- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
Ayy olaya bak yaEvet ,yok kiz ustune atmadim direk ortaliga sadece yere yani okadarda canina kast etmedimmakas kul tablasi cakma vardi onumde onu de onlari sactim bi okadar
Ayy olaya bak yaEe kayınvalide ne tepki verdi sen öyle yapınca birşey söylemedi mi?
Valla bende kv,elti,görümce o bu şu hiçbiri yok.Var da tanışmadım bile.Ama eminim her ne yaptı isen haklıydın ve okurken benim bile içim soğudu ohhhhhhhhh dedim vallaha.Ağzına, yüreğine ,çemkirişine sağlık.Bugunde ortalığı dagıttım çok sukur :))
Acaba çıkıp dağda mı yaşasam diyorum bazen
Kucuklugumden beri dağda yaşayasım vardı zaten hayallerimde, ama gerçekler dağda yasamama engel malesef -.- kucuk sakin bir köyde olurdu oysa
Ne işim var bunca kalabalığın icinde kaçsan kaçılmıyor boğuyor adeta insan seli ..
Kafamda surekli uzaklaşmak var özellikle bulunduğum cevreden cunku en ufak ters hareket,söz benim nevrimi dönduruyor tahammul sınırım sifirlandi ne vardı eşimi alsam gitsem buralardan
"bicogunuz belki benim gibi dusunuyorsunuz ":))
Canım sıkıldı artık insanlarla uğraşmaktan bugun son noktayi koydum ama anlatsam gelecek taşlardan kafam yarılır onlarla bile uğrasasim yok bu aksam ama ohh canima degsındiyebiliyorum iyi dagıttım
Ne anlıyorlar bu kadar cekişmekten anlamıyorum
Kv bugun aklinca beni kizdirmaya calisti evine gittigimizde bi susmak bilmedi car car carborek yapip tek kabın icinde oğluşunun onune koyup bana vermemeler filan benim zavallimda dokunamadı bile borege yesede kizmazdim zaten daha sonra
kvdede sınirlarimi zorladikca zorladiama sonunda sessizlik sonrası fırtınamı koparttım tam oldu
Gidip eltiye yetistirmistir kesin oda kocasina yetistirir kocasida bana trip yapar herzaman ki gibi umrumdışı halbuki ...
bakıyorumda bana dokunmasalar kimseye bisey yaptiğım yok bu kadar dürttüklerine göre hoşlarına gidiyor galibabende artık kimseyi kirmaktan korkmuyorum zaten yemişim sevgi saygiyi düseceksede dussun seviyem birak ben kotu olayim kasinani kaşımak haktir
Bundan sonra nasıl seyler gorecegim bilemiyorum ama sıkılmısta olsam hazırım
Ahh annemm ahh annem hep arkamda oldugunu soyler durur
Evlendin diye kendini kimsesiz sanma birsey degismedi biz neyiz burda der..
Kızın hepsine yetiyor anne sen merak etme :)))
Iç döküş ^^
Valla bende kv,elti,görümce o bu şu hiçbiri yok.Var da tanışmadım bile.Ama eminim her ne yaptı isen haklıydın ve okurken benim bile içim soğudu ohhhhhhhhh dedim vallaha.Ağzına, yüreğine ,çemkirişine sağlık.
P:S ..Resimdeki kediye de bayıldım bayıldım.
Eşinde üzülmüştür şimdi yazık..Keşke olay bu noktaya gelmeseydi ama olan olmuş artık yapacak birşey yok..Konuyuda tam bilmediğim için birşey diyemiyorum ama herneyse sorun umarım bir an önce çözülür..Yok uzamadı fazla ayrildik zaten uzasa eşim bana degil ona kizardi biliyor
Eşinde üzülmüştür şimdi yazık..Keşke olay bu noktaya gelmeseydi ama olan olmuş artık yapacak birşey yok..Konuyuda tam bilmediğim için birşey diyemiyorum ama herneyse sorun umarım bir an önce çözülür..
Aman canim bosver kimin ne dedigini. İnsanlar her seye yapacak bir yorum bulurlar. Alttan alsan sen niye kendini ezdiriyorsun gururun yok mu falanlar filanlar. Sesini cikarsan vay efendim buyuge saygisizlik vb ve hatta daha fazlasi. En iyisi nasil mutluysan nasil huzurluysan oyle yasa. Kv biraz olgun olsun da annelik yapsn madem oyle. Kisaca kafana tokadan baska bir sey takmayacaksin bu dunyada ve kimseye zorla katlannayacaksin. AmaaannnnYok burda fazla incigine cincigine girmek istemiyorum kimseye
Onceki konularimdan tecrube ettim buladari kafi benim annemde sessizdi bilirim ne oldugunu :))
Aman canim bosver kimin ne dedigini. İnsanlar her seye yapacak bir yorum bulurlar. Alttan alsan sen niye kendini ezdiriyorsun gururun yok mu falanlar filanlar. Sesini cikarsan vay efendim buyuge saygisizlik vb ve hatta daha fazlasi. En iyisi nasil mutluysan nasil huzurluysan oyle yasa. Kv biraz olgun olsun da annelik yapsn madem oyle. Kisaca kafana tokadan baska bir sey takmayacaksin bu dunyada ve kimseye zorla katlannayacaksin. Amaaannnn
Varsa oyle bir imkan hic durma kafan rahat olur hic degilseNormalde huzursuz edenden uzaklaşma egilimim var ama kv olunca fizana taşınmamiz lazim
Varsa oyle bir imkan hic durma kafan rahat olur hic degilse
İnsallah bulur canim kurtulursunuz sen de kocanda. Adama da yazik sana da.Sehir degisikligi dusunuyoruzda o sehirden is bulabilse -.- kosa kosa gitcez
İnsallah bulur canim kurtulursunuz sen de kocanda. Adama da yazik sana da.
Kayınvalidenle arandaki sorun ne peki? Sana kötü mü davranıyor,öyle davranıyorsa sebebi ne? Neden anlaşamıyorsunuz?Uzulmustur zaten oda yazik tedirgin duruyor birbirimize bisey dermiyiz diye gerginlik olsun istemiyor bende istemem ama bi sussa ben zaten durduk yere kimsenin ustune gitmem agzimdan herhangi ima bisey asla cikmaz ama durduk yere alttan allttan ates verildimi eee artik ne yapayim benimde bi kaynama noktam var ben bana bisey yapilmadikca kimseye tavur surat yapip i
Laf atmiyorum asla
Kayınvalidenle arandaki sorun ne peki? Sana kötü mü davranıyor,öyle davranıyorsa sebebi ne? Neden anlaşamıyorsunuz?
Kayınvalideler oğullarını paylaşamıyor gelinle o yüzden böyle yapıyorlar bence..Çünkü hep erkek annelerinde bir sorun var..Kız annelerinin sorun çıkarttığı çok nadirdir yani..Onu bende anlamadim neyi paylasamiyoruz ama illa laf sokup gicik bir hareket birsey yapiyor soyluyor aslinda bi sussa boyle olmayacak ama agzi durmuyor niyeyse somut olarak bi sorun yok
Kayınvalideler oğullarını paylaşamıyor gelinle o yüzden böyle yapıyorlar bence..Çünkü hep erkek annelerinde bir sorun var..Kız annelerinin sorun çıkarttığı çok nadirdir yani..
Seni kıskanıyor demek ki..Birde kayınvalideler çocuklarının evlendiklerini kabul etmiyorlar,düzenin eskisi gibi devam edeceğini zannediyorlar ve gelinleri yoksayarak kendi sözlerini dinlettirmek istiyorlar..Artık çocuklarının bir eşleri olduğunu,ayrı bir düzenleri olduğunu kabul etmek istemiyorlar...Muhtemelen cunku esim benimle daha çok ilgileniyor diye annesi "sen evin babasiydin noldu sana" gibisinden laf soylemisti bi kere esim evin en kucugu ve en son evlenen benden once annesi oglusu sayesinde bi eli yagda bi eli balda yan gelip yasamiş :))) ama o iş oyle olmuyor iste hala onu bekliyor heralde yetmemis onca sene -.- ki kvnn kendi eside hayatta yalniz fln degil yani
Seni kıskanıyor demek ki..Birde kayınvalideler çocuklarının evlendiklerini kabul etmiyorlar,düzenin eskisi gibi devam edeceğini zannediyorlar ve gelinleri yoksayarak kendi sözlerini dinlettirmek istiyorlar..Artık çocuklarının bir eşleri olduğunu,ayrı bir düzenleri olduğunu kabul etmek istemiyorlar...
Zamanla anlar anca alışıyordur sanaYani durduk yere bu hareketleri onu gosteriyor hatta esimin abisi annecidir obur gelinine rahat rahat konusur ona yaptigini banada yapmaya ugrasiyor da o birazcık zoranlicak daha