• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahhh hormonlarımacıyın bana :(

sevmiyorummm

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
29
4
6
34
İstanbul
arkadaşlar merhaba , 3-4 ay öncesinde adetim bittikten bir hafta sonra ara kanamalarım başladı ve diğer aylarda da devam etti. doktora gittim ve kistlerin olduğunu bunlarında kanamalara neden olgunu söyledi. progestegan içeren bi hormon verdi. 3aydır kullanıyorum tamam çk güzel kanamalr gitti ama sanki sıkıntı yapıyor sinirlilik veriyor. her şeye kötü bakıyorum elimde değil aslında böyle biri de değilim. ve ilacı bırakmayı düşünüyorum ama bırakırsamda herşey boşa gidecek ve yeniden tekrarlıycak sanırım. yaşımda 28 evliyim ve bu rahatsızlıktan dolayı çocuğum olmasını da englliyceğini düşünüyorum ama dediğim gibi ilaç acayip sıkıntı yapıyor ne yapmalıyım bilemedim böyle durumda olan hormon kullananlar varsa paylaşısanız sevinirim. şimdiden sağolun

Canim merhaba. Bnde hormon sıkıntılarindan muzdarip olmustum. Derdime care bulup gebe kaldim. Hemde tamamen bitkisel bi ilac sayesinde. Sayfama davet edeyim seni orda büsbütün yazdim herseyi. Sana da sifa olur belki. Actigim konular arasında bulabilrsin. Konumun ismi agnuscaston(hayit hapi) kullanan varmi isimli.. paylasimlarimi ilk sayfadan itibaren okursan belki yardımcı olirum sana. Sebep olurum ve duani alırım

Back