Cilt Bakımı Ürünleri ahh ah keske olsaydı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

phrmcst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
822
2
MERHABAA MILLETTT
^^^^AHH AH KESKE ŞÖÖYLE BIR URUN OLSAY DI DA ŞU IŞİME YARASAYDI NE IYI OLURDU ^^^^
DEDIGINIZ BIR KOZMETIK URUN VARMIII ???
HAYDII HAYAL GÜCÜMÜZÜ ZOLAYALIMM BAKALIMM NELER CIKACAKKK boshayallersmile
meselaaa bebekler ıcın sınekkov olsaydıı keskee bebıslerımızı haın sınekler ısıramazdııı hihoyyyt

keşke öyle bi krem olsaydıki sürdüğün heryeri ışıl ışıl pürüssüz yapsaydı
mesela ordaki hangi problem varsa onu yok etseydi
sivilce,kırışıklık,kıl tüy ne varsa temizleseydiboshayallersmile

keşke yıkayınca bile çıkmayan kan kırmızısı bir ruj olsaydı günde 50 kez ruj sürmek zorunda kalmazdım:KK1:

keşke hiç çıkmayn bi rimelim olsaydı rimel sürmekten yoruldum:KK43:(((

Keşke öyle bir krem olsaki bacaklarıma sürdüğümde kıl tüy bir daha bana ugramasa bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çünkü kıllardan
artı sarışınım :KK70:
esmer olsaydım Allah yanı :KK70:

tatlım kalıcı rj var yanı ıranlı arkadasım ırandan getırmıstı..bır arastr ıstersen .
bır dha ugramayan kıl tuy kremıne ayda 1 uygulamalı olan olsa bılem razıyım yafuu :KK43:(
kalıcı rımell ıvıttt gereklı,waterproff u cıkarana kdr canımız cıkıo

Öyle bir krem olsaydıki sürdüğüm anda selülit,çatlaklar,izler yok olsaydı.
öyle bir krem olsaydıki dudaklarıma,gözleimre ve kalçama sürdüğünde silikon etkisi yapsa ve hep öyle kalsa.
Öyle bir krem olsaki cildime bir kere sürsem ve bebek gibi pürüzsüz bir yüzüm olsa.
Öyle bir krem olsaki tüm vücudumu bronz gösterse ve hep öyle kalsa.
Öyle bir krem olskai yüüzme bir sürsem ışıl ışıl parlasa ve bir dahada makyaj yapmaya bile greke kalmayacak kadar güzel görününen bir yüüzm olsa
:))))) bunlarda benden.

Sürdüğün an sivilceleri geçiren bi krem olsaydı başka bişe istemem :smiley-cool:

öle bi saç boyası olsaydı ki istediğin an istediğin renge dönüşebilseydi ve tamamen kalıcı olup yeni çıkan kısımlar da o renkten çıksaydı:p anaaammm çok uçtum galiba yavsempatiksalakcinni

X