• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah saglik.. Nolur yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi blleg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
Hanimlar merhaba. Bugun agla agla bi harap oldum ve size yazayim dedim.. Siz hep herkesi dinleyip icini rahatlatiyorsunuz herkesin cunku.
20 yasindayim, kucuklukten beri gelen dogustan katarakt sebebiyle tek gozum yuzde 5 görüyor. Digeri cok şükür saglikli ama onda da miyop, astigmat vardi. Ancak gozlukle idame ettiriyodum hayatimi. Bugun rutin bir kontrole gittim. Göz tansiyonu çıktı... Doktor, bilmem x hekimin mutlaka gormesi lazim, bugun 4 oldu pazartesi gel dedi beni postaladı.. Bransi degilmis.. Ve ben saatlerce yazilar okudum. Hep goz kaybedilir sinirler harap olur cok gec farkedir falan yaziyor. Allahim oyle agladim ki. Hic neden 1 gözüm var diye isyan etmedim.. Ama simdi onu da kaybedersem hic göremeyecek miyim ben?:(
Göz tansiyonu olan var mi hanimlar

İlacı düzenli kullanır uygun beslenirsen niye kaybedesin ki o doktor felaket tellalı gibi

Çok geçmiş olsun bence başka iyi bir doktora gidin kötü düşünmeyin korkulacak birşey yok.

Öncelikle geçmiş olsun. Sanırım tedavisi var, belki düzenli ilaç kullanımı gerektirir. Uzmanıyla görüşmeden senaryolar kurmamaya çalışın. Internetteki bilgilere de çok güvenmeyin. Çocuklarımdan sonra hastalık konusunda paranoyak olmuştum, çocuklarımın doktoru ilk olarak internetten hastalık aramasını yasaklamıştı bana. Önce uzmanla görüşün, onu dinletin, soru sorun. Tatmin olmadıysanız başka bir doktora daha görünün.

Allah korktuguna ugratmasin cnm sifa versin rabbim
Doktorlarin panik yaptirmaktada ustune yoktur
İnternette malum zaten basit bir belirti yazsan feci seyler cikiyor
hiç korkma doktoruna git mutlaka bisey olmaz insallah

Babamda var ilac kullaniliyor raporla verilen devamli bir ilac. Allah dermansiz dert vermesin gonlunuzu ferah tutun cok gecmis olsun

Back