- 25 Ocak 2016
- 25
- 18
- 3
- 28
- Konu Sahibi beyzaahsyn
-
Cnm eğer tamamen geçsin diosan yakın zmanda gebelik vs düşüncen yoksa hazır kış ayındayken acnegen roucuttane kullan derim ismini yanlış yazmış olabilirim amaHanımlar meraba yuzumdeki sivilcelerden dolayı bugün hastaneye gittim doktor aknefloks krem tetradox hap sivex losyon ve benzycamin jel verdi. Akşam hepsi kullanılacakmış ama akşam yapacaklarim arasında öncelik sırası nasıl olmalı bilemedim?? Bunları kullanan varmı faydasını gordunuz mü
canım önce sivilceleri kusturuyolar deri altındaki sonra tamamen yok oluyor ise yaradığını gösteriyormuşTetradox bulantidan başka bisey yapmadı bende diğer kremler de işime yaramadı suan 3. Kez aknetrent kullanıyorum.yanaklarimda asla sivilce çıkmazdi suan yanaklarimdada çıktı çıldırmak üzereyim umarım bu ilaçlar senin işine yarar
gebelik düşünüyorum hayatım ya :))Cnm eğer tamamen geçsin diosan yakın zmanda gebelik vs düşüncen yoksa hazır kış ayındayken acnegen roucuttane kullan derim ismini yanlış yazmış olabilirim ama
benzycamin çok iyi diyolar canım kullandınmibende geçici çözüm oldu, tamamiyle geçmedi
O zman sakinnnn cnm sakin kullanma . Ben kullandım düğünum den 1 ay önce bıraktım bi buçuk sene oldu ilacı bırakalı nerdeyse . Rahat bi 1 sene geçmeli diolar ilaç maf edio vücudu ama gerçekten iyi gelio. Bence çıkan sivilcelerine sarımsak sur.gebelik düşünüyorum hayatım ya :))
benzycamin çok iyi diyolar canım kullandınmi
Canım hassas derken?Mesela ben bi kaşımı aldirayim hemen kızarır cildim bonyo dan çıkınca hep kızarıklık oluyor yüzümde.Bu soyucu kremi kullanmak zararlı mı? ?ben yurt dışında kalıyorum ve yarın cild doktorunda randevum var bilgilendirsen sevinirim (türkçe iyi deyil özür dilerim )Icerisinde aha(alfahidroksiasit) olan kremlerin tamami soyucu etkiye sahip.. yalniz kullanimi cilt tipine gore degisir.. hassas ciltler kullanamaz.
Evet canım öyle galiba ama bu deri soyan kremi denemek istiyorum burdaki doktorlar bi tuhaf hemen istiyorum deyice veriyor korkuyorum da kullanmaya bilmiyorumCilt doktoruna danisicakmissin zaten benim culdini gormeden bisey demem yanlis olur ama anlattina bakılırsa hassas bi cilde sahipsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?