Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahmet Arslanglu revizyon bilgisi olanlar
- Konu Sahibi begumgke
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- revizyon ameliyat
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.972
- 498
Benim agustosta ahmet beye ameliyat günüm üzüldüm şindi bu yoruma sizin bildiğiniz tavsiye ediceğiniz varmı ben beğeniyorum ahmet beyin burınlarına bebek burın istiyorum onunkiler bana öyle geldideGenelde aşırı oyuk, sırtsız, kalkık domuzumsu burun yapıyor. Yaptırana denk geldim ama burnunu beğenmedim.
Kİme denk geldiniz banada söylermisinizGenelde aşırı oyuk, sırtsız, kalkık domuzumsu burun yapıyor. Yaptırana denk geldim ama burnunu beğenmedim.
Valla kendi hastalarının paylastigi onun da re post ettiği paylaşımları öyle. İlk önce benim de radarımdaydı ama takip ettikçe vazgeçtim çok yapay ve karikatüristik oluyor burunlar neredeyse 120 derece kalkıkKİme denk geldiniz banada söylermisiniz
Kızlar Ahmet Arslanoğlunu listemden çıkardığımı söylemeye geldim.
Hesabındaki paylaşımlarından izlenimim: hastaların yarısının burnunun güzel gözüktüğü yarısının ise barbie nose elde etmek adına çok kalkık, sırtı olmayan, yapay, kısa burunlarla kaldıklari. Deliklerin de karşıdan çok belli olması bana hiç hoş gelmiyor.
Hesabındaki paylaşımlarından izlenimim: hastaların yarısının burnunun güzel gözüktüğü yarısının ise barbie nose elde etmek adına çok kalkık, sırtı olmayan, yapay, kısa burunlarla kaldıklari. Deliklerin de karşıdan çok belli olması bana hiç hoş gelmiyor.
Revizyonda hem minimal sorunları giderecek hem de uzun bırakışmış burnu zarif gösterebilecek doktor arıyorum ama şimdiye dek işte bu dediğim kimse olmadı.Özellikle hikayelerde paylaştıkları hastalardan gelen fotoğraflar vazgeçiriyor beni.Postlar özenle seçiliyor artık onlara hiç aldanmıyorum ama hikayelerle açık verebiliyorlar.
İki kez ameliyat olmuş biri olarak bir doktora karar vermeden önce çok uzun süre takip etmenizi öneririm.
İki kez ameliyat olmuş biri olarak bir doktora karar vermeden önce çok uzun süre takip etmenizi öneririm.
- 19 Eylül 2022
- 2
- 2
- 1
- 26
Merhaba, Ahmet hocaya Kasım ayı 2022'de revizyon burun ameliyatı olmak için ameliyat tarihi aldım. Yaptığı burunların nerdeyse tamamı revizyon... Epey bir tecrübesi olduğuna inanıyorum ve barbie burun tarzını baya bi beğeniyorum. Minimal ve bebeksi duruyor. Ameliyatımı olduktan sonra deneyimlerimi paylaşacağımAhmet Arslanoglu rinoplasti tecrubesi ve bilgisi olanlar yazabılırmi
- 3 Ocak 2021
- 58
- 14
- 38
- 39
Hi Did you have surgery by Ahmet? Are you happy?Hello, I got a surgery date for Ahmet Hodja to have revision nose surgery in November 2022. Almost all of her noses are revisions... I believe she has a lot of experience and I really like the barbie nose style. It looks minimal and babyish. I will share my experiences after my surgery
- 3 Ocak 2021
- 58
- 14
- 38
- 39
burun kasıtlı olarak bu şekilde yukarı kaldırılır, aksi takdirde 6 ay sonra bazı insanlar için papağan gibi düşerKİme denk geldiniz banada söylermisiniz
Merhaba arkadaşlar ben de revizyon olmayı düşünüyorum. İlk ameliyatımı başka bir dr’a olmuştum, 10 ay geçti ve burun ucum dümdüz hatta biraz düşük ahmet arslanoğlu kalkık burunlar yapmış hep benim de asıl isteğim bu olduğu için onu düşünüyordum, ama bazıları cidden yapay duruyor.revizyon olacağı için de korkuyorum. Başka Kalkık kavisli burun yapan dr öneriniz var mı?
- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
Kalkık burun yuzunuze yakışacak mi bence buna emin olun. Burna verilen aşırı kavisin ve kalkikligin geri dönüşü zor. (Kikirdakla vs uzun operasyon sonrası anca büyütülüyor.) Kısaca burnu küçültmek daha kolay,büyütmek daha zor. Bahsi geçen doktorun yaptığı burunları beğenmiyorum,çok yapay. Minie mouse burnu ve hep tek tip.Merhaba arkadaşlar ben de revizyon olmayı düşünüyorum. İlk ameliyatımı başka bir dr’a olmuştum, 10 ay geçti ve burun ucum dümdüz hatta biraz düşük ahmet arslanoğlu kalkık burunlar yapmış hep benim de asıl isteğim bu olduğu için onu düşünüyordum, ama bazıları cidden yapay duruyor.revizyon olacağı için de korkuyorum. Başka Kalkık kavisli burun yapan dr öneriniz var mı?
Hey bende o doktoru düşünüyorum nasıl bir doktor beğendin mi sürecin nasıl geçtiMerhaba, Ahmet hocaya Kasım ayı 2022'de revizyon burun ameliyatı olmak için ameliyat tarihi aldım. Yaptığı burunların nerdeyse tamamı revizyon... Epey bir tecrübesi olduğuna inanıyorum ve barbie burun tarzını baya bi beğeniyorum. Minimal ve bebeksi duruyor. Ameliyatımı olduktan sonra deneyimlerimi paylaşacağım
Ben de arayış içindeyim Ahmet Aslanoğlunu metrobüste bir kızın burnunu görüp beğenerek buldum tam istediğim gibi kavisli kalkık burunlar yapıyor keşke daha önce görseydimbenim ameliyat olduğum Erdem Çağlar kesinlikle tavsiye etmiyorum düşünen varsa daMerhaba arkadaşlar ben de revizyon olmayı düşünüyorum. İlk ameliyatımı başka bir dr’a olmuştum, 10 ay geçti ve burun ucum dümdüz hatta biraz düşük ahmet arslanoğlu kalkık burunlar yapmış hep benim de asıl isteğim bu olduğu için onu düşünüyordum, ama bazıları cidden yapay duruyor.revizyon olacağı için de korkuyorum. Başka Kalkık kavisli burun yapan dr öneriniz var mı?
Ay bi bitmediniz yok yapay yok domuz burnu gibi abi ben fotoğraf çekilirken bile altta tutuyorum telefonu burun deliklerim görünüyor ve mükemmel de görünüyor dışarda da görüyorum kalkık burunlar yüzde daha genç hava yaratıyor abi doğal istesem hiç oynamam zatenKalkık burun yuzunuze yakışacak mi bence buna emin olun. Burna verilen aşırı kavisin ve kalkikligin geri dönüşü zor. (Kikirdakla vs uzun operasyon sonrası anca büyütülüyor.) Kısaca burnu küçültmek daha kolay,büyütmek daha zor. Bahsi geçen doktorun yaptığı burunları beğenmiyorum,çok yapay. Minie mouse burnu ve hep tek tip.
Nasıl geçti?????Merhaba, Ahmet hocaya Kasım ayı 2022'de revizyon burun ameliyatı olmak için ameliyat tarihi aldım. Yaptığı burunların nerdeyse tamamı revizyon... Epey bir tecrübesi olduğuna inanıyorum ve barbie burun tarzını baya bi beğeniyorum. Minimal ve bebeksi duruyor. Ameliyatımı olduktan sonra deneyimlerimi paylaşacağım