Ahh ahhh :))

Eleştiride olur,olumsuz yorumda olur herkesin fikrine saygı duyarım..Zaten buraya fikirlerimizi belirtmek için yorum yapıyoruz ve herkesin düşüncesi aynı olmayabilir bunda sorun yok..Ama bir dengesizlik söz konusu olunca kızıyorum yani..Bir konu oluyor mesela gelini eziyor kaynanası,gelin sessiz kalıyor herkes başlıyor topa tutmaya,senin kendine saygın yok mu,ezikmisin sen,neden tavrını koymuyorsun,ben olsam o kocayı ve kaynanayı şöyle yaparım böyle yaparım..Sonra tavrını koyan bir insan olduğu zamanda saygısızsın,kaynanaya öyle mi davranılır bilmem ne..O konuda öyle konuşan insanlar,bu konuda böyle konuşuyor bu hoş birşey değil..Ve evet dediğin gibi demek ki polemik yaratmak için bu yorumlar yazılıyor burdan bu çıkıyor ortaya...

Evet ,yok kiz ustune atmadim direk ortaliga sadece yere yani okadarda canina kast etmedim makas kul tablasi cakma vardi onumde onu de onlari sactim bi okadar
ben de bi sinir anımda yapmıştım kızımın oyuncakları vardı onları atmıştım ama değişen bişey olmadı eski hamam eski tas

Bazen bende bende dağa kaçıp yaşamak istiyorum insanlarla anlaşabilmek ne zor bugün birileri de beni çıldırttı herkes haddini bilmeli biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…