Okuldan bir çocukla 2 hafta konuşup çıkmaya başlamıştık 1 gün çıktık daha sonra içimde ki duygu yoğunluğunu çözemiyorum seni seviyorum senin yanında mutluyum ama kendi içimde çözemediğim çok şey var demişti sonra ben bunu hazmedemedim ayrıldık aradan 5 gün sonra yine ben mesaj attım seni anlamak istiyorum tekrardan konuşmaya başlayalım diye neyse 4 hafta konuştuk sonra yine benden uzaklaşmaya başladı ben bunu sildim çıkardım her yerden sonra 2 hafta sonra eski sevgilisinin bunu takip ettiğini gördüm işte gene dayanamayıp mesaj attım nasıl konuşursun gibisinden o da bana konuşsam ne olur konuşmasam ne olur beni silen çıkaran sensin dedi ikana etmeye çalıştı bir şey yok gibisinden sonra gene konuşmayı kestik artık o kadar kötü durumdaydım ki onu seviyordum ağlayıp duruyordum filan 2 hafta sonra gene mesaj attım gerçeğini söyle bana dedim benim şu an için tek gerçeğim kpss dedi bana ama senin kalbin çok güzel bunu üzerine alınma dedi kimseyi istemiyorum çevremde dedi sonra aradan bir süre geçtikten sonra gene mesaj attım çünkü biz ilk yürüyüşümüzde yıldızlara bakmıştık daha sonra o bana beraber ilk yürüyüşümüzün şahidi demişti o günden sonra yıldız emojisi bizim simgemiz gibi olmuştu ve hala konuşmadığımız halde yıldızı neden hala profilinde tuttuğunu merak ettim bunu soracaktim kalsın ne olacak dedi bana neyse sonra 5 gün sonra o bana mesaj attı yeniden denemeye konuşmaya karar verdik sonra 1 hafta berecemedik yine bunu. Sonra yine ben mesaj attım doğum gününde çok güzel bir mesaj attım ve sonra okullar açıldı beni bir kafede gördü ekleştik konuşmaya başladık yeniden sevgili olduk tamam dedim bu sefer birbirimizi kaybetmek yok ama bu mutlulukta kısa sürdü sadece 16 gün.. saçma sapan bir nedenden dolayı ayrıldık beni terk etti engelledi ve sadece 2 hafta sonra okuldan başka bir kızla çıkmaya başladı ayrıldığımız gün bile beni sevdiğini söyleyen adam başkasına dokundu benden sonra. Ben tabi bu haberi alınca yıkıldım canımı en çok acıtan da yeni sevgilisiyle ilişki tarihini profiline yazıp ikimizin simgesini yanına eklemesi ve okulda beni görünce hala bakıyor yeni sevgilisi hakkında okul üstünden geçmiş demiş benim ahımı aldığını düşünüyormuş. Bana çok güvendiğini söylüyordu beni çok sevdiğini söylüyordu şimdi başka kızla olması canımı çok acıtıyor ve o benim ilkimdi.