M minnakkelebekim ♡♥♡ MERYEM ELİF ♡♥♡ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Kasım 2014 4.973 7.240 38 21 Haziran 2015 Konu Sahibi 27.01 #21 cryptic .!.: kaliteli insan pek az kalsı bizlere örnek olacak maalesef,ramazanda bile hoşgörüsüzlük,ve aç ne yer diyen yok Genişletmek için tıkla... Hoşgörü sadece ramazanda olacaksa bir anlamı yok ki. Yıl 1 aydan ibaret değil. Ben bunlar gibilerini örnek olarak görmüyorum valla.
cryptic .!.: kaliteli insan pek az kalsı bizlere örnek olacak maalesef,ramazanda bile hoşgörüsüzlük,ve aç ne yer diyen yok Genişletmek için tıkla... Hoşgörü sadece ramazanda olacaksa bir anlamı yok ki. Yıl 1 aydan ibaret değil. Ben bunlar gibilerini örnek olarak görmüyorum valla.
tiona Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Mart 2010 28.022 14.080 47 21 Haziran 2015 Konu Sahibi 27.01 #22 nickimikim7 .!.: Hoşgörü sadece ramazanda olacaksa bir anlamı yok ki. Yıl 1 aydan ibaret değil. Ben bunlar gibilerini örnek olarak görmüyorum valla. Genişletmek için tıkla... aynen bakmıyorum bile bunlara tvde,gözlerime yazık
nickimikim7 .!.: Hoşgörü sadece ramazanda olacaksa bir anlamı yok ki. Yıl 1 aydan ibaret değil. Ben bunlar gibilerini örnek olarak görmüyorum valla. Genişletmek için tıkla... aynen bakmıyorum bile bunlara tvde,gözlerime yazık
tiona Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Mart 2010 28.022 14.080 47 21 Haziran 2015 Konu Sahibi 27.01 #23 iyi geceler kızlar ben yatıyorum artık
queenEb herkesin bir popisi var. Kayıtlı Üye 30 Ocak 2015 2.349 2.847 21 Haziran 2015 Konu Sahibi 27.01 #24 Tugce kazazin yaninda ahmet hakanin bor rezervi degerinde oldugu gercegi... Ahmet hakan bunu neden takmis. Insanlar bunu neden takiyor. Sonra tugce konustu oluyor. Sallamazsan duymazsin yani bize neden bunu reva goruyosunuz
Tugce kazazin yaninda ahmet hakanin bor rezervi degerinde oldugu gercegi... Ahmet hakan bunu neden takmis. Insanlar bunu neden takiyor. Sonra tugce konustu oluyor. Sallamazsan duymazsin yani bize neden bunu reva goruyosunuz
eyluldogan Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2013 1.919 405 34 21 Haziran 2015 Konu Sahibi 27.01 #25 queenEb .!.: Tugce kazazin yaninda ahmet hakanin bor rezervi degerinde oldugu gercegi... Ahmet hakan bunu neden takmis. Insanlar bunu neden takiyor. Sonra tugce konustu oluyor. Sallamazsan duymazsin yani bize neden bunu reva goruyosunuz Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum, muhatap almamak lazım bu kızceğizi.
queenEb .!.: Tugce kazazin yaninda ahmet hakanin bor rezervi degerinde oldugu gercegi... Ahmet hakan bunu neden takmis. Insanlar bunu neden takiyor. Sonra tugce konustu oluyor. Sallamazsan duymazsin yani bize neden bunu reva goruyosunuz Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum, muhatap almamak lazım bu kızceğizi.