Ahmet Hakan PKK ağzıyla TSK’yı eleştirdi!

kardelen2780

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
1.371
1.676
Ahmet Hakan PKK ağzıyla TSK’yı eleştirdi!
Sabah’ın “728 terörist ölü ele geçirildi” manşetini diline dolayan Ahmet Hakan “Bu teröristler ağaçta yetişmiyor ki, anneleri, babaları, kardeşleri var” diyerek teröristlere sahip çıktı. Şehitlerimizi alçakça katleden teröristlere yapılan operasyonları eleştiren Ahmet Hakan’a sosyal medyadan tepki yağdı.
ahmet-hakan-pkk-agziyla-tskyi-elestirdi-h1440234716.jpg

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını itibarsızlaştırmaya çalışan Aydın Doğan Medyası, yazarları üzerinden operasyona devam ediyor.

DOĞAN, FETÖ VE PKK MEDYASINDAN MEHMETÇİĞİ İTİBARSIZLAŞTIRMA KAMPANYASI!

7 Haziran seçimlerinden bu yana 178 eylemine rağmen büyük bir sabırla çözüm sürecini koruyan devlet, Suruç patlamasından sonra polis ve askerimize yönelik yapılan saldırıları cevapsız bırakmamış ve Kandil'e büyük bir operasyon gerçekleştirilmişti. Kandil operasyonundan sonra Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik itibarsızlaştırma kampanyası başlatan PKK, Aydın Doğan ve FETÖ medyası her fırsatta Mehmetçiği eleştirmekten ve PKK'nın kanlı eylemlerinin üzerine örtmekten çekinmiyor.

PKK AĞZIYLA TSK'YI ELEŞTİRİYOR

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da bugünkü yazısında Türk Silahlı Kuvvetleri'ni itibarsızlaştırmaktan ve PKK'nın yeni propaganda yöntemine destek olmaktan çekinmedi. PKK'nın Özgür Gündem gazetesi ağzıyla bir yazı kaleme alan Ahmet Hakan, Sabah'ın dünkü "728 terörist ölü ele geçirildi" manşetini diline dolamış. PKK tarafından katledilen 50 şehidimizi görmezden gelen Ahmet Hakan, PKK'nın kayıpları hakkında üzüntülerini dile getiriyor. Mehmetçiği şehit eden teröristlere yönelik operasyonları eleştiren, PKK gazetesinin argümanlarıyla kaleme aldığı yazısında Ahmet Hakan şunları söylüyor:

"Gurur ve heyecanla vermiş iktidar gazetesi haberi.
Diyor ki: "Teröristler ağır zayiat verdi. 728 terörist ölü ele geçirildi."
Bravo aferin…
Kalan son terörist ölü ele geçirilceye kadar öldürmeye devam mı edilecek?
…İyi ama bu teröristler ağaçta yetişmiyor ki. Bunların anaları, babaları, kardeşleri amcaları var…"

SOSYAL MEDYADAN AHMET HAKAN'A SERT ELEŞTİRİ

Ahmet Hakan'ın Türk Silahlı Kuvvetleri'nin moralini bozmaya yönelik bu yazısı sosyal medyada büyük tepki topladı.

Sosyal medya kullanıcıları Ahmet Hakan'a şu soruları sordular:

-PKK'nın yaptığı saldırılar karşısında Türk Silahlı Kuvvetleri eli kolu bağlı bekleyecek miydi?

-PKK'lı teröristlerin annesi babası var peki uyurken kafasına silah sıkılan polislerin annesi babası yok mu Ahmet Hakan!

-Devlet 3 yıl sabırla bekledi, birçok reform yaptı. Bu hainler tek bir adım geri attılar mı? Hala aynı yerde otluyorsunuz!

-Ayıptır Ahmet Hakan. Erdoğan, AK Parti düşmanlığı gözünü kör etti. PKK propagandasına alet oluyorsun!

-Müftü babandan utan. PKK ağzıyla yazı yazıyorsun! Hainlerin propaganda yöntemine alet oluyorsun

-Hürriyet'in dünkü manşetinde yollara yerleştirilen bombaların çözüm süreci döneminde konulduğu yazıldı. Bunların barış istemediği ortada değil mi?

(Sabah)

http://www.yeniakit.com.tr/haber/ahmet-hakan-pkk-agziyla-tskyi-elestirdi-88488.html

Allah hiç kimseyi Bu gaflete düşecek kadar Gafil Eylemesin!..
Sırf Ak Parti düşmanlığı yüzünden 35 bin Vatan Evladının Eli Kanlı katillerini masum birer bireymiş gibi gösterme çabasında olan ve Ülkesinin Şerefli Ordusunu Hor gören bu gafillere Allah feraset versin:KK43:

ahmet hakan
Oy ve cenaze
22.08.2015 Cumartesi
  • -
  • A
  • +
BİR okurum soruyor.

Diyor ki:
- Tayyip Erdoğan şehit cenazeleri gelmezken oy alıyordu.
- Şimdi de şehit cenazeleri geliyor diye oy alacağı söyleniyor.
- Bu nasıl oluyor?
- Nasıl oluyor da Tayyip Erdoğan, hem cenazeler gelmezken oy alıyor hem de cenazeler gelirken oy alıyor?
- Ne iş?

*

Anlatayım.
Şöyle bir iş:

*

Tayyip Erdoğan, şehit cenazeleri gelmezken oy alıyordu...
Çünkü...
Ahalimiz "Ne güzel, cenazeler gelmiyor" diyordu. Kürtler oy veriyordu, milliyetçiler oy veriyordu. Herkes memnundu. Cenazelerin gelmemesi büyük kazanım olarak görülüyordu. Erdoğan da en çok cenazelerin gelmemesine önem veriyor, bunu sağlamak için elinden geleni yapıyordu. Her seçim öncesi PKK'ya ilan ettirilen ateşkesler, Öcalan'a yaptırılan açıklamalar falan... Ufak tefek olaylar büyütülmüyor, "yol kazası" deniliyor, sonra yeniden barışa dönülüyordu.

*

7 Haziran'dan sonra bu konsept değişti.
Çünkü...
Kürtler AK Parti'den koptu. MHP biraz fazla oy aldı. HDP barajı aştı. Ve AK Parti tek başına iktidarı kaybetti. Tek başına iktidar için milliyetçi oyların yeniden AK Parti'ye gelmesi, HDP'nin de barajın altında kalması gerekiyor. Çözüm sürecinin buzdolabına kaldırılması, PKK'ya çok sert karşılık verilmesi, bütün köprülerin atılması... Tüm bunların iki amacı var. BİR: MHP'ye kayan milliyetçi oyları yeniden kazanmak. İKİ: Çatışma istemeyen muhafazakâr Kürtlerin yeniden AK Parti'ye oy vermesini sağlamak.

*

Ama durun bir dakika!
Birkaç gündür bu konsept de darmadağın oldu.
Çünkü hesap tutmadı. Bir ters tepme oldu. Mühendislik işe yaramadı.
Şehit cenazelerinde "Niye hep bizim çocuklarımız ölüyor" çığlıkları atılmaya, bakanlar yuhalanmaya, tepki Erdoğan ve Davutoğlu'na yönelmeye başladı. Ayrıca HDP'nin barajın altında kalmayacağı da belli oldu.

*

Şimdi başka bir çıkış yolu arıyorlar.
Ama bulabileceklerini sanmıyorum.
Çünkü tüm seçenekleri eze eze tükettiler.

1 Kasım'da bu afişin yerini hangi afiş alacak

30927843.jpg

7 Haziran öncesi bir AK Parti afişi.

*

Söylenen şu:
"Çözüm süreci başladı/Anaların gözyaşı dindi."

*

Slogan ise şöyle:
"Onlar konuşur, AK Parti yapar."

*

Sizce...
1 Kasım'da bu afişin yerini ne türden bir afiş alabilir?
Hayal gücünüzü kullanıp bana yazabilir misiniz lütfen?

Bize PKK'yı anlatmayın

EY devleti yönetenler!
Size "Askerimiz, polisimiz niye şehit düşüyor?" diye sorduğumuzda...
Bize şöyle diyorsunuz:
"Çünkü terör örgütü çok cani, çok alçak, çok kalleş, sözünde durmuyor, terör üretiyor, iyilikten anlamıyor, hainlik yapıyor, öldürmeyi biliyor."

*

Ey devleti yönetenler!
Dedikleriniz doğru.
Zaten terör örgütü dediğiniz, adı üstünde, terör üretir.
Terör örgütünün terör üretmesinden şikâyet etmeyi bir tarafa bırakın.
Bize terör örgütünün ne olduğunu anlatmayın.
Onu biliyoruz, tanıyoruz.

*

Sizin göreviniz bize terör örgütünü şikâyet etmek değildir.
Sizin göreviniz...
Terör örgütünün bu alçaklıklarını boşa çıkaracak politikalar geliştirmektir.
Evlatlarımızın kolayca şehit olmalarına engel olmaktır.
Bir şehit haberi gelmesin diye çırpınmak, didinmektir.
Hepsinden önemlisi... Bu soruna çözüm bulmaktır.

Sayın Müezzinoğlu

SAYIN Mehmet Müezzinoğlu.
Sayın Bakan.
Bursa'da bir şehidimizin cenaze töreninde size yönelik protestolar olmuş.
Ahali tepkisini size göstermiş.

*

Buna karşılık siz de...
Size tepki gösteren ahaliye tepki göstermişsiniz.
"Provokasyon" demişsiniz, "Siyasi hesap" demişsiniz, "Şehit cenazesinin istismarı" demişsiniz, "Sağduyudan uzaklaşma" demişsiniz, "Medyanın yanlış yönlendirmesi" demişsiniz.

*

Sayın Bakan...
Keşke bunları demek yerine...
"Halkımızın takdiri de tepkisi de kabulümüzdür. Alkışa da evet, tepkiye de evet" deseydiniz.
"Bakanlığın sefası da var, cefası da var. Sefasına da cefasına da evet" deseydiniz.
"Bütün bunlar demokrasinin cilveleridir" deseydiniz.

*

Ve böylece hepimiz "Vay be! Ne kadar da demokratik bir bakan" deseydik.
Daha iyi olmaz mıydı?

728 terörist ölü olarak ele geçirildi

GURUR ve heyecanla vermiş iktidar gazetesi haberi...
Diyor ki:
"Teröristler ağır zayiat verdi. 728 terörist ölü olarak ele geçirildi."

*

Bravo.
Aferin.

*

Fakat ne olacak bu işin sonu?
Kalan son terörist de ölü olarak ele geçirilinceye kadar öldürmeye devam mı edilecek?

*
İyi ama bu

teröristler, ağaçta yetişmiyor ki?
Bunların anaları var, babaları var, kardeşleri var, amcaoğulları var, yeğenleri var.
Teröristler ölü olarak ele geçirildikçe...
Onların geride bıraktıkları nasıl ve ne halde ele geçirilmiş olacak?

Hakkı yok

BARIŞ süreci başladığında...
"Vatan elden gidiyor, ihanet kabul edilemez" diyenlerin...
Barış süreci dolaba konduğunda...
Zırlamaya hakkı yoktur.

Çipras ve Demirtaş

İKİSİNİN aynı zamanda...
Zor durumda kalması, eleştirilere muhatap olması, sorunlar yaşaması, bunalması, çıkış yolu bulamaması, hedefte olması falan...

*

Kader mi, talih mi, ağyar mı?
Acep ne?

o yazıyı koyalımmı buraya
birde böyle okuyalım çarpıtmadan.

Tabiki önemli olan ilk once insan olmak. Dagdakilerin de anasi babasi var, askerlerin de anne babasi var herkesin arkasindan aglayan var. Ama söyle bisey de var Ahmet Hakanin cikipta oyle demesini de doğru bulmuyorum kendim adina söylüyorum. Şöyle bir gercekte var ben acikcasi sehit olan askerlerimize uzuldugum kadar dagda hayatini kaybedenlere uzulemiyorum, tamam onlarda insan evladi herseyden önce o da insan ama onlar bile bile kendilerine bunu yapiyorlar onlara da yazik...

ahmet hakan
728 terörist ölü olarak ele geçirildi

GURUR ve heyecanla vermiş iktidar gazetesi haberi...
Diyor ki:
"Teröristler ağır zayiat verdi. 728 terörist ölü olarak ele geçirildi."
Bravo.
Aferin.
Fakat ne olacak bu işin sonu?
Kalan son terörist de ölü olarak ele geçirilinceye kadar öldürmeye devam mı edilecek?

İyi ama bu

teröristler, ağaçta yetişmiyor ki?
Bunların anaları var, babaları var, kardeşleri var, amcaoğulları var, yeğenleri var.
Teröristler ölü olarak ele geçirildikçe...
Onların geride bıraktıkları nasıl ve ne halde ele geçirilmiş olacak?

o yazıyı koyalımmı buraya
birde böyle okuyalım çarpıtmadan.
Bu yazıyı altan yukarı yukarıdan aşagıya her nasıl okursanız okuyun bu cümleler benim Şehidime yapılmış en büyük ''İHANETTİR!!.''
Hayırdır bunların bu pkk sempatik ve masum gösterme çabaları nerelerden geliyor acaba?!..

Vatanıma Göz Koyanın Gözünü Çıkarmak Lazım ve Katli Vaciptir.....

Bu son günler haberlerde bir provokasyon kokusu aliyorum, yalan yanlis, sadece bir kac cümleyi cimbizla cekip yeniden yorumlamak gibi, varsayimlar, tahmin etmeler, idda etmelerle dolu.
Ama akli basinda kimse kanmiyor Allah`a sükürler olsun. ne yapilmak istenildigi ap acik ortada ama yüregi yanann halk artik bunlara yem olmayacak buna eminim.

Yazdıklarından anlaşılan ağaçta yetişen kendisi..
Bu kadar mı gözü döner insanın pabucumun hümanisti.

Kötülerin ölmesine sevinirim
niye üzüleyim ki ,hem bu adamı oldum olası sevmedim yazılarıda berbat izlemem okumamda , her zaman ki gibi saçmalıyor ,

TSK'nın güçsüz gösterilmesinde Akp'nin hiç mi etkisi yok ?
ergenekon dediler aldılar, baktı olmuyor cemaat dediler aldılar,kankilerine paralel dediler her kademesine kendilerinin yerleştirdiği asker ve polislere "terörist" dediler bitmedi.
Lütfen gazeteleri karıştırın şimdi haber yaptığınız sabah ve onun gibi gruplar askerlerimize,polislerimize "terörist" dedi.
Canı gitmiş yarbaya şerefsiz dediler,paralel dediler(dilimize yeni bir küfür yerleşmiş oldu sayelerinde)
Ahmet hakan düne kadar yine onların kankisiydi.Çıkarlar ters düşünce tüü kaka ...

Ve Ahmet Hakan'ın bugünkü Yazısı

Yarbay Mehmet'e açık mektup
25.08.2015 Salı
  • -
  • A
  • +
SEVGİLİ Yarbay Mehmet Bey.
Sen ay-yıldızlı bayrağa sarılmış kardeşinin tabutuna "Ali'm, Ali'm" diye sarılırken...
Yaşadığını acıyı ta içimde hissettim.

*

Aslan gibi kardeşini kaybetmiş olmanın acısıyla isyan ediyordun.
İnsana yarbaylığı, üniformayı, hiyerarşiyi, emir-komutayı, garnizonları, komutanları falan unutturan bir acının isyanıydı bu.

*

Sen yürekten haykırırken...
"Ak trol" denilen besleme ahlaksızlar, hemen harekete geçtiler.
Ve ağızlarına ne geliyorsa söylediler:
"Yarbay Alevi" dediler.
"Yarbay siyaset yapıyor" dediler.
"Yarbay paralelci" dediler.
"Yarbay terörist" bile dediler.

*

Sevgili Yarbay.
Bunları iyi tanı.
Bunlar siyaset adına yalan söylemekten, iftira atmaktan, gözünü kırpmadan her türlü ahlaksızlığı yapmaktan zerre kadar çekinmeyen mahluklardır.
Siyaset ve iktidar, bu mahlukların gözünü o kadar karartmıştır ki... Aslan gibi kardeşini kurban vermiş olan bir abinin, ay-yıldıza sarılmış kardeş tabutu karşısında siyaset yapabileceğini zannederler.
Bunlar iktidar şehvetinin o denli kurbanı olmuş durumdalar ki... Bir abinin, şehit düşmüş kardeşinin tabutuna sinsice bakıp, "Dur, ben şimdi bu fırsattan istifade AK Parti'nin ve Tayyip Erdoğan'ın işine gelmeyecek bir çıkış yapayım" diye düşünebileceğini zannederler.
Bu derece çukurlaşmış, bu derece pespayeleşmiştir bunlar.

*

Sevgili Yarbay.
Bunları iyi tanı.
Bunlar kardeş acısını bile anlamayacak, kardeş acısını bile bilmeyecek hale gelmiş yaratıklardır.
"Siyaset" denilen olgu, bunları insanlıktan çıkarmıştır.
Siyaset bunları cenazeye saygısız, ölüme saygısız, acıya saygısız, isyana saygısız birer canavara dönüştürmüştür.

*

Sevgili Yarbay.
Karşındakiler düşman ordusunun askerleri olsa...
Seni anlarlardı.
Senin isyanına sonsuz bir kredi tanırlardı.
Büyük bir anlayışla karşılarlardı isyanını.
Ama bu paralı troller, düşman ordusunun askerlerinden bile beter hale gelmiş durumdalar.
İktidarın delirttiği, siyasetin insanlıktan çıkardığı zavallılardır bunlar.

*

Sevgili Yarbay.
Sakın tasalanma.
Üzülme.
Umutsuzluğa kapılma.
Bu ülkede seni, cami avlusunda kardeşinin tabutuna sarılıp isyan ederken görünce, "Bu Yarbay'ın isyanı acaba hangi partinin işine yarar, hangi partinin işine yaramaz" meselesini akıllarından geçirmeyen milyonlar var.
Bil ki onlar, sana baktıklarında...
Siyaseti, partileri, Tayyip Erdoğan'ı, anketleri, liderleri, iktidarları, devleti falan değil, sadece ve sadece kardeşini kurban vermenin acısıyla isyan eden bir abiyi görüyorlar.
Bir insanı görüyorlar yani.

*

Sevgili Yarbay.
Siyasetin ve iktidarın zıvanadan çıkardığı yaratıklar, sakın seni mahzun kılmasın.
Yalnız değilsin.
Hak seninledir.
Allah seninledir.
Vicdanlarını ve insanlıklarını siyasete ve iktidara satmamış her partiden, her çevreden, her görüşten milyonlar seninledir.

Baykal: Bir teklif gelmeden konuşmam

DENİZ Baykal'a yekten sordum.
Dedim ki:
"Deniz Bey, Ahmet Davutoğlu kapınızı çalsa ve 'Gel bizim kurduğumuz seçim hükümetinde bakan ol' dese... Ne cevap verirsiniz?"

*

Baykal'ın verdiği yanıtı noktasına, virgülüne dokunmadan aynen yayınlıyorum:
"Bir teklif yapılır ise elbette bir cevap verilir. Ama henüz yapılmamış bir teklife cevap vererek siyaset yapmayı, kendi siyaset anlayışıma da, siyasi nezaket kurallarına da uygun görmüyorum."

*

Ben sordum.
Baykal bu yanıtı verdi.
Takdir kamuoyunundur.

Şaftı kaymış bir iktidar

EĞER bir iktidar...
Şehit yakınlarına kulp takmaya başlamışsa...
"Adam yakınını kaybetmiş, yüreği yanıyor" diyemiyorsa...
"Vatandaşımın tepkisinin başımın üstünde yeri var" diyemiyorsa...
Şehit yakınlarını "PKK'cı, DHPK-C'ci" falan diye yaftalıyorsa...
"Onlar bu ülkeye evlatlarını, kardeşlerini, yeğenlerini, yakınlarını verdiler, onların her şeye hakkı vardır" diyemiyorsa...
Şehit babasıyla, şehit abisiyle, şehit yakınıyla mücadele etmeye başlamışsa...
O iktidarın şaftı kaymış demektir.

Beni en AK Partili yargıç yargılasın

ETHEM, beni satmayan ve okunmayan gazetesi aracılığıyla tehdit ediyor.
Diyor ki:
"Ahmet Hakan teröre destek veriyor. Savcılar harekete geçsin."

*

Ethem'e sesleniyorum:
Ben en AK Partili savcı ve yargıç tarafından yargılanmaya hazırım.
Ama sen...
En AK Partili savcı ve yargıç tarafından yargılanmaktan bile korkarsın.
Aramızdaki fark bu.

*

Hadi şimdi uza.

Sağduyulu bir yüzde 70 hep var

BU ülkede...
Başörtüsü yasağına karşı çıkan bir yüzde 70...
Irak tezkeresine karşı çıkan bir yüzde 70...
AB'ye destek veren bir yüzde 70...
Suriye savaşına bulaşılmaması gerektiğine inanan bir yüzde 70...
Ordunun yıpratılmamasını savunan bir yüzde 70...
Çözüm sürecine destek veren bir yüzde 70...
Hep vardı ve hep var oldu.

*

Enseyi karartmayın.
Bu toplumun en az yüzde 70'i her zaman sağduyulu olmuştur ve olmaya devam edecektir.

pkkyı sempatik göstermekmi,
nasılda sempatik göstermiş yazıda . bakalımmı

Terör örgütünün bu alçaklıklarını boşa çıkaracak politikalar geliştirmektir.
Evlatlarımızın kolayca şehit olmalarına engel olmaktır.
Bir şehit haberi gelmesin diye çırpınmak, didinmektir.
Hepsinden önemlisi... Bu soruna çözüm bulmaktır.

evet,bunda çok sempatik göstermiş pkkyı mesela,
devam edeyim,

Zaten terör örgütü dediğiniz, adı üstünde, terör üretir.
Terör örgütünün terör üretmesinden şikâyet etmeyi bir tarafa bırakın.
Bize terör örgütünün ne olduğunu anlatmayın.
Onu biliyoruz, tanıyoruz
.

ha bak burada çok şeker tarif etmiş pkkyı değilmi.
geçiniz arkadaş geeçiniz. biz okuduğumuzu anlıyoruz..
ama siz..?

yani ne demek istiyor? Onlar da ana kuzusu, onlar da mı şehit demek istiyor? ya da acıyalım mı onlara demek istiyor? Biri tercüme etsin lütfen.

benim anladığım onlarında kardeşleri var aileleri var.akrabaları var..
onları yok edersek diğerleri gelir o yüzden terörü durdurmak çözümle olmalı. çünkü teröristler öldükçe aileleri bileyleniyor. onlar ölüyor kardeşi çıkıyor dağa.
kısaca bu şekilde sonuç almak mümkün değil. .
barış sürecidir olması gereken. kan akmaması için çözüm sürecine geri dönmektir asolan diyor. yoksa bu terör devam ederve canlar giderde gider. .
demek istemiş

Onlar degilmi kardes kani dokenler onlar degil mi bir eylemde ki 3 kisden 2 kisi kardes degil mi
3 kardesden 1 polis 2 asker 1 pkk li demekki dogru yolu bulan bulabiliyor akli fikri ile birakalim propaganda yapmayi ona kalirsa herkes ana kuzusu RTE ana kuzusu ocalanda ana kuzusu
Ana kuzusu ne demek yahu...her koyun kendi bacagindan asilir.

X