Ahh gencligim ahh :(

siritankiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
16
4
3
İstanbul
Oyle bir derdim varki derdin icinden dert cikiyor. Sabretmek cok zor geliyor bana. 18 yasima girmeme 2 ay kaldi. Kucuk omuzlarimdaki buyuk yuku kaldirmakta cok zorlaniyorum. Babam. Dunyanin hem en iyi hem en kotu babasi. Sevginin parayla verildigini dusunen cahil bir baba. Isigi acik biraktigim icin beni dovdugunu hatirliyorum. Kuuklugumden beri beni svdigini hic hatirlamiyorum. Tek bildigim bebekken severmis beni annem oyle soyluyor. Hep dovdu, assagiladi. Vurdu kirdi doktu parcaladi ruhumu. Gunlugumun her bir sayfasi ona duydugum nefretle dolu. Ben cok caliskan bir kizdim taaki babam annemi sokagin ortasinda bosayana kadar. Kendimdeki degisikligi ben farketmedim ama cevreme cok yansidi. Arkadas edinemiyordum. Sinirliydim herseye aliniyodum. Ufacik birseye tahammul edemiyordum. Annemle babam barismislardi. Inanin bu hayayta en son istedigim seydi. Annem ccuklarim icin ayakta tutmaliyim evliligimi diyordu. Zorba, hic bir zaman degismeyecek bir adam icin. Baristilar ama sorunlar aynen devam etti. Derkeenn gecen sene antidrpresana basladim. Cunku babamdan yedigigim dayaklar bedenimi ve ruhumu oyle yaraliyodu ki ders calisamiyodum . Uyuyamiyodum korkuyodumm aylarca annemle yattim yok yine korkum gecmedi ve ilaca basladim . Babam hakaretlerine devam ediyodu umursamiyodum bu iyi birseydi icime kapanmisligim yok olnustu. Ilaci biraktim. Babam sagolsun ilaci birakmami beklemsti herhalde beni mahvetti. En sonunda depresyon teshisi konuldu ve 7 aydir bu ilaca mahkumum.
Lise sondayim . Oyle zorki surekli uyuyorum. Tamam ilac tedavi ediyo eyvallah ama ders calisamiyorum. Babam sagolsun. Ygs yi kazandim 2 sene aciktan okuyup dgs sinavina girip 4 yilliga tamamlayacagim insallah. Ama ben babama tahammul edemiyorum cok cahil bir insan. Bana bosuna dogdun bi ise yaramiyosun soyumu yurutmeyeceksin askere de gitmeyeceksin dedi. Bunun gibi nice seyler diyor bana namussuzmusum gibi hakaret ediyo ki ben basini yere egecek hicbirsey yapmadim. Bi sevgilim vardi cok asiktik birbirimize kucuktum ama israr ediyodu evlenelim diye istemeye geldiler babam vermedi. O da bitti. Kalbimde ki erkek sevgisi bombos . Bunu sevildigimde iyi anladim . Cikmazdaymisim gibi hissediyorum . Her gun allaha cok dua ediyorum hayirli bir kismet gondersin babamdan kurtulayim diye. Annem gidecegin yer cok mu iyi olacak sanki diyor. Bilmiyorum ama ben sevilmek istiyorum . Hemde cok sevildigim zaman kendimi degerli hissediyorum . Babamin yanindayken tam iyilesiyorum depresyon tekrarliyor . Artik herseyine uyuz oluyorum abdest alisina, namaz kilisina , yemek yiyisine . Narsistit kisiliginden nefret ediyorum . Ben ne yapabilirim ablalarim ne olur bir yol gosterin (

tek çaren okuyup ekmeğini eline alıp o evden kurtulman ...
seni biraz teselli edermi bilmiyorum ama bunları tek yaşayan sen değilsin bunu asla unutma...

maddi imkanın varsa terapi alabilirsin. evlilik konusunda bence annen çok haklı, bir şeyden kaçmak için yapılan evlilikler çok daha kötü sonuçlara neden oluyor.

Ben boyle insanlarin degil ewlenmesine coluk cocuk sahibi olmasina toplum icerisinde barinmasina da karsiyim. Yani simdi senin sucun boyle bi adamin cocugu olarak dunyaya gelmen mi ? Bilsen zaten secmezdin baba diye Bilmiyorum ki belki onun psikolojik sorunlari vardir yinede cocuguna boyle davranmasi cok yanlis yapilacak pek bise ben goremiyorum okuyup hayatini kurtarmaktan baska iyi de olsa kotude olsa baban napalim herkes esit dogmuyor. Allah yardimcin olsun canim....😥

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tekrardan sinavlara hazirlanip farkli sehirde universite okumaktan baska ne gelir elden. Madem gidecegin yerin daha iyi olmayacaginin farkinda annen neden seni bunlara maruz birakiyor. Baban ruh hastasi ama suclu annen burda. Bosanamayan hatunlar da gorsun boyle piskopatlarin esas zarari cocuklara.

Canım benim cidden çok kötü durumda olduğunu anlayabiliyorum. Soyutla kendini . 2yıllık okuyayım dgs falan hiç uğraşma. 4 yıl için uğraş başka şehirde oku. Bende devamlı kavga ederdim ama şuan başka şehirdeyim ve ailem bir dediğimi iki etmiyor. Özlüyorlar yani . Babanın değişmeyeceğini düşünüyorsan boşver bırak öyle kalsın. Sen değiş . Yetiştir kendini kitaplar oku filmler izle. Belgeselleri takip et. Uzayı araştır. Yabancı dil öğren keendini geliştir yani. Annenin söylediğini katılmıyorum. Eğer sen kendini geliştirirsen karşına çıkan insan senden daha bilgili ve kültürlü olur böyle sorunlar yaşamazsın. Aynada kendinle dertleş tatlım ve ağla ben bu ikisini çok yapıyorum. Askere gidince ne oluyor onu anlamıyorum. Gördüğüm en mmantıksız şey askere gitmekle gurur duymak. Komtanın ayakkabısını silip soğan doğrayınca ülke kurtarmış havasına giriyorlar. Sen bunları hiç takma. Bir kadının neler yapabileceğini babana göster .

İyiki o çocukla evlenmemişsin bence evlilikte kurtuluşu arama ne yap et mesleğini elini al, el oğluda acımasız oluyor , aşkıda gözünde büyütme henüz böyle şeyler çok gençsin , evlilik zor zannat ,bence derslerine ağırlık ver ve o ilacını başka ilaçla değiştir doktor uyku yapmayanı versin vardır senin bünyene uygun şikayetlerini doktora anlat , güçlü ol ,olmayanı heryerde ezerler,iş hayatında,evlilikte, akraba ilişkilerinde

cnm yaşın çok küçük nolur hemen evliliği düşünme
benden sana abla tavsiyesi OKU OKU OKU
ekmeğini eline al
kimseye eyvallahın olmasın
ayaklarının üstünde dur ...

yağmurdan kaçarken doluya tutulma

Annene kızdım.. temizliğe gider.. merdiven süpürürümde çocuğumu dövdürmezdim..hale bak resmen işkence görüyorsun
Ne diye başında tutuyor o adamı anneniz... ne anneler görüyoruz sacını süpürge etmiş...
18 yaşında bile değilsin, üzüldüm sana , oku ve kendini kurtar, şimdi seni biri sevse istese evlense inanki değişen birşey olmayacak..
Önce kendi başına ayakta kalmak için oku mücadele et, herne kadar zor olsada bu ortamında

Sagolun ablalarim hepinizin dediklerine farkli acilardan bakacak olursak katiliyorum. Fakat evlilik konusu cok farkli. Kendimi gelistiriyorum sukur babam beni kendisi gibi koy zihniyetli yetistiremedi buna musade etmedimm. Evlilik uzerine kitaplar okuyorum . Evet evlilik cok sorumluluk gerektiriyor. Eger erkek adam gibi adamsa ne esini ailesine karistirir ne de kendi ailesini esine karistirir. Gul gibi yasayip giderler. Severken mantikli dusunebilmek lazim. Zaten simdi degil 2 sene sonra olur olursa. En azindan ilahiyat onlisansi bitirip k.k ogreticisi olayim meslegim olmadan evlenmem. Evlenmek istememin sebebi de sevilmek istiyorum. Babamdan sevgi gormedigim icin kendimo boslukta hissediyorum. Bu yuzden. Annem cok hatali davrandi ama elinden geldigince babam bana vururken korumaya calisiyordu bu da iyi birsey. Oyle iste psikopat bir babanin kurbani oldum birde bana biriyle cikan kiz temiz degildir diyip duruyo ve ben kendimi kirli hissesiyorum. Sizce bu dogru mu

Babanın düşüncelerinin etkisinde kalma..Kirlilik temizlik bunlar manevi kavramlar anlattığın kadarıyla babanda maneviyat yok..Allahın emanet ettiği evladının cinsiyetinden bile memnun değil..Aşk sevgi saygı insanın doğasında olan hislerdir..Kirli falan değilsin ablacım..Kirli olan babanın bakış açısı..Ayrıca arkadaşlara katılıyorum oku kesinlikle oku...

babam hem en iyi hem en kötü babası lafına takıldım... nesi iyi bu adamanın Allasen.. ne iyiliğini gördün ölsede kurtulsan keşke ne biçim babalıgı batsın...

pekala biriyle evlenirken gecmısımde 2 kısıyle cıktıgımı nasıl soyleyecegım? ikidebir sevgilsi olan kızları elestirip duruyo evde kaldılar falan dıyo cıdden asırı takıyorum bu konuyu:2:

Beni kimseye ezdirmez.(Sadeece kendi ezer)
biriyle kavga etsem asla kızmazz .
Para istedıgım an verır.

o kadar kotuluklerının yanında bunlar ıyı kalıyo tabıı. ama ben onu hep kullanıyorum. yaslandıgında da aynısını yapıcam.Bana ne yaptıysa aynısnı...... benı sevgısız bırakmaya hakkı yoktu. olmedı gıttı. oldugu ayda 1hatım ındırcem adak bıle adadım.. onnla aynı haavayı soluma bıle sınırlerımı bozuyo.. napayımartık evlenene kadar yada babam olene kadar katlanacagım akıl saglıgım gıtmese sukredıcem:)

babam hem en iyi hem en kötü babası lafına takıldım... nesi iyi bu adamanın Allasen.. ne iyiliğini gördün ölsede kurtulsan keşke ne biçim babalıgı batsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…