Merhaba kızlar, bu benim forumda açtığım ilk konum. Uzun zamandır uzaktan takip ediyordum ama ilk kez benim de işim düştü
Biraz da çekiniyorum yazmaya.
Benim 2,5 senelik bir ilişkim var ama sevgiliyiz diye şeyapmayın görüştüğümüzü aileler de biliyo bikaç ay sonra da Allah kısmet ederse istemeye gelecekler. Her şey çok güzel birbirimizi çok seviyoruz ama aşkımız kadar büyük de bir sorunumuz var: kıskançlık. Sevgilim beni herkesten her şeyden kıskanıyor hani seven kıskanır tamam ama bu o kadar abartıyor ki yolda yürürken biriyle göz göze gelsem hemen neden baktın beğendin de mi baktın diyor kavga ediyoruz. Otobüste camdan dışarı bakıyorum durakta durunca bakma ne bakıyosun erkekler var diyo. Mesela bi gün markette deodorant bakıyoruz reyon görevlisi çocuk başka bi şey getirdi bu size daha iyi gider dedi benimki orda hiçbi şey demiyo sonra marketten çıkınca bana iki saat surat asıyo neden bi şey demedin hoşuna mı gitti öyle demesi filan burnumdan getiriyo resmen. Ben bu sene üniye başladım erkeklerle konuşma diyo ama insanlar bi şeyler soruyo arkadaş olmak istiyo herkesi tersliyorum tamam hep kızlarla görüşüyorum. Ona da bi şey buluyo. Geçen gün kızlarla buluştuk sonlara doğru birinin kardeşi de gelmiş eve götürmek için o da yarım saat oturdu bizden iki yaş küçük ama aynı gösteriyo. Benimki degeldi beni almaya bana niye söylemedin erkek olduğunu bilsem seni göndermezdim diyo. Yani kıskansın ama benimki elinden gelse beni kafese kapatcak kaç kere konuştuk bunu ben daralıyorum nefes alamıyorum diyorum bütün hayatım sana kendimi aklamakla geçiyo diyorum ben böyleyim seven insan kıskanır diyo çıkıyo işin içinden. Napıcam kızlar bi yardım edin çok seviyorum o da çok seviyo ama işler ciddileştikçe iyice dertlendim