- Konu Sahibi siritankiz
Oyle bir derdim varki derdin icinden dert cikiyor. Sabretmek cok zor geliyor bana. 18 yasima girmeme 2 ay kaldi. Kucuk omuzlarimdaki buyuk yuku kaldirmakta cok zorlaniyorum. Babam. Dunyanin hem en iyi hem en kotu babasi. Sevginin parayla verildigini dusunen cahil bir baba. Isigi acik biraktigim icin beni dovdugunu hatirliyorum. Kuuklugumden beri beni svdigini hic hatirlamiyorum. Tek bildigim bebekken severmis beni annem oyle soyluyor. Hep dovdu, assagiladi. Vurdu kirdi doktu parcaladi ruhumu. Gunlugumun her bir sayfasi ona duydugum nefretle dolu. Ben cok caliskan bir kizdim taaki babam annemi sokagin ortasinda bosayana kadar. Kendimdeki degisikligi ben farketmedim ama cevreme cok yansidi. Arkadas edinemiyordum. Sinirliydim herseye aliniyodum. Ufacik birseye tahammul edemiyordum. Annemle babam barismislardi. Inanin bu hayayta en son istedigim seydi. Annem ccuklarim icin ayakta tutmaliyim evliligimi diyordu. Zorba, hic bir zaman degismeyecek bir adam icin. Baristilar ama sorunlar aynen devam etti. Derkeenn gecen sene antidrpresana basladim. Cunku babamdan yedigigim dayaklar bedenimi ve ruhumu oyle yaraliyodu ki ders calisamiyodum . Uyuyamiyodum korkuyodumm aylarca annemle yattim yok yine korkum gecmedi ve ilaca basladim . Babam hakaretlerine devam ediyodu umursamiyodum bu iyi birseydi icime kapanmisligim yok olnustu. Ilaci biraktim. Babam sagolsun ilaci birakmami beklemsti herhalde beni mahvetti. En sonunda depresyon teshisi konuldu ve 7 aydir bu ilaca mahkumum.
Lise sondayim . Oyle zorki surekli uyuyorum. Tamam ilac tedavi ediyo eyvallah ama ders calisamiyorum. Babam sagolsun. Ygs yi kazandim 2 sene aciktan okuyup dgs sinavina girip 4 yilliga tamamlayacagim insallah. Ama ben babama tahammul edemiyorum cok cahil bir insan. Bana bosuna dogdun bi ise yaramiyosun soyumu yurutmeyeceksin askere de gitmeyeceksin dedi. Bunun gibi nice seyler diyor bana namussuzmusum gibi hakaret ediyo ki ben basini yere egecek hicbirsey yapmadim. Bi sevgilim vardi cok asiktik birbirimize kucuktum ama israr ediyodu evlenelim diye istemeye geldiler babam vermedi. O da bitti. Kalbimde ki erkek sevgisi bombos . Bunu sevildigimde iyi anladim . Cikmazdaymisim gibi hissediyorum . Her gun allaha cok dua ediyorum hayirli bir kismet gondersin babamdan kurtulayim diye. Annem gidecegin yer cok mu iyi olacak sanki diyor. Bilmiyorum ama ben sevilmek istiyorum . Hemde cok sevildigim zaman kendimi degerli hissediyorum . Babamin yanindayken tam iyilesiyorum depresyon tekrarliyor . Artik herseyine uyuz oluyorum abdest alisina, namaz kilisina , yemek yiyisine . Narsistit kisiliginden nefret ediyorum . Ben ne yapabilirim ablalarim ne olur bir yol gosterin (
Lise sondayim . Oyle zorki surekli uyuyorum. Tamam ilac tedavi ediyo eyvallah ama ders calisamiyorum. Babam sagolsun. Ygs yi kazandim 2 sene aciktan okuyup dgs sinavina girip 4 yilliga tamamlayacagim insallah. Ama ben babama tahammul edemiyorum cok cahil bir insan. Bana bosuna dogdun bi ise yaramiyosun soyumu yurutmeyeceksin askere de gitmeyeceksin dedi. Bunun gibi nice seyler diyor bana namussuzmusum gibi hakaret ediyo ki ben basini yere egecek hicbirsey yapmadim. Bi sevgilim vardi cok asiktik birbirimize kucuktum ama israr ediyodu evlenelim diye istemeye geldiler babam vermedi. O da bitti. Kalbimde ki erkek sevgisi bombos . Bunu sevildigimde iyi anladim . Cikmazdaymisim gibi hissediyorum . Her gun allaha cok dua ediyorum hayirli bir kismet gondersin babamdan kurtulayim diye. Annem gidecegin yer cok mu iyi olacak sanki diyor. Bilmiyorum ama ben sevilmek istiyorum . Hemde cok sevildigim zaman kendimi degerli hissediyorum . Babamin yanindayken tam iyilesiyorum depresyon tekrarliyor . Artik herseyine uyuz oluyorum abdest alisina, namaz kilisina , yemek yiyisine . Narsistit kisiliginden nefret ediyorum . Ben ne yapabilirim ablalarim ne olur bir yol gosterin (