Ah Sevgilim...

P pembcizgi bir şey soracağım o ne mezunu? 25 yaşında ya ondan sordum "mezunu" diye. Ya da ne iş yapıyor iş ortamında var mı bayan arkadaşı? Yani onun üniversitede arkadaşı olmamış mı? Ya da mahallesinde ya da eski okulunda falan kız arkadaşı yok mu? (Gerçi ben de pek sıcak bakmıyorum bu kız arkadaş mevzusuna da olsun merak ettim:KK53:) bi de sözüm meclis dışarı ama bazı erkekler kendileri eğitim olarak alt seviyedeyse pek haz etmiyorlar bu durumdan..

Son düzenleme:
Havuzda "şu kız benden koyu mu acaba ya nasıl yanmış" dediğimde çam ağacına bakan sevgili var bu tarafta da:KK53::KK53::KK53: daha önce 1 kez düştü tuzağa daha yemiyor:KK53::KK53::KK53:
Aynen aynen :KK45: Bi gün böyle çok kalabalık bir ortamdayız.Kızın giyimi çok dikkatimi çekti.Dikkatlice ona bakıyorum bununda arkası dönüktü.Neye bakıyosun diye döndü baktı.Yemediği laf kalmamıştı garibimin :KK45: Şimdi şu kız ne giymiş desem utanmasa kız ne demek diyecek :KK45:

Ay ne güzel sevgilin varmış. Ben hep böyle bir adam aradım bulamadım bir türlü, nereden buluyorsunuz bunları?
Erkek dediğin kıskanır, kısıtlar, onu giyme, bunu yapma, şununla görüşme, benden izin almadan adım atma der. Bunları yapmıyorsa zaten sevmiyor seni kullanıyordur.
Bak o kadar adam gibi adam ki daha sen okulunu bile bitirmeden istemeye gelecekmiş, böylece daha çok müdahale edebilir ne güzel. Parmağa yüzüğü taktın mı artık onun himayesine girersin.
Evlilik daha da güzel olur böyle adamla. Makyaj yapmana gerek kalmaz çünkü o güçlü kuvvetli erkek elleriyle sana makyajı kendi yapar. Tek renk kullanabiliyorlar sadece mor oluyor ama olsun, hem mor her kadına yakışır. Hele eri yaparsa daha da yakışır. Anne babandan da kurtulmuş olursun onunla evlenerek, izin vermez gitmene senin de onları görmemek için bahanen olur.
Ay ne güzel ya çok imrendim ilişkinize... :KK37::KK200::KK200:

Aynen aynen :KK45: Bi gün böyle çok kalabalık bir ortamdayız.Kızın giyimi çok dikkatimi çekti.Dikkatlice ona bakıyorum bununda arkası dönüktü.Neye bakıyosun diye döndü baktı.Yemediği laf kalmamıştı garibimin :KK45: Şimdi şu kız ne giymiş desem utanmasa kız ne demek diyecek :KK45:

Kız valla sen bensin yemin ediyorum ki.. Vallahi aynı ben ya..:KK53: Erkekler Klübü olsa orada bizi çekiştirirlerdi şimdi:KK50:

P pembcizgi bir şey soracağım o ne mezunu? 25 yaşında ya ondan sordum "mezunu" diye. Yani onun üniversitede arkadaşı olmamış mı? Ya da mahallesinde ya da eski okulunda falan kız arkadaşı yok mu? (Gerçi ben de pek sıcak bakmıyorum bu kız arkadaş mevzusuna da olsun merak ettim:KK53:) bi de sözüm meclis dışarı ama bazı erkekler kendileri eğitim olarak alt seviyedeyse pek haz etmiyorlar bu durumdan..
O bu sene işletmeden mezun oldu yeni işe başladı gerçi okulu varken de (ilk aylar dışında) böyle kıskançtı. Okulda filan da pek arkadaşı olmamış ünide bi arkadaş grubu vardı hala onlarla takılıyo liseden de iki üç erkek arkadaşıyla arada görüşüyo. Genelde onlarla ya da kuzenleriyle takılıyo zaten. Eski mahallesinden kız arkadaşları var onlar çocukluktan beri arkadaşı yani biz de nerdeyse kardeş gibiyiz onun dışında illa ki kız arkadaşları ya da uzaktan arkadaş olduğu tanıştığı kızlar vardır yani okul dışı görüşmese de ama ben hiç böyle üstüne gitmediğim için olay olmadı aramızda......

Kız valla sen bensin yemin ediyorum ki.. Vallahi aynı ben ya..:KK53: Erkekler Klübü olsa orada bizi çekiştirirlerdi şimdi:KK50:
O bu konuda tam bir bahtsız bedevi :KK45: Kesin ''kız arkadaşımı annemle tanıştırmaya götürdüm karşı komşu sevgilime talip oldu'' diye bir konu açardı :KK45: Canım benim ya :KK45:

O bu sene işletmeden mezun oldu yeni işe başladı gerçi okulu varken de (ilk aylar dışında) böyle kıskançtı. Okulda filan da pek arkadaşı olmamış ünide bi arkadaş grubu vardı hala onlarla takılıyo liseden de iki üç erkek arkadaşıyla arada görüşüyo. Genelde onlarla ya da kuzenleriyle takılıyo zaten. Eski mahallesinden kız arkadaşları var onlar çocukluktan beri arkadaşı yani biz de nerdeyse kardeş gibiyiz onun dışında illa ki kız arkadaşları ya da uzaktan arkadaş olduğu tanıştığı kızlar vardır yani okul dışı görüşmese de ama ben hiç böyle üstüne gitmediğim için olay olmadı aramızda......

Sen de ona yap bakalım.. Anlasın nasıl oluyormuş. O sana hayatı dar ediyor sen 'karışmam' diyorsun. Olmaz ki.. Ipleri vermişsin eline oh..

Kuş öldü beybi olmaz bu iş ilerleyen zamanlarda annene gitme markete gitme guneslikleri acma gibi geldi 2 kere daha dusun dedim

Merhaba kızlar, bu benim forumda açtığım ilk konum. Uzun zamandır uzaktan takip ediyordum ama ilk kez benim de işim düştü :oops: Biraz da çekiniyorum yazmaya.

Benim 2,5 senelik bir ilişkim var ama sevgiliyiz diye şeyapmayın görüştüğümüzü aileler de biliyo bikaç ay sonra da Allah kısmet ederse istemeye gelecekler. Her şey çok güzel birbirimizi çok seviyoruz ama aşkımız kadar büyük de bir sorunumuz var: kıskançlık. Sevgilim beni herkesten her şeyden kıskanıyor hani seven kıskanır tamam ama bu o kadar abartıyor ki yolda yürürken biriyle göz göze gelsem hemen neden baktın beğendin de mi baktın diyor kavga ediyoruz. Otobüste camdan dışarı bakıyorum durakta durunca bakma ne bakıyosun erkekler var diyo. Mesela bi gün markette deodorant bakıyoruz reyon görevlisi çocuk başka bi şey getirdi bu size daha iyi gider dedi benimki orda hiçbi şey demiyo sonra marketten çıkınca bana iki saat surat asıyo neden bi şey demedin hoşuna mı gitti öyle demesi filan burnumdan getiriyo resmen. Ben bu sene üniye başladım erkeklerle konuşma diyo ama insanlar bi şeyler soruyo arkadaş olmak istiyo herkesi tersliyorum tamam hep kızlarla görüşüyorum. Ona da bi şey buluyo. Geçen gün kızlarla buluştuk sonlara doğru birinin kardeşi de gelmiş eve götürmek için o da yarım saat oturdu bizden iki yaş küçük ama aynı gösteriyo. Benimki degeldi beni almaya bana niye söylemedin erkek olduğunu bilsem seni göndermezdim diyo. Yani kıskansın ama benimki elinden gelse beni kafese kapatcak kaç kere konuştuk bunu ben daralıyorum nefes alamıyorum diyorum bütün hayatım sana kendimi aklamakla geçiyo diyorum ben böyleyim seven insan kıskanır diyo çıkıyo işin içinden. Napıcam kızlar bi yardım edin çok seviyorum o da çok seviyo ama işler ciddileştikçe iyice dertlendim :110:
üniversitede senin gibi bir arkadaşım vardı. ders aralarında sınıfta otururduk. kıza telefonda sınıfta erkek var mı diye zehir ederdi. sonunda ayrıldılar. eğer üniversite hayatını da kafeste yaşamak istemiyorsan bu işin adını koyma. bir de ekstra ailesiyle uğraşırsın

Ay ne güzel sevgilin varmış. Ben hep böyle bir adam aradım bulamadım bir türlü, nereden buluyorsunuz bunları?
Erkek dediğin kıskanır, kısıtlar, onu giyme, bunu yapma, şununla görüşme, benden izin almadan adım atma der. Bunları yapmıyorsa zaten sevmiyor seni kullanıyordur.
Bak o kadar adam gibi adam ki daha sen okulunu bile bitirmeden istemeye gelecekmiş, böylece daha çok müdahale edebilir ne güzel. Parmağa yüzüğü taktın mı artık onun himayesine girersin.
Evlilik daha da güzel olur böyle adamla. Makyaj yapmana gerek kalmaz çünkü o güçlü kuvvetli erkek elleriyle sana makyajı kendi yapar. Tek renk kullanabiliyorlar sadece mor oluyor ama olsun, hem mor her kadına yakışır. Hele eri yaparsa daha da yakışır. Anne babandan da kurtulmuş olursun onunla evlenerek, izin vermez gitmene senin de onları görmemek için bahanen olur.
Ay ne güzel ya çok imrendim ilişkinize... :KK37::KK200::KK200:
Mor benim en Sevdiğim renk ya, su yorumundan sonra zevklerimi sorguladım canım :KK53:

canim bosuna universite okuyorsun bu adam seni calistirmaz ki benim param neyine yetmiyo der mi der... bildigin psikopatin onde gideni..sen buna nasil dayaniyorsun??? peki erkeklere bakma diyorda seninle iliskisi nasil basladi telepati yoluylami????

Benim sevgilimde ilk sevgili olduğumuz aylarda böyleydi.
Bu tavırları ondan uzaklaşmama neden olmuştu.
Sonra oturup bu hareketlerden rahatsız olduğumu güven duymuyorsa devam edemeyeceğimizi söyledim.
Çok şükür kendini toparladı 2,5 yıl oldu artık öyle sorunlarımız yok.
Bazı insanlarda pskolojik bu durum. Ya bi an önce olgunlaşsın ya da sana kolay gelsin arkadaşım, hiç böyle ciddi konuşup kaybetme korkusu yaşatacaksın gibime gelmiyor açıkçası.
Sen böyle kabul ettikçe daha çok tepene çıkar bu senin.

Bu hastalık biliyor musun tedavi olsun sonra evlen. Böyle ömür mü geçer ayol. Yanından geçen çocuğa gözü daldı diye nişanlısına tokat atanı biliyorum. Evdeki çocuktan kıskanmış hadi onu anlarım da yoldaki insanlardan niye kıskanıyor, kendisi dışarda gözü kapalı mı yürüyor?

Çok saçma. Bu erkeklerin ters tepme diye bişeyden haberleri yok herhalde. Bir kere bir erkek ya da kadın, sevgilisine kıskançlık yaptığı zaman "beğendin mi?" "hoşuna mı gitti?" tarzı laflar ediyorsa o kişiden arkana bakmadan kaçacaksın. Şahsen benim sevgilim bana böyle laflar etse kıskandığı zaman, inadına inadına onun hoşlanmadığı şeyleri yapardım ve bu çok da hoşuma giderdi.

Çok yanlış yapıyorlar. Kıskanabilirsin, belki manyaksındır psikopatsındır, her halttan kıskanıyorsundur ama bunu ifade ediş tarzını bilmiyorsan o daha da kötü.

Ya insanlar mutlu olmak için ilişkiye adım atar ama artık böyle bir şey kalmadı. İlişkiye başlayınca daha da mutsuz artık insanlar. Böyle hayat geçer mi; kısıtlanarak, güvenilmeyerek. Ben bilgisayar başında daraldım valla.

Merhaba kızlar, bu benim forumda açtığım ilk konum. Uzun zamandır uzaktan takip ediyordum ama ilk kez benim de işim düştü :oops: Biraz da çekiniyorum yazmaya.

Benim 2,5 senelik bir ilişkim var ama sevgiliyiz diye şeyapmayın görüştüğümüzü aileler de biliyo bikaç ay sonra da Allah kısmet ederse istemeye gelecekler. Her şey çok güzel birbirimizi çok seviyoruz ama aşkımız kadar büyük de bir sorunumuz var: kıskançlık. Sevgilim beni herkesten her şeyden kıskanıyor hani seven kıskanır tamam ama bu o kadar abartıyor ki yolda yürürken biriyle göz göze gelsem hemen neden baktın beğendin de mi baktın diyor kavga ediyoruz. Otobüste camdan dışarı bakıyorum durakta durunca bakma ne bakıyosun erkekler var diyo. Mesela bi gün markette deodorant bakıyoruz reyon görevlisi çocuk başka bi şey getirdi bu size daha iyi gider dedi benimki orda hiçbi şey demiyo sonra marketten çıkınca bana iki saat surat asıyo neden bi şey demedin hoşuna mı gitti öyle demesi filan burnumdan getiriyo resmen. Ben bu sene üniye başladım erkeklerle konuşma diyo ama insanlar bi şeyler soruyo arkadaş olmak istiyo herkesi tersliyorum tamam hep kızlarla görüşüyorum. Ona da bi şey buluyo. Geçen gün kızlarla buluştuk sonlara doğru birinin kardeşi de gelmiş eve götürmek için o da yarım saat oturdu bizden iki yaş küçük ama aynı gösteriyo. Benimki degeldi beni almaya bana niye söylemedin erkek olduğunu bilsem seni göndermezdim diyo. Yani kıskansın ama benimki elinden gelse beni kafese kapatcak kaç kere konuştuk bunu ben daralıyorum nefes alamıyorum diyorum bütün hayatım sana kendimi aklamakla geçiyo diyorum ben böyleyim seven insan kıskanır diyo çıkıyo işin içinden. Napıcam kızlar bi yardım edin çok seviyorum o da çok seviyo ama işler ciddileştikçe iyice dertlendim :110:

Okurken bile bunaldim. Bu adamla hayat mi gecer? kiskanmak kisitlamak degil. Madem seni sevdigine cok eminsin ona "ya bu huyunu degistirirsin, degistigini bana ispat edersin yada beni istemeye gelmeyin" de. Seven insan sevdigi icin degisir

X