Gazetecilere gerekli gözdağı verilmiştir herhalde.
Yazik memleketimin haline.
Evet digerlerine de gözdağı verilmis olur böylelikle.Bu adami zerre sevmem ama ne korkunc bir seydir bu.sadece gözdağı mı sence, bence yakında öldürülebilir
Evet digerlerine de gözdağı verilmis olur böylelikle.Bu adami zerre sevmem ama ne korkunc bir seydir bu.
Tek sıkıntı dovulmemesi diyen bir milletin vekili ve sozlerine ragmen resmen bu milletvekilini odullendiren bir parti varken bu olanlar anormal mi sizce?
Resmen Karanlik Çağı yaşıyoruz. Bu olayin da azmettiricisi bulunmayacak tabi ki. Her yapilan pisligin , melanetin ustu itinayla ortuluyor. Sonra sucsuz gunahsiz gibi karsimiza geciyorlar artik kaldiramiyor bunyem midem bulanıyor , tiksiniyorum!
dün,korkmadan konuşan-yazan gazetecilerin can güvenliği yok ülkenin en karanlık dönemlerini yaşıyoruz derken birileri olur mu canım altın çağını yaşıyoruz lale devrindeyiz gibi demişti
buyurun size lale devri!
valla bildiğin fetret devrini yaşıyoruz biz.onlara göre öyle canım, normal onlara göre öfke ve şiddet dili, kendileride öyleler zaten
dün,korkmadan konuşan-yazan gazetecilerin can güvenliği yok ülkenin en karanlık dönemlerini yaşıyoruz derken birileri olur mu canım altın çağını yaşıyoruz lale devrindeyiz gibi demişti
buyurun size lale devri!
Az önce başka bir konuda basın ÖZGÜRLÜĞÜ, ALTIN Çağ gibi birşeyler okumuştum...
Az önce başka bir konuda basın ÖZGÜRLÜĞÜ, ALTIN Çağ gibi birşeyler okumuştum...
dün bunları yazdım gelen tek cevap altın çağı yaşıyoruz olduMuz Cumhuriyetinde yaşıyorlarsa belki.
Türkiye de de birtek arkası ve cebi kuvvetli kişiler lale devrini yaşıyor.
Ben her gün korku içinde işe geldim acaba eve dönebilecek miyim korkusuyla yaşıyorum. Biliyorum ülkenin yarısından çoğuda benimle aynı kaygıları hissediyor.
Ne basın özgürlüğü, ne ifade özgürlüğü ne de yaşama özgürlüğü var bu ülkede. Şimdi kimse çıkıp da ama şöyle böyle demesin bence artık yeter ya. Onlar kendi lale devirlerinde yaşasınlar güzel güzel.