Saç Kesim Şekilleri Ahh kızlar yardımmmm???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

agustos_bocegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
134
16
13
Arkadaşlar öncelikle sakın sakın saçınızı kestirmeyin:))) neyse gelelim bana. Saçlarım tam kalçamın hizasında hafif dalgalı sağlıklı bi saçtı eşim istedi diye gittim bir anlık depresyon da vardı ben kuaföre sütyen hizası dedim o kesti tam omuz boyu birde saçlarım çok gür benim ara ama dipten usturaylaa vurdu bana biraz hafifleticem demişti ama o fön çekildi ya beynimden vuruldum şuan yüz tipim felan çok değişti cok cirkin oldum ve hep tepeden topluyorum artık. Neyse gelelim soruma bu durumu yaşayıp çözüm bılan var mı? Nette restoreks çok övüyorlar kullanıyorum 4 haftadır öyle bi fark göremedim. Sarımsak ve yılan yapı aldım karıştırdım ama sarımsağın kokusu 10 gündür gitmedi :) neyse sinameki kürü uygulamaya başlıycağım. Insallah işe yarar. Tecrübelerinizi anlatır mısınız lütfen siz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…