Ah şu dişler..İmplant?

kjhytlsa

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
55
99

Benim derdim dişlerim. Konum bu bölümde kalırsa çok mutlu olurum.

Arkadaşlar ok işaretiyle gösterilen dişlerim çok sorunluydu. Sondan bir önceki dişim süt dişi olduğu için 4 sene önce çekilmek zorunda kaldı. Onun yanındaki de şuan aşırı sallanıyor, tutup çeksem elimde kalacak gibi. O kadar moralim bozuk ki..Bu diş düşünce de alt iki yer koskocaman boşluk olarak kalacak. Asla sol tarafımla çiğneyemiyorum.

Birinci sorum:
Bu dişimde gidince konuşmam peltekleşir mi?
İkinci sorum: İmplant yaptırmayı düşünüyorum, ama implant yaptıranların yorumlarına bir baktım da aşırı korktum neredeyse %80 hep bir problem çıktığını yazmış. Hatta aylarca yumruk yemiş gibi yüzü şişenler ve düzelmeyenler bile varmış. Çok korkunç geldi okudukça.. Bir de 2-3 ay bekleme süresi varmış, bu süreçte bomboş mu kalıyor orası?Gülünce boşluk olduğu çok belli olacak çünkü. Acaba aranızda implant yaptıran var mı? Memnun musunuz? Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.

Bu çok teknik bir konu diş hekimi olmayan bir kimsenin bu konu hakkında sağlıklı bilgi verebileceğini sanmıyorum

Ben de geçen yaz sevdiğim bir dişimi kaybettim. Sondan bir önceki dişimdi. Çok üzülüyorum Param olmadığı için implant yaptıramadım ama yaptırmak istiyorum. Diş çekildikten 1 ay sonra yapabiliriz demişti doktorum.

Annem yaptırdı senelerdir kullanıyor, bir sorun çıkmadı. Yaptırma aşaması birazcık zorlu sadece. Vidayı taktıktan sonra hemen dişi takmıyorlar. Bekleme süresi var. Sanırım vücudun alışması için olabilir.

Kaybettiğimiz diş için en uygun çözüm implant gibi geliyor bana. Doktorum da o şekilde önermişti. Yan yana 2 diş gidince birine implant yapıp diğerini ona bağlıyorlar sanırım. Uydurmaymış gibi geldi şu an emin olamadım

Bu tarz konularda internette hep şikayetleri okuruz çünkü millet olarak sızlanmayı seviyoruz bence. Bir de öfke sitem o şekilde yansıtılıyor ister istemez. Ama çok memnun kaldığı bir tedaviyi gidip de üye olduğu platformda paylaşan nadirdir. Anca tavsiye istenirse fikir verilir. O yüzden olumsuz yorumların çokluğuna pek aldanmayın bence. İyi araştırıp işinin ehli bir hekim bulun kafi :)

İmplant yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız ve Ankara'daysanız iyi bir yer önerebilirim. Tüm sorularınızı da cevaplayacaklardır.

İmplant yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız iyi bir yer önermek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…