Bir ailenin içinde sevmediğin dayanamadığın insan olması o kdar zor ki....Hele bir de sinirlenince kendini çok iyi ifade eden cazgır biri değillsen işin daha zor....Ben de öyle çok konuşkan biri değilimdir sinirlenince sinirden kendimi ifede edemem bile...
Ben de eltiyle aynı sorunları yaşıyorum...Hiç suçum olmadığı halde geçenlerde tehdit etti beni.....Ama bir şeyi iyi anladım...Yok bayrammış yok seyranmış yok kötü günmüş....Artık hiçbirinde görüşmek istemiyorum...Çünkü ne olursa olsun değişebilecek bir insan olduğuna inanmıyorum.Öncesinde geçen bayramda barıştık.Hatta kötü düşündüğüm için kendime kızmıştım , kendimi parçalamıştım....
Böyle cazgır insanlar su yüzüne çıkmayı iyi biliyor...Eşim bana inanmak istese de yüzünde yine mi ifadesini görünce çok üzülüyorum...Onun için ne böyle insanlarla muhatap ol ne canını sık...Hiçbir şekilde görüşme....İnan bayramda seyranda da değişmiyorlar..Huylu huyundan vazgeçmiyor...Daha beter oluyo ama daha iyi olmuyo..Zaten değişirse onun sana gelip özür dilemesi lazım...
Birisi sana bayram günü gelmiş ama iyi niyet ama kötü niyet...Sanki içindeki niyeti mi okumuş... Düşman bile gelse evimize üzerimize düşen ev sahipliğini yapar..Mesafeli duracaksak yine ondan sonra durarız.... Eşine gelince kapat konuyu gitsin... Eşler kendi ailesi ve eşiyle olan konulardan çok sıkılıyorlar... Konuyu kapat kesinlikle görüşmek istemediğini ve iplerin koptuğunu anlat...
Çok zor bir süreçç....Evliliği en çok yaralayan konular eşinin ailesiyle olan kavgalar...iyi bilirim...Ben de çok yıprandım ve artık zorunluluklar dahilinde görüşüp...Birkaç kelime ve cümleyle geçiştiriyorum... Kelin ilacı olsa da hep birlikte sürünsekkk
Canım benim yaa yorumun için çol sağol haklısın işte bende hem bayram vedilesiyle hemde zor günler geçiriyor diye yanına gitmek istedim pişman etti artık bayram şu bu yok kesinlikle görüşmeyeceğim kendisi kötü kalpli ya benide öyle zannediyo derler ya kimin kalbi nasılsa karşısındakinide öyle düşünürmüş ben aynı dırumda olsam eminim keyiflenirdi kendisi eşimle aramı yine açmayı da başardı allah ıslah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?