- 8 Mart 2010
- 746
- 523
-
- Konu Sahibi catterflym
Canım ben zaten uzak dursam ya da kayınvalidemle dise dis olsam kayınvalıdem oyle cırkınlesirki esim o zaman utancından yerin dibine girer, ailesini bana savunamaz ve ailesinden uzaklasır ama ben yapmıyorum tarzım degilBenzer sorunarı yaşayan biri olarak söylüyorum ailelerinizi bu kadar işin içine sokmayın. Annelerinizi görüştürmeyin siz evlendiniz diye onlar da can ciğer kuzu sarma olacak diye bir şey yok. Kayınvalideniz fesat bir insan belli ki yetişkin biri olarak annenle aynı ortamdayken bu duygularını bastıramıyorsa size uzak kalmaktan başka yapacak bie şey düşmez. Eşine karşı ailesinden dert yanma bir süre tut kendini sessiz kal. Bu sürede annesi başının etini yemeye devam edecektir eşin de aptal değilse kendi görür kimin art niyetli olup zarar vediğini
Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol bir insan kötü niyetliyse onu idare etmeye uğraştığın sürece siz yıpranacaksınız. Ben tam on yıl idare ettim eşimin hatırı için ama o kaçınılmaz sonu yaşıyorsun ister istemez. Hep sessiz kaldıkça tepeme çıktılar ben sustum onlar üzerime geldi bizde durum böyle gelişti yani. Bir anne kendi oğlunun huzurunu düşünmüyorsa eşler bir yere kadar idare edebiliyor. Bu süreçte de evlilikler yıpranıyor boşanmaların çoğu bu sebeple oluyor zaten. Çirkef insanlarla allah karşılaştırmasın eşinin işi de zorCanım ben zaten uzak dursam ya da kayınvalidemle dise dis olsam kayınvalıdem oyle cırkınlesirki esim o zaman utancından yerin dibine girer, ailesini bana savunamaz ve ailesinden uzaklasır ama ben yapmıyorum tarzım degil
Bence tamamiyle haklısınız.Sünnet bir müdahale sonuçta bunun bu kadar abartılmasına da anlam veremiyorum anne ve baba olarak yanındaymışsınız çocuğunuzun e daha ne başkaları olsa ne olmasa ne kalabalıktan başka birşey değil.En iyisini yapmışsınız.Bence gözmezden gelmeyi bırakın artık çatır çatır da cevabınzıı verin ve mesafenizi koyun kimsein kuklası değilsiniz.SÜnneti neden haber vermedim, kendileri yazlıktaydı onları buraya getirip ailemle bir araya getirip tekrar aynı sinir stresi yaşamak istemedim.esimle birlikte gidip sakin huzurlu bir anı olmasını istedim.ailem illa gelelim demedi mesela, Videosunu izlediler, duygulandılar, dualarını ilettiler ama bunlar masallah günümüzü mahvetti.eger mevlütte konu açarsa da kayınvalidem ya görmezden gelcem ya da “karı koca olarak böyle olmasına karar verdik bunda abartılcak bişey yok” dicem.