Ah şu sivilcelerrr!

beyzaahsyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
25
18
3
28
Hanımlar meraba yuzumdeki sivilcelerden dolayı bugün hastaneye gittim doktor aknefloks krem tetradox hap sivex losyon ve benzycamin jel verdi. Akşam hepsi kullanılacakmış ama akşam yapacaklarim arasında öncelik sırası nasıl olmalı bilemedim?? Bunları kullanan varmı faydasını gordunuz mü

Cnm eğer tamamen geçsin diosan yakın zmanda gebelik vs düşüncen yoksa hazır kış ayındayken acnegen roucuttane kullan derim ismini yanlış yazmış olabilirim ama

Tetradox bulantidan başka bisey yapmadı bende diğer kremler de işime yaramadı suan 3. Kez aknetrent kullanıyorum.yanaklarimda asla sivilce çıkmazdi suan yanaklarimdada çıktı çıldırmak üzereyim umarım bu ilaçlar senin işine yarar

canım önce sivilceleri kusturuyolar deri altındaki sonra tamamen yok oluyor ise yaradığını gösteriyormuş

gebelik düşünüyorum hayatım ya :))
O zman sakinnnn cnm sakin kullanma . Ben kullandım düğünum den 1 ay önce bıraktım bi buçuk sene oldu ilacı bırakalı nerdeyse . Rahat bi 1 sene geçmeli diolar ilaç maf edio vücudu ama gerçekten iyi gelio. Bence çıkan sivilcelerine sarımsak sur.

Benim sürmedigim krem kalmadı. Çok kafama takıyormuşum stresten çıkıyormuş. Bi ara hiç takmadım amaan dedim geçiştirdim şu an bi tane bile sivilcem yok. Adet olacagım zamanlar bi iki tane çıkıyor o kadar. Yani diyecegim kafana takma umursama. Herşey bilinçaltıyla alakalı.

Kimyasal peeling yaptir bi kac seansta kurtulursun.. ama tekrar etsin istemiyorsan aknenin 4 patojeninde etkili bi urun kullanman gerekiyor.. bi cok eczane markasinda var bu tarz urunler onceligin sebum uretimini tamamen baskilayan bi urun olmasi gerekiyor birde yuzunu yikadiktan sonra kesinlikla havlu kullanma mumkunse kulla at kagit havlulardan kullan

Kızlar bide bir krem varmış ölü deriyi yok eden sürünce deri dökülüyormuş cild düzeliyormuş bu kremi bilen yada kullanan varmı lütfen yazsın bana teşekkür ederim.

Icerisinde aha(alfahidroksiasit) olan kremlerin tamami soyucu etkiye sahip.. yalniz kullanimi cilt tipine gore degisir.. hassas ciltler kullanamaz.

Icerisinde aha(alfahidroksiasit) olan kremlerin tamami soyucu etkiye sahip.. yalniz kullanimi cilt tipine gore degisir.. hassas ciltler kullanamaz.
Canım hassas derken?Mesela ben bi kaşımı aldirayim hemen kızarır cildim bonyo dan çıkınca hep kızarıklık oluyor yüzümde.Bu soyucu kremi kullanmak zararlı mı? ?ben yurt dışında kalıyorum ve yarın cild doktorunda randevum var bilgilendirsen sevinirim (türkçe iyi deyil özür dilerim )

Cilt doktoruna danisicakmissin zaten benim culdini gormeden bisey demem yanlis olur ama anlattina bakılırsa hassas bi cilde sahipsin

Cilt doktoruna danisicakmissin zaten benim culdini gormeden bisey demem yanlis olur ama anlattina bakılırsa hassas bi cilde sahipsin
Evet canım öyle galiba ama bu deri soyan kremi denemek istiyorum burdaki doktorlar bi tuhaf hemen istiyorum deyice veriyor korkuyorum da kullanmaya bilmiyorum

Yarin sen doktorundam bi cilt tipini ogren ve sivilcelerinin nedenini ona gore krmleri almadan tekrar torum yapabilirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…