Umut verici bir örnek de olmasına çok sevindimmm, sizin eşiniz ne oldu da değişti kedi gibi oldu acaba?Esim de ayyynen boyleydi ki o beklemez biri benle diyaloga girse direkt dalardi.. su an kedi gibi masallah :) yani hala kiskanc ama oyle agresif degil bana eslik eder dikkat eder.. yani evlenince degisebilme ihtimali var mi yok mu en iyi sen anlarsin.. ama eger hep bu sekilde giderse daha 1 yili dolmadan bikar mefret edersin
Hımmm işin zor güzelim . Ama nasipten öte yol yoktMerhaba kızlar, bu benim forumda açtığım ilk konum. Uzun zamandır uzaktan takip ediyordum ama ilk kez benim de işim düştüBiraz da çekiniyorum yazmaya.
Benim 2,5 senelik bir ilişkim var ama sevgiliyiz diye şeyapmayın görüştüğümüzü aileler de biliyo bikaç ay sonra da Allah kısmet ederse istemeye gelecekler. Her şey çok güzel birbirimizi çok seviyoruz ama aşkımız kadar büyük de bir sorunumuz var: kıskançlık. Sevgilim beni herkesten her şeyden kıskanıyor hani seven kıskanır tamam ama bu o kadar abartıyor ki yolda yürürken biriyle göz göze gelsem hemen neden baktın beğendin de mi baktın diyor kavga ediyoruz. Otobüste camdan dışarı bakıyorum durakta durunca bakma ne bakıyosun erkekler var diyo. Mesela bi gün markette deodorant bakıyoruz reyon görevlisi çocuk başka bi şey getirdi bu size daha iyi gider dedi benimki orda hiçbi şey demiyo sonra marketten çıkınca bana iki saat surat asıyo neden bi şey demedin hoşuna mı gitti öyle demesi filan burnumdan getiriyo resmen. Ben bu sene üniye başladım erkeklerle konuşma diyo ama insanlar bi şeyler soruyo arkadaş olmak istiyo herkesi tersliyorum tamam hep kızlarla görüşüyorum. Ona da bi şey buluyo. Geçen gün kızlarla buluştuk sonlara doğru birinin kardeşi de gelmiş eve götürmek için o da yarım saat oturdu bizden iki yaş küçük ama aynı gösteriyo. Benimki degeldi beni almaya bana niye söylemedin erkek olduğunu bilsem seni göndermezdim diyo. Yani kıskansın ama benimki elinden gelse beni kafese kapatcak kaç kere konuştuk bunu ben daralıyorum nefes alamıyorum diyorum bütün hayatım sana kendimi aklamakla geçiyo diyorum ben böyleyim seven insan kıskanır diyo çıkıyo işin içinden. Napıcam kızlar bi yardım edin çok seviyorum o da çok seviyo ama işler ciddileştikçe iyice dertlendim
Valla alistirdim sanirim :) yani oyle tersine gitmeden sinir etmeden inata bindirmeden davrandim.. yani yavas yavas kilik kiyafette gozunu alistira alistira giyindim..nkrmalde askili, etek, uzerime oturan kot pantolon giyince kiyameti koparirdi..yavas yavas iste once kotu giydim ama uzerine gelecek uzun birseyler giydim..iste giderek o giydigimi kisalttim normal boy giydim falan :) yani tamamen alistira alistira oldu olay :) iste ne bileyim markete belli bir saatten sonra bile ko saat aksam 5 ten sonra mesela asla cikamazdim cikarsam da goruntuku arardiUmut verici bir örnek de olmasına çok sevindimmm, sizin eşiniz ne oldu da değişti kedi gibi oldu acaba?
yarın onur gun cocugun olur okuldan velı gelır senle konsuur namusuna bıle laf edebılır kıksanclık tamam ama nıye baktın derken senden suphe edıyorMerhaba kızlar, bu benim forumda açtığım ilk konum. Uzun zamandır uzaktan takip ediyordum ama ilk kez benim de işim düştüBiraz da çekiniyorum yazmaya.
Benim 2,5 senelik bir ilişkim var ama sevgiliyiz diye şeyapmayın görüştüğümüzü aileler de biliyo bikaç ay sonra da Allah kısmet ederse istemeye gelecekler. Her şey çok güzel birbirimizi çok seviyoruz ama aşkımız kadar büyük de bir sorunumuz var: kıskançlık. Sevgilim beni herkesten her şeyden kıskanıyor hani seven kıskanır tamam ama bu o kadar abartıyor ki yolda yürürken biriyle göz göze gelsem hemen neden baktın beğendin de mi baktın diyor kavga ediyoruz. Otobüste camdan dışarı bakıyorum durakta durunca bakma ne bakıyosun erkekler var diyo. Mesela bi gün markette deodorant bakıyoruz reyon görevlisi çocuk başka bi şey getirdi bu size daha iyi gider dedi benimki orda hiçbi şey demiyo sonra marketten çıkınca bana iki saat surat asıyo neden bi şey demedin hoşuna mı gitti öyle demesi filan burnumdan getiriyo resmen. Ben bu sene üniye başladım erkeklerle konuşma diyo ama insanlar bi şeyler soruyo arkadaş olmak istiyo herkesi tersliyorum tamam hep kızlarla görüşüyorum. Ona da bi şey buluyo. Geçen gün kızlarla buluştuk sonlara doğru birinin kardeşi de gelmiş eve götürmek için o da yarım saat oturdu bizden iki yaş küçük ama aynı gösteriyo. Benimki degeldi beni almaya bana niye söylemedin erkek olduğunu bilsem seni göndermezdim diyo. Yani kıskansın ama benimki elinden gelse beni kafese kapatcak kaç kere konuştuk bunu ben daralıyorum nefes alamıyorum diyorum bütün hayatım sana kendimi aklamakla geçiyo diyorum ben böyleyim seven insan kıskanır diyo çıkıyo işin içinden. Napıcam kızlar bi yardım edin çok seviyorum o da çok seviyo ama işler ciddileştikçe iyice dertlendim
benımkı nıye baktın nıye ettın asla demez baskası gelse konusa lafa gecer konsumama ızın vermez bu konuda olgun ama gıyımıme cok karısır akyajda karısmaz ama havuz,erkeklerle konusma ve gıyım dar pantolon gıyemem ayrıldık tabı havuza gttım dıyeMerhaba kızlar, bu benim forumda açtığım ilk konum. Uzun zamandır uzaktan takip ediyordum ama ilk kez benim de işim düştüBiraz da çekiniyorum yazmaya.
Benim 2,5 senelik bir ilişkim var ama sevgiliyiz diye şeyapmayın görüştüğümüzü aileler de biliyo bikaç ay sonra da Allah kısmet ederse istemeye gelecekler. Her şey çok güzel birbirimizi çok seviyoruz ama aşkımız kadar büyük de bir sorunumuz var: kıskançlık. Sevgilim beni herkesten her şeyden kıskanıyor hani seven kıskanır tamam ama bu o kadar abartıyor ki yoldan b yürürken biriyle göz göze gelsem hemen neden baktın beğendin de mi baktın diyor kavga ediyoruz. Otobüste camdan dışarı bakıyorum durakta durunca bakma ne bakıyosun erkekler var diyo. Mesela bi gün markette deodorant bakıyoruz reyon görevlisi çocuk başka bi şey getirdi bu size daha iyi gider dedi benimki orda hiçbi şey demiyo sonra marketten çıkınca bana iki saat surat asıyo neden bi şey demedin hoşuna mı gitti öyle demesi filan burnumdan getiriyo resmen. Ben bu sene üniye başladım erkeklerle konuşma diyo ama insanlar bi şeyler soruyo arkadaş olmak istiyo herkesi tersliyorum tamam hep kızlarla görüşüyorum. Ona da bi şey buluyo. Geçen gün kızlarla buluştuk sonlara doğru birinin kardeşi de gelmiş eve götürmek için o da yarım saat oturdu bizden iki yaş küçük ama aynı gösteriyo. Benimki degeldi beni almaya bana niye söylemedin erkek olduğunu bilsem seni göndermezdim diyo. Yani kıskansın ama benimki elinden gelse beni kafese kapatcak kaç kere konuştuk bunu ben daralıyorum nefes alamıyorum diyorum bütün hayatım sana kendimi aklamakla geçiyo diyorum ben böyleyim seven insan kıskanır diyo çıkıyo işin içinden. Napıcam kızlar bi yardım edin çok seviyorum o da çok seviyo ama işler ciddileştikçe iyice dertlendim
intihar mı ettıValla canım seninki gene iyi.. buzmde 2 yil kadar iliskmz var nisanlim zaten.. benim ki kıyafetlerimden tut makyaja kadar.. gezip dolaşmak zaten yok çıkacaksan dışarı annenle çık erkeklerin olmadığı ortama git diyor kaç defa tartıştık.. pantolon giymek yasak bi kere etege mahkumum. . Aşırı derece kıskanç. . Ayrilcaktik gerçekten olmuyordu ya intihar etti :-(( seviyorum da hani ama alistim bndde ya öyle işte yani seni çok seviyor dur ama haklısın yapacak bişey yok konusmaya çalış san da tartisrsnz kendimden biliyorum. . Hayırlısı artık ikiniz icinde
Sakın ömrünün hatasını yapıp evlenme!! Özgüvensiz çünkü. Market görevlisine kızdı mı? Ona o soruları soracak, gerekirse ağız burun girişecek cesareti yok. Çıkınca seni vırvırlıyor. Kendi de biliyor hareketinin saçmalığını. Senin gözün ondan başkasını görmüyor, bu konuda onu ikna etmeye çalışıyorsun bir de. Bunun kadar aşağlayıcı bir şey var mı? Tabii ki erkek olan yere gireceksin, erkek arkadaşlaırn da olacak üniversitede. Arkadaş grupları. Hayatının baharı, bir psikopatın kafesinde geçmez!! Çok pişman olursun, hayatın kararır. Sevgili bulunmayacak nimet değil. Aşıksın tamam ama bak sen sıkıntını, derdini söylüyorsun adam işin içinden çıkıyor. İleride daha güçlü bir sorununuz olduğunda ne yapacaksın? Sürkeli o kızacak endişesi ile mi yaşacaksın. Neden normal bir hayatın olmasın? Evlilik ya da ilişki insanı mutlu etmeli; tedirgin veya mutsuz değil. Sen bilirsin ama kendini kurtar derim..Merhaba kızlar, bu benim forumda açtığım ilk konum. Uzun zamandır uzaktan takip ediyordum ama ilk kez benim de işim düştüBiraz da çekiniyorum yazmaya.