• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ahh ahhhh çok pişmanımm

gamze_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
280
0
96
Ankara
:kahve: sempatiksalakcinni KIZLARRR SACIM SIYAHTI KUAFORE 150 TL BAYILDIM ACIK KUMRAL YAPTIM TABII USTLER BAYA YIPRANDI..ERKEK ARKADASIMIN ISRARI ILE KOYU KAHVE YAPTIMM AMA COK AZ BEKLEDIM 20 DK FALANN...SIZCE ACIK KAHVE YAPMAK ICIN ORIELSIZ NE YAPMALIYIMM-tatlicadiarzu- :asigim:

eğer mesajlardaki foto seninse koyu renge devam et derim çünkü çok yakışmış. ama siyah değil de çikolata kahve falan yap. önce koyu kahve boyan biraz aksın. bu arada da saçına bakım yap. başka türlü açmaya kalkarsan saçların elinde kalır canım. allah korusun.

canım altta açıcı olduğu için renk akacaktır mutlaka..bi de deniz ve güneş görünce saç iyice akar rengi..bence biraz bekle..çünkü açtırmak zaten çok yıpratıcı oluyo maalesef..

tam net deil ama fena durmuyor yakışmış diyeceğim biraz bekle ayrıca zeyna ii bilir saç konusunda uzmandır sen onu dinle tamam mı tatlım ama dediğim giibi yakışmış

Bnce siyah saç sana çok yakışmış. bnde siyahtan dönmüştüm ama turuncumsu olmştu hiç beğenmemiştm.. bnce bi daha açıcı kullanmana gerek yok zaten açılır kendiliğinden..:)

ben siyahtan nasil donerim kizlarrrrr :D siyahtan çikip açik bi renge donmek istiyorum :D yada bilmiyorum ne renk yapsam:S

:kahve: sempatiksalakcinni KIZLARRR SACIM SIYAHTI KUAFORE 150 TL BAYILDIM ACIK KUMRAL YAPTIM TABII USTLER BAYA YIPRANDI..ERKEK ARKADASIMIN ISRARI ILE KOYU KAHVE YAPTIMM AMA COK AZ BEKLEDIM 20 DK FALANN...SIZCE ACIK KAHVE YAPMAK ICIN ORIELSIZ NE YAPMALIYIMM-tatlicadiarzu- :asigim:

canım beyaz sabunla yıka üstüne gene normal şampuanlarsın kremini falanda sürersin sertlesmede olmz ve rengi akıtır.

bana benzer bir durumdaymışsın bundan 1 ay önce palette natural serisinin 4.6 koyu kakao suna boyamıştım saçımı karamel renk bi saçım vardı boyadan önce e ne oldu saçlarım kızıl siyah gibi oldu resmen bi süre ayna kullanmadım bi cesaret gittim koleston yoğun açıcı birde 7 no kumral aldım şimdi kumralım hatta saçım koyu sarı gib güneşte. açıcısız saç rengin eski haline dönmez açıcı da çok yıpratıyor ama

bekle biraz ozaman derim kendine gelsin sacin hem akar hem bakimini yaparsin sonra yavas yavas istediyin renge dönersin cünki yipranmis sac da boyayi fazla kaldirmiyor bazi yerler tutarken bazi yerler tutmuyor alacali bir renk olur sonra

Back