• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah şu azilar

melike45_56

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
18
1
1
29
Herkese iyiaksamalar ya 16 aylık oğlum var 2 haftadır su azı dişleri bizi mahvetti ne zman çıkar ve ne sıkıntılar yaşadınız bide büyüme atağı mi yasiyiruz anlamıyorum ki uykusuzum yorgunum yavrumda uykusuz her gece kalkıp ağlıyor ağzını da açtırmıyor iştahı desen hiç yom boyke birsey yaşayan varmı normamli

Merhaba iyi akşamlar. Benim de kızım var 14 aylık olcak yakında. 3 azı dişi birden çıkıyor şuan. Çok yoğun bir şekilde salya akışı var 3 gündür su gibi de ishaldi dişten dolayı. Bazen birden çığlık ata ata ağlıyor yavrum o an canı çok yanıyor belli sonra sakinleşiyor. İştah kaybı yaşamadık biz gece uykusuda iyi 2 gecedir çığlık atarak ağlıyor kucağıma alınca sakinleşiyor uykuya devam ediyor. Sanırım ben şanslı olanlardanım endişelenmeyin lütfen her 10 çocuktan 8 i sizin yaşadıklarınızı yaşıyor çok normal bu. Ben 12 saate bir calpol veriyorum ateşi olmasa bile ağrısını alsın diye. Birde tetagel granül çok işe yarıyor rahatlatıyor tavsiye ederim. Bol bol su içsin soğuk şeyler yedirin yoğurt yemeyi seviyorsa içine ince bulgur pişirin koyun. Sabahları hiç bişey yemiyorsa bi kaşık pekmez verin zorlada olsa. Probiyotik damla kullanın 10 damla günde bi kaşık yoğurt yerken mesela içine sıkın hem bağışıklığı güçlenir hemde bağırsakları toparlanır. İkimizinde ilacı sadece zaman bi 10 gün sürer böyle çok yorucu ama çaresizler yavrularımız onlarda ilk acılarını yaşıyorlar Allah şifa versin bebeğinize

Back