Ah kaynanam ah sizce suclu muyum

Kayınvalıdemın niyeti?

• Kötü

OY: 45 93,8%
  • İyi

OY: 3 6,3%

• Ankete Katılan
    48
Bi laf vardır bırının karsısına altınla cıkarsan hayat boyu sana altın verır tenekeyle çıkarsan teneke degerı gorursun senle bırlıkde senın yanındakılerde benım kv de aynı senınkı gıbı yapıda ben daha sevgılıysen öyle olunmaz böyle olunur dıye catır catır koydum tavrımı Kadın sonunda ben fenayım sen benden fena cıktın dedı pes ettı yanı sen keşke önce kendını sonra aılenı bukadar degersızlesdırmeseydın benım kaynana ve es annnem hakkında öle konusucak ıkısının baslarını bırbırıne vururum kımse benden ve aılemden onemlı degıl kendınızı bukadar degersızlesdırmeyın üzülen siz olursunuz her zaman

Bi anne sen degılsın benım annemde gormedı herşeye müdahale etmenizi doğru bulmuyorum dıyebılırsn

Şimdi eşin anasinin agzina bakiyor ya, işte o yüzden istesen de mesafeni koyamazsin kötü olamazsib kardesim maalesef.. önce eşin insan olacak bence.

Valla benim lohusaligimda da esim annemin bebege bakimina takmisti ki kadin doktor. Kendiside doktor ama oluyo onlarada biseyler erkek lohusasi daha ilk seferinde dilini agzina verdim. Kadin 3 cocuk yetistirmis biri senin esin sensdnmi ogrenecek nasil bebek tuyulur. Tabi bundan sonra ses gitti. Bi kac sonra kendide soyledi ztn neyin kafasindaysam die.
Ayrica sunnette orda olup ne olacakti ucundan mi tutavaklardi tobe estegfurullah... dugun yapilir bisey olur gelirsin. Hem kendi ailenizede soylememissiniz neyin tribi bu. Tinlamayin ve dik durusunuzu bozmayin. Esinizede eger benim agzimin acilmasini istemiyorsan ailene sende diline sahip cik diyin. Ne ayip ya esinin aliesini itici demek. Surda olsa yolarim o kadar sinirlendim anne ya bu anne...

Dünyada duyduğum en anlamlı laf OĞLUNU GERÇEKTEN SEVEN BİR KAYİNVALİDE GELİNİYLE İYİ GEÇİNIR
Neticede aynı evde yaşayan ev arkadaşı dahi olsanız bu sebeplerden tartiscaginizi oğlunun uzulmesini kendi uzulmesinin altında tutan Egoist bir canlı .Dünya kimsenin etrafında dönmüyor malesef. Onun annesi varsa sizin anneniz de var hem sizi büyütmus sizin çocuğunuzu mu tutamayacak hey yavrum hey teyze yanlış yerden girmiş olaya çok sinirlendim bencil kadın bence siz kocaniza işleyiş gerekiyorsa bağıran kizsin iki kere bağır üçüncude ikna olur mücadelenizi verin o ilah degil

Erkek milletinin dedikoducusu da acayip itici oluyor be
Okurken midem bulandı eşinizden
Çeşme başı kocakarıları gibi
Üstelikte kvsinin dedikodusunu yapan bir adam
Pardon kukla

Şu sizi doğuran güzel insalara nasıl nankörlük yapıyorsunuz, onları nasıl ezdiriyorsunuz anlamıyorum.Neymiş annenle samimi olmamışsında kayın valide kıskanmasın diye.Çok tın ya.. Anneciğin o yahu seni doğuran büyüten, bu yaşlara getiren kişi... illa kocanız üzülüyor yada yağ olsun diye kayınvalidenin her dediğini yapmak zorunda değilsiniz. Bırak kocanda kendi annesini düşünsün, sen kendi annene bak...Kocam annesiyle beraber benim annemin dedikodusunu yapıcak ve ben buna göz yumucam ve bide üstüne üstük o kocayla o kaynanayla hala konuşucam öylemi pehhhhhhhh

Hepsini okuyamadım ama genel olarak şunu söyleyebilirim. Kendinize ve ailenize ne kadar saygı gösterirseniz o kadar saygı görürsünüz. Kaybetme korkusu, dışlanma korkusu gibi sebepler yüzünden sakın ne kendinizi ne de ailenizi ezdirin. Kayınvalideniz kendi ailesinin biricik valide sultanı, hanımağası olabilir; bu sizi bağlamaz. Eşinizin de çenesini bir daha açılmamak üzere kapatın, bu ne terbiyesizlik, nasıl yedirebiliyorsunuz bunları?

Yani kırk cümleyi ard arda yazıp, kırkıncı da canınız isteyince nokta koymuşsunuz. Hiç bir noktadan sonra, büyük harf ile başlamıyor kelimeler. Neden burada yazan bayanlar böyle? Anlayamıyorum cidden.

Kayınvalide darılmasın diye annenizi gözardı ederseniz, onlar daha beterini yaparlar tabi ki. Videoda gördüğünüz gibi, annemlerde yoktu, onlar her fikrimize saygı duyarlar, dolayısıyla buna da gayet saygı ile yaklaştılar deyiverin. Annenizin çocuk tutmasına laf ettiğinde de, annem bizleri de böyle büyüttü, çok şükür bir yerimize birşey olmadı deseydiniz oğluna kadar gidemezdi. Daha başka şekilde derdi, oğluda anlardı niyetini. Kim olursa olsun, bir sınır olmalı hayatımızda, o sınırı geçip bizi kıramamalılar.

Eski kayınvalidemi gördüm teyzede. Ben sizin kadar sabırlı değildim açıkcası.

Nedenini anlayamadım bir sekilde siteden 2gün uzaklastırıldım. Keşke sebebi de yazılsaydı, bir yanlıslık mı oldu?

Yorumlarınız o kadar isabetli ki tanımasanızda, olaylara birebir şahitlik etmeseniz de sanki icinde gibi etkiliyor beni yorumlarınız cok teşekkür ederim.annem ve babama fazla dogal davrandım esimin yanında artık bunu yapmıyorum.esime asla ailemle ilgli laf söyletmiyorum zaten sadece yazlıkta söyledi kısın aileme karsı hep cok saygılıydı.direkt saygısızlıgı zaten olmadı ama arkadan yaptıgı konusmalar beni cok acıttı ailem esimin o yüzünü görse yüzüne bakmazdı zaten.anladımki esimde annesinin lafıyla degisebilen biri.en son sünnet mevzusu oldu yazdıgım gibi eşime demagoji yaptılar asla unutmıcaz bu olayı vs diye bana da kendi ailene söledin tabi diye bir mesaj yazıldı sonrasında ne cevap yazdım ne aradım ne onlar aradı 10 gün sonra mevlüt yapıyorum ogluma sadece onların oldugu whatapa annemde yapıyorum su su tarihte diye yazıcam ogullarıda arayıp detay versin.yazılan o mesaja ve aileme yapılanlarabaskaları cok farklı cevaplar verirdi ama ben muhatap olmıcam sizleri cok öpüyorum detayları, mevlütte olay cıktı mı cıkmadı mı yazarım :))

Kayınvalidenize oyumu kullanmadım, oyumu eşinizden yana kullanıyorum eşiniz kötü. Kv bildiğimiz herkesin başında olan klasik türk kayınvalidesi.eşiniz saygısız onunla çmün probleminizi bence kv ile aranızda takılacak bir durum yok.benim eşim benim anneme bu şekilde davranacak üstüne densiz densiz laflar edecek. O adamın annesinin evine ayak basmam, kapımın eşiğinden de sokmam. Okadar netim . Ben senin annenin hertürlü saçmalıklarına katlanıyorum sebep ne???

haber versen olurmuş başka şehirdeler ama ben yinede böyle önemli şeylerde söylüyorum telefonda konuşurken

Piknik konusunu biliyorum. Ayrıtılarıyla anlatmanıza gerek yoktu onu. Zor getirdim konunun sonunu.

Sünnet konusunda haber verebilirdiniz. Ama “önemli bir sey değil. Biz hemen gidip yaptırıp geleceğiz” diyip kimseyi götürmezdiniz. Bu kadar abartmalarında haklılar mı? Asla. Şu annelerin sürekli “baban şöyle hasta, baban böyle fenalaitı” diye duygu sömürüsü yapması çok acı ya. Ne kadar küçük düşürücü. İnsan evladının canını acıtmak için bu kadar uğraşır mı? Siz “önemli bir şey değil o yüzdem söylemedik yni birden esti gittik” diye savunmanıza devam edim.

Gerçekten sünneti neden haber vermediniz? Zamanında tepkinizi usulüne göre verseydiniz belki böyle kinlenecek durumlar da ortaya çıkmazdı.
Sünneti haber vermemek gerçekten abartılı bir tepki olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…