- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
Eleştiride olur,olumsuz yorumda olur herkesin fikrine saygı duyarım..Zaten buraya fikirlerimizi belirtmek için yorum yapıyoruz ve herkesin düşüncesi aynı olmayabilir bunda sorun yok..Ama bir dengesizlik söz konusu olunca kızıyorum yani..Bir konu oluyor mesela gelini eziyor kaynanası,gelin sessiz kalıyor herkes başlıyor topa tutmaya,senin kendine saygın yok mu,ezikmisin sen,neden tavrını koymuyorsun,ben olsam o kocayı ve kaynanayı şöyle yaparım böyle yaparım..Sonra tavrını koyan bir insan olduğu zamanda saygısızsın,kaynanaya öyle mi davranılır bilmem ne..O konuda öyle konuşan insanlar,bu konuda böyle konuşuyor bu hoş birşey değil..Ve evet dediğin gibi demek ki polemik yaratmak için bu yorumlar yazılıyor burdan bu çıkıyor ortaya...Bazıları özellikle sirf benimle atışmaya geliyor konularıma onun icin zaten anlatacaklarimi kisitliyorum cunku A desem neden B degil B desem neden A demedin diyecek insanlar :)) ayni fikirde olmayada bilirler cok dogal ama yazıların bazisindan cidden elestiriden cok art niyet akıyor .. oyuzden yazmiyorum buda korktugumdan degil ya konum kilitleniyor ya ban yiyorum gereksiz yere ama ona ragmen birseyler cikartmaya calisiyorlar ya neyse artik
borek yapip tek kabın icinde oğluşunun onune koyup bana vermemeler filan benim zavallimda dokunamadı bile borege yesede kizmazdim zaten daha sonra
kvdede sınirlarimi zorladikca zorladi
O ne biçim kv
Valla tartışmayı geçinememeyi anlarımda evine gelmiş misafir e verilecek herzaman suyun yemeğin olur bu düşmanın bile olsa ... Ayıp etmiş fazlasıylaBoyle bi model -.-
ben de bi sinir anımda yapmıştım kızımın oyuncakları vardı onları atmıştım ama değişen bişey olmadı eski hamam eski tasEvet ,yok kiz ustune atmadim direk ortaliga sadece yere yani okadarda canina kast etmedimmakas kul tablasi cakma vardi onumde onu de onlari sactim bi okadar
Bazen bende bende dağa kaçıp yaşamak istiyorum insanlarla anlaşabilmek ne zor bugün birileri de beni çıldırttı herkes haddini bilmeli birazBugunde ortalığı dagıttım çok sukur :))
Acaba çıkıp dağda mı yaşasam diyorum bazen
Kucuklugumden beri dağda yaşayasım vardı zaten hayallerimde, ama gerçekler dağda yasamama engel malesef -.- kucuk sakin bir köyde olurdu oysa
Ne işim var bunca kalabalığın icinde kaçsan kaçılmıyor boğuyor adeta insan seli ..
Kafamda surekli uzaklaşmak var özellikle bulunduğum cevreden cunku en ufak ters hareket,söz benim nevrimi dönduruyor tahammul sınırım sifirlandi ne vardı eşimi alsam gitsem buralardan
"bicogunuz belki benim gibi dusunuyorsunuz ":))
Canım sıkıldı artık insanlarla uğraşmaktan bugun son noktayi koydum ama anlatsam gelecek taşlardan kafam yarılır onlarla bile uğrasasim yok bu aksam ama ohh canima degsındiyebiliyorum iyi dagıttım
Ne anlıyorlar bu kadar cekişmekten anlamıyorum
Kv bugun aklinca beni kizdirmaya calisti evine gittigimizde bi susmak bilmedi car car carborek yapip tek kabın icinde oğluşunun onune koyup bana vermemeler filan benim zavallimda dokunamadı bile borege yesede kizmazdim zaten daha sonra
kvdede sınirlarimi zorladikca zorladiama sonunda sessizlik sonrası fırtınamı koparttım tam oldu
Gidip eltiye yetistirmistir kesin oda kocasina yetistirir kocasida bana trip yapar herzaman ki gibi umrumdışı halbuki ...
bakıyorumda bana dokunmasalar kimseye bisey yaptiğım yok bu kadar dürttüklerine göre hoşlarına gidiyor galibabende artık kimseyi kirmaktan korkmuyorum zaten yemişim sevgi saygiyi düseceksede dussun seviyem birak ben kotu olayim kasinani kaşımak haktir
Bundan sonra nasıl seyler gorecegim bilemiyorum ama sıkılmısta olsam hazırım
Ahh annemm ahh annem hep arkamda oldugunu soyler durur
Evlendin diye kendini kimsesiz sanma birsey degismedi biz neyiz burda der..
Kızın hepsine yetiyor anne sen merak etme :)))
Iç döküş ^^