• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Hakan: Esad'a aldanıldı, Fethullah'a aldanıldı...

20 Mart 2008
141.511
212.968
1.423
60
"Rabbim affetsin; milletim affetsin"
page_ahmet-hakan-esada-aldanildi-fethullaha-aldanildi_360544240.jpg

- A +
07 Nisan 2017 08:59
inPaylaşın
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, adını anmadan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın “Siyasi hayatımda ne aldanan oldum, ne aldatan oldum” açıklamasını eleştirdi. Hakan, "Bürokraside kendilerinden yararlanıyoruz diye Fetullah’a aldanıldı", "Kardeş ilan edecek kadar Esad’a aldanıldı", "Nobel Barış Ödülü alınacak diye Kandil ve İmralı'ya aldanıldı" ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan'ın "Üç aldanma destanı" başlığıyla yayımlanan (7 Nisan 2017) yazısı şöyle:

Aldanma bir:

- Alınları secdeye değiyor diye...

- Beraber vesayet rejimini yıkıyoruz diye...

- Bürokraside kendilerinden yararlanıyoruz diye...

Fetullah’a aldanıldı.

*

Rabbim affetsin. Milletim affetsin.

*

Aldanma iki

- Ortak kabine toplantıları yapacak kadar...

- Şam’ı komşu kapısı yapacak kadar...

- Kardeş ilan edecek kadar...

Esad’a aldanıldı.

*

*

Aldanma üç:

- Barış yapılacak diye...

- İmralı’yı kafaladık diye...

- Nobel Barış Ödülü alınacak diye...

Kandil ve İmralı'ya aldanıldı.

*

http://t24.com.tr/haber/ahmet-hakan-esada-aldanildi-fethullaha-aldanildi,397878

Ahmet hakan sen demezsen bile
İnsan olarak aldanmadım adatmadım diyorsa bu zaten bir aldatmadır yani bunu derken bile çelişirsin
İnsan vamıdırki aldanmasın aldatmasın ki bunca siyasi çeşmekeşin içinde
Hepimizde biliyoruz en fanatiği dahil

Her zamanki hali.. Bir gun ak dedigine ertesi gun kara diyor. Bir gun soyledigini ertesi gun yalanliyor. Halkin bir kismi da hala her dedigine inaniyor. Herhalde hangi soyledigi islerine geliyorsa her biri o dedigini baz alip ona inaniyor, diger soyledigini de kulak arkasi ediyor. Simdi acaba aldandigina mi inaniyorlar, asla aldanmadigina mi..:confused: Ikisini de reis soyledi. Trajikomik.. Tayyipci olmak da zor zanaat..

Back