• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Davutoğlu balkonda Egemen Bağış'a sırtını döndü

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.278
1.437
248
Başbakan Erdoğan'ın yerel seçimi zaferi sonrası yaptığı balkon konuşmasında Ahmet Davutoğlu'nun Egemen Bağış'a sırtını dönmesi dikkat çekti.

2014 yerel seçimleri Türkiye genelinde AK Parti'nin zaferiyle sonlandı. Başbakan kazandığı seçimler sonrası klasikleşen balkon konuşmasını yaptı. Balkonda en çok dikkat çeken isim Egemen Bağış oldu.

ÇAĞRILMADIĞI HALDE BALKONA ÇIKTI
Öte yandan Egemen Bağış, mevcut bakanlar ve başkan yardımcıları balkona çıksın anonsu yapıldığı halde zafer konuşmasının yapıldığı yere zorla girdi.

DAVUTOĞLU AYET SALLAYAN ADAMIN YÜZÜNE BİLE BAKMADI
17 Aralık operasyonu sonrası bakanlık görevinden istifa eden son dönemde de hakkında tapeler çıkan Egemen Bağış'a en güzel tepki Davutoğlu'ndan geldi.Ahmet Davutoğlu, skandal konuşmalarıyla gündeme gelen ve Kur'an ayetleriyle dalga geçen Egemn Bağış'ın yüzüne bile bakmadı. Davutoğlu'nun konuşma boyunca Bağış'a sırtını dönmesi dikkat çekti.

http://www.ensonhaber.com/ahmet-davutoglu-balkonda-egemen-bagisa-sirtini-dondu-2014-03-31.html

Bu arada gelip montaj, dublaj diyecekler hiç boşuna yorulmasın konuşma yaptığı Metehan Demir kabullenip özür diledi ve işine de son verildi. :ssz::ssz:

Adam ne sıfatla oraya çıkıyor anlamadım artık akp nin bakanı değil kendisi orada da bakan teşkilatı olduğuna göre. Yani erdoğanı bile o adamdan daha çok seviyorum nefretlikyüzünde meymenet yok ki yüzsüz.

hey Allahım ya kendileri bile birbirlerini biliyolar kendi partisinden olanın yüzlerine bakmıyolar bide bizden susmamızı istiyorlar :50::50:

Son düzenleme:
Gerçekten çok büyük tepki vermiş, gözlerim yaşardı...

Adamın günah işleme özgürlüğü var diye düşündü herhal ancak bu kadar tepki gösterebildi...

Diğerleri de böyle düşünmüş olacak ki bu adam hala aralarında gezebiliyor... :51:

Allahım sevsinler....görende kendi ülkesine füze atmayı planlayanın dini bütün olduğunu düşünecek.......salak yerine koymaya devam

Egemen Bağış ve bir kaç ismin daha ihracını beklerken onu balkonda görmek şaşırttı beni.

Olaylar taze diye mi genel seçime kadar unutulur mu bilemem ama şuan Egemen Bağışın partide devam etmesine göz yumulursa oy olarak desteklerini keseceğini söyleyen arkadaşlarım var . Kişisel fikrim gönderilmese de unutulacak bu tepki.

Ayrıca balkon konuşması aile eşrafının orada olmasından da anlaşılacağı gibi bir arkalarında duruştu .

Bilal Erdoğanın oradaki işi , Egemen Bağıştan çok daha iğreti idi benim adıma .

Bence postalamaya gerek yok.....bunu da yiyin ne var............

Yolcu hanım bir argumanın varsa yaz.......vurkaç yapmak olmuyor
Akp nin kendisini anında göndermesi gerekiyordu........çünkü birkaç kişinin daha ahlaksızlığı ortaya çıktı kimseden tepki yok....kendileri de umursamıyor.......siz de sandıkta akladınîz..........

Back