüklemiş olabilir dediğin gibi.
ama bu adamın yazdıkları birilerini acaip derecede rahatsız ediyor olmalı ki tüm oklar onun üzerinde. Akp'li vekil bile tehdit etmişti hatırlarsan.
Burda da özgür basından söz edilemez öyle değil mi?
elbette pelin, ama dün küfürleşip bugün bu olay oluyo, bence basına baskı değil. en azından bu olay değil. öyle olsa bugüne kadar çoktan bütün kemikleri kırılırdı ahmet hakan ve türevlerinin.
psikolojik olarak yapılanın kimse önüne geçileemiyor ki pelin, burda bile akpye oy veriyorum dediğinde kahkahalar gülüşler aşağılamalar, nerde düşünce özgürlüğü ozaman? sadece basınamı baskı var?Çok uzun zamndan beri Ahmet Hakan tehdit alıyor bazı kesimlerden zaten.
Hiç kimsenin kemiklerinin kırılmasına gerek yok bence. Kaldı ki kemikleri kırılmamış olmasını basın özgürlüğü ile ilişkilendirmek çokta mantıklı değil. Baskı sadece zor kullanarak yapılan bir şey değildir ki psikolojik olarak da yapılabilir.
Allah,Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'yı böyle vandalların şerrinden korusun.ben onlar için epey endişeleniyorum.
ben ahmet hakanı sevmem okumam takip etmem ama başına gelene üzüldüm doğrusu.adam gazeteci ve saldırıya uğruyor.Onlara bir sey olsa ben de cok üzülürüm ya. Ama ahmet hakan kadar sivri değiller ya pek bulaşan olmaz onlara diye umuyorum.
psikolojik olarak yapılanın kimse önüne geçileemiyor ki pelin, burda bile akpye oy veriyorum dediğinde kahkahalar gülüşler aşağılamalar, nerde düşünce özgürlüğü ozaman? sadece basınamı baskı var?
neyse konuya döneyim bencede kimsenin kemikleri kırılmasın, şiddeti asla meşru görmem kime yapılırsa yapılsın. sadece bu olay için basın özgürlüğüyle alakası yok, dün çok ağır konuştular gördük hepimiz, o konuşma mesela ikimiz arasında da geçseydi mutlaka bi taraf ya hukuki yolu yada vandallığı seçerdi.
ama baskı sadece şiddetle olmuyor pelin, psikolojikte oluyor.işte benimde söylemek istediğim bu zaten biz bile kk'da istediğimizi istediğimiz sekilde ifade edemiyorsak koskoca basının özgürlüğünü savunmak doğru birşey değil diyorum.
Dünkü kavganın özünde de aslında düşüncelerden duyulan rahatsızlık, küfürden sebep değil belli ki.
KK 'da kimse akp'ye oy veriliyor diye tehdit edilmiyor, kimsenin evi ni basalım şöyle dövelim edelim de demiyor, kimse bir saldırıya uğramıyor.Kemiklerini kırmak mevzusuna girmek dahi istemiyorum ki bunu yapacak karakterde kimse yok bu sitede. Evet bazen ti ye alınıyor bazı düşünceler evet haklısın dalga bile geçiliyor. ama bunlar aynı kefede değiller.
ama baskı sadece şiddetle olmuyor pelin, psikolojikte oluyor.
valla ben çok karşılaştım alay eder tavırla konuşacaklarına karşıma çıksalar benim için daha iyi.
neyse velhasıl şiddeti kınıyorum, ama basının çok da baskı gördüğüne inanmıyorum.
dış mihrakların oyunu diyosun yaniKırık değildir o çıkıktır kırık olsa duramazsın
Ben yemedim bu suikast oyununu sizi bilmem