Siz daha yeni üniversiteye baslamissiniz hemen istemeye geliyorlar. Erken değil mi?
Zaten söz nişan filan şimdiden olur ama evlilik okul bitince diye düşündük 3 sene kaldı canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz daha yeni üniversiteye baslamissiniz hemen istemeye geliyorlar. Erken değil mi?
Nişandan sonra daha çok baskı kuracaktır üzerinizdeZaten söz nişan filan şimdiden olur ama evlilik okul bitince diye düşündük 3 sene kaldı canım :)
Aynen aynen Bi gün böyle çok kalabalık bir ortamdayız.Kızın giyimi çok dikkatimi çekti.Dikkatlice ona bakıyorum bununda arkası dönüktü.Neye bakıyosun diye döndü baktı.Yemediği laf kalmamıştı garibimin Şimdi şu kız ne giymiş desem utanmasa kız ne demek diyecekHavuzda "şu kız benden koyu mu acaba ya nasıl yanmış" dediğimde çam ağacına bakan sevgili var bu tarafta da daha önce 1 kez düştü tuzağa daha yemiyor
Aynen aynen Bi gün böyle çok kalabalık bir ortamdayız.Kızın giyimi çok dikkatimi çekti.Dikkatlice ona bakıyorum bununda arkası dönüktü.Neye bakıyosun diye döndü baktı.Yemediği laf kalmamıştı garibimin Şimdi şu kız ne giymiş desem utanmasa kız ne demek diyecek
O bu sene işletmeden mezun oldu yeni işe başladı gerçi okulu varken de (ilk aylar dışında) böyle kıskançtı. Okulda filan da pek arkadaşı olmamış ünide bi arkadaş grubu vardı hala onlarla takılıyo liseden de iki üç erkek arkadaşıyla arada görüşüyo. Genelde onlarla ya da kuzenleriyle takılıyo zaten. Eski mahallesinden kız arkadaşları var onlar çocukluktan beri arkadaşı yani biz de nerdeyse kardeş gibiyiz onun dışında illa ki kız arkadaşları ya da uzaktan arkadaş olduğu tanıştığı kızlar vardır yani okul dışı görüşmese de ama ben hiç böyle üstüne gitmediğim için olay olmadı aramızda......P pembcizgi bir şey soracağım o ne mezunu? 25 yaşında ya ondan sordum "mezunu" diye. Yani onun üniversitede arkadaşı olmamış mı? Ya da mahallesinde ya da eski okulunda falan kız arkadaşı yok mu? (Gerçi ben de pek sıcak bakmıyorum bu kız arkadaş mevzusuna da olsun merak ettim) bi de sözüm meclis dışarı ama bazı erkekler kendileri eğitim olarak alt seviyedeyse pek haz etmiyorlar bu durumdan..
O bu konuda tam bir bahtsız bedevi Kesin ''kız arkadaşımı annemle tanıştırmaya götürdüm karşı komşu sevgilime talip oldu'' diye bir konu açardı Canım benim yaKız valla sen bensin yemin ediyorum ki.. Vallahi aynı ben ya.. Erkekler Klübü olsa orada bizi çekiştirirlerdi şimdi
O bu sene işletmeden mezun oldu yeni işe başladı gerçi okulu varken de (ilk aylar dışında) böyle kıskançtı. Okulda filan da pek arkadaşı olmamış ünide bi arkadaş grubu vardı hala onlarla takılıyo liseden de iki üç erkek arkadaşıyla arada görüşüyo. Genelde onlarla ya da kuzenleriyle takılıyo zaten. Eski mahallesinden kız arkadaşları var onlar çocukluktan beri arkadaşı yani biz de nerdeyse kardeş gibiyiz onun dışında illa ki kız arkadaşları ya da uzaktan arkadaş olduğu tanıştığı kızlar vardır yani okul dışı görüşmese de ama ben hiç böyle üstüne gitmediğim için olay olmadı aramızda......
üniversitede senin gibi bir arkadaşım vardı. ders aralarında sınıfta otururduk. kıza telefonda sınıfta erkek var mı diye zehir ederdi. sonunda ayrıldılar. eğer üniversite hayatını da kafeste yaşamak istemiyorsan bu işin adını koyma. bir de ekstra ailesiyle uğraşırsınMerhaba kızlar, bu benim forumda açtığım ilk konum. Uzun zamandır uzaktan takip ediyordum ama ilk kez benim de işim düştü Biraz da çekiniyorum yazmaya.
Benim 2,5 senelik bir ilişkim var ama sevgiliyiz diye şeyapmayın görüştüğümüzü aileler de biliyo bikaç ay sonra da Allah kısmet ederse istemeye gelecekler. Her şey çok güzel birbirimizi çok seviyoruz ama aşkımız kadar büyük de bir sorunumuz var: kıskançlık. Sevgilim beni herkesten her şeyden kıskanıyor hani seven kıskanır tamam ama bu o kadar abartıyor ki yolda yürürken biriyle göz göze gelsem hemen neden baktın beğendin de mi baktın diyor kavga ediyoruz. Otobüste camdan dışarı bakıyorum durakta durunca bakma ne bakıyosun erkekler var diyo. Mesela bi gün markette deodorant bakıyoruz reyon görevlisi çocuk başka bi şey getirdi bu size daha iyi gider dedi benimki orda hiçbi şey demiyo sonra marketten çıkınca bana iki saat surat asıyo neden bi şey demedin hoşuna mı gitti öyle demesi filan burnumdan getiriyo resmen. Ben bu sene üniye başladım erkeklerle konuşma diyo ama insanlar bi şeyler soruyo arkadaş olmak istiyo herkesi tersliyorum tamam hep kızlarla görüşüyorum. Ona da bi şey buluyo. Geçen gün kızlarla buluştuk sonlara doğru birinin kardeşi de gelmiş eve götürmek için o da yarım saat oturdu bizden iki yaş küçük ama aynı gösteriyo. Benimki degeldi beni almaya bana niye söylemedin erkek olduğunu bilsem seni göndermezdim diyo. Yani kıskansın ama benimki elinden gelse beni kafese kapatcak kaç kere konuştuk bunu ben daralıyorum nefes alamıyorum diyorum bütün hayatım sana kendimi aklamakla geçiyo diyorum ben böyleyim seven insan kıskanır diyo çıkıyo işin içinden. Napıcam kızlar bi yardım edin çok seviyorum o da çok seviyo ama işler ciddileştikçe iyice dertlendim
Mor benim en Sevdiğim renk ya, su yorumundan sonra zevklerimi sorguladım canımAy ne güzel sevgilin varmış. Ben hep böyle bir adam aradım bulamadım bir türlü, nereden buluyorsunuz bunları?
Erkek dediğin kıskanır, kısıtlar, onu giyme, bunu yapma, şununla görüşme, benden izin almadan adım atma der. Bunları yapmıyorsa zaten sevmiyor seni kullanıyordur.
Bak o kadar adam gibi adam ki daha sen okulunu bile bitirmeden istemeye gelecekmiş, böylece daha çok müdahale edebilir ne güzel. Parmağa yüzüğü taktın mı artık onun himayesine girersin.
Evlilik daha da güzel olur böyle adamla. Makyaj yapmana gerek kalmaz çünkü o güçlü kuvvetli erkek elleriyle sana makyajı kendi yapar. Tek renk kullanabiliyorlar sadece mor oluyor ama olsun, hem mor her kadına yakışır. Hele eri yaparsa daha da yakışır. Anne babandan da kurtulmuş olursun onunla evlenerek, izin vermez gitmene senin de onları görmemek için bahanen olur.
Ay ne güzel ya çok imrendim ilişkinize...
Merhaba kızlar, bu benim forumda açtığım ilk konum. Uzun zamandır uzaktan takip ediyordum ama ilk kez benim de işim düştü Biraz da çekiniyorum yazmaya.
Benim 2,5 senelik bir ilişkim var ama sevgiliyiz diye şeyapmayın görüştüğümüzü aileler de biliyo bikaç ay sonra da Allah kısmet ederse istemeye gelecekler. Her şey çok güzel birbirimizi çok seviyoruz ama aşkımız kadar büyük de bir sorunumuz var: kıskançlık. Sevgilim beni herkesten her şeyden kıskanıyor hani seven kıskanır tamam ama bu o kadar abartıyor ki yolda yürürken biriyle göz göze gelsem hemen neden baktın beğendin de mi baktın diyor kavga ediyoruz. Otobüste camdan dışarı bakıyorum durakta durunca bakma ne bakıyosun erkekler var diyo. Mesela bi gün markette deodorant bakıyoruz reyon görevlisi çocuk başka bi şey getirdi bu size daha iyi gider dedi benimki orda hiçbi şey demiyo sonra marketten çıkınca bana iki saat surat asıyo neden bi şey demedin hoşuna mı gitti öyle demesi filan burnumdan getiriyo resmen. Ben bu sene üniye başladım erkeklerle konuşma diyo ama insanlar bi şeyler soruyo arkadaş olmak istiyo herkesi tersliyorum tamam hep kızlarla görüşüyorum. Ona da bi şey buluyo. Geçen gün kızlarla buluştuk sonlara doğru birinin kardeşi de gelmiş eve götürmek için o da yarım saat oturdu bizden iki yaş küçük ama aynı gösteriyo. Benimki degeldi beni almaya bana niye söylemedin erkek olduğunu bilsem seni göndermezdim diyo. Yani kıskansın ama benimki elinden gelse beni kafese kapatcak kaç kere konuştuk bunu ben daralıyorum nefes alamıyorum diyorum bütün hayatım sana kendimi aklamakla geçiyo diyorum ben böyleyim seven insan kıskanır diyo çıkıyo işin içinden. Napıcam kızlar bi yardım edin çok seviyorum o da çok seviyo ama işler ciddileştikçe iyice dertlendim