ah şu yumurtaaa ve yumurtlama

eyif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
338
2
slm canlarım bişey sorucam ben 7 gün adet oluyorum yumurtlama günümü genelde akıntı şeklinden ve kasık ağrısından tahmin etmeye çalışıyorum 8 aydır deniyoruz olmuyo bugün netten adet tarihini yazıp yumurtlama tarihini öğreniyoruz yaa o siteye girdim ama benim ya adetin hemen bitimini gösteriyoo ya da adetin son günlerini bu mümkünmü benim yumurta kıvamı gibi olan uzayan akıntım adet bittikten üç dört gün sonra oluyoo ben onu baz alayım değilmii

Canim Bak Benimde Erken Oluyor.. Ben Ateşölçme Yöntemiyle Saptadim Ben Adetimin 9.günü Yumurtluyom.. Nasi Biliyom.. Diş Gebelik Geçiridğimde Adetimin 8.günü Beraberlik Yaşadik.. Ve Tutu.. Ateşimde 9.gün Düşüktü Sonra çikti.. Yani Olabiliyor.. Erken Yumurtlamada.. Ben Erken Gidaklayanlardanim Meselaa:)

Bende Samira'ya katılıyorum. Mutlaka ısı ölçümü yap, yoksa drların söylediği günler ya da internetteki otomatik hesaplayıcılarla bu iş zor.

Isını ölçerek kendini tanır ve yumurtlama gününü bulursun. Her ay değişir insanın yumurtlama günü ama en azından yaklaşık günleri tahmin edebilirsin. Ben bu yöntemle hamile kaldım, tavsiye ederim. a.s.

kac gunde bır adet oluyon cnm

pekı arkadasım yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyomusun. yanı erken yumurtlayan arkadasların adet dongusu kac gunde bır oluyoo???:sm_confused:

yeşimcik 26 günde bir adet oluyorum 18 nisanda adet olmam lazım şuan ara ara kasıklarımda ağrı oluyo galiba yine adet olucam hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli dünyalar güzeli bebeklerimiz en kısa zamanda gelsin bize inşallah

GÜZELİM TAKILMA O SİTEDE VERİLEN GÜNLERE. SEN ADETİN BİTER BİTMEZ ÇALIŞMALARA BAŞLA AMA 1 GÜN ÇALIŞ BİRGÜN ARA VER.

bencede günlere takılmamak lazım insan dahada cok stres oluyo bencde adet bittikten sonra baslayıp gün asırı olucak hem dahada stresiz oluyo bişde günleri akılda tutmamamk lazım işin bası stres olmamamsı lazım...

doğru diyosunuz valla günleri unutmaklazım adet bittikten sonra başlanacak adet başlayanakadar yapılacak :)

pekı arkadasım yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyomusun. yanı erken yumurtlayan arkadasların adet dongusu kac gunde bır oluyoo???:sm_confused:

canım önceden 26 günde oluyordum.. ama şimdi 28 günde oluyorum.. luteal fazım uzun benim.. erken gıdaklyıom ama adet döngüm 28 gün..:)

cnm ben sana tiyo veriim düzenli adet gören bi bayansan adet gününün ilk gününden itibaren sayıcaksın ve 12.14.16. günlerde gebe kalma olasılığın daha yüksek (yumurtlama günlerin) bu günleri değerlendiriceksin ayda 1 şansın var çünkü birde ilişkiden sonra sabaha kadar yerinden kıpırdamıcaksın sıvıyı içinde tutucaksın anlarsın işte ve stresten uzak durucaksın tecrübe konuşuyor ben öyle yaptım 3. ayda gebe kaldım şimdi ufaklığı bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…